Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
1.1.10 21:10

Tak jsme se před 2 hodinami vrátili z nemocnice - Vojta má píchlé ouško :-( Pořád mu skákala horečka a odpoledne už si dost zoufale sahal na uši. Na kontrolu jdem zítra ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.1.10 21:20

Krasny vecer a STASTNY CELY TENHLE ROK 2010 preju vsem (nejen) Olomoucandam :mavam: :kytka:

Gratuluju k narozeni LUCINKY-je uuuchvatne mimco :palec:
Domi-to mne mrzi,ale snad uz bude malymu jen a jen lip…JESTE ZE JSTE NEJELI!!!

Omlouvam se,ze jsem nepsala,ale je toho posledni dobou nejak moc,az MOC moc…A za tri tydny nas ceka stehovani-ale coz,jsme zvykli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.1.10 22:18

Ahoj holky, také přeji všem vše nej do toho nového roku. Hlavně zdravé dětičky a klidné noci (pro sebe) :-)

Domi ajaj ouško…já to měla každý rok i několikrát a doteď si na to pamatuji.
Zdeni tak jak doma válčíte?
Farska tak jsi se tu už skoro vyznala a zase jinam, co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.1.10 20:41

Ahojky!

Zdravím všechny v novím roce 2010 :dance: a přeji všem moooc a mooooc pohodový rok plný zdraví a lásky.

Wape kdy je tak nejlepší ti volat, abychom nebudili malého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.1.10 20:52

Baru jejky…no ho to nevzbudí :-) spíše je ale problém, že to většinou neslyším…ale tak bývá vzhůru zhruba od 12 do 13.30 a pak skoro celé odpoledne od 15ti. Ale ho fakt nevzbudíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
4.1.10 11:01

Ahojte holky…tak jak se dari v novem roce????
Domi jak vy?? uz Vojta zdravej????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.1.10 12:01

Srazík tak jsme se s Evčou nějak tak domluvily, že bychom mohly zítra dopoledne v parku pokočárkovat, co říkáte? :dance:
Domi jj jste zdraví?
Pokud se domluvíme, tak napíšu Smilce sms, jeslti by nešly se Zuzkou taky - ona sem možná tak často nechodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
4.1.10 12:17

Ahoj,
dík za optání, my se zítra nepřidáme, Vojta je doma na ATB se zánětem středího ucha - vidím to cca do příštího úterka. :roll: No a aby toho nebylo málo, tak mám dojem, že v noci na včerejšek měla Šárka náběh na laryngitidu :-? Dostala kortikoidový čípek na uvolnění dýchacích cest, kulicha na hlavu, rukavice na ruce, vrazila jsem ji do fusaku a spala u otevřeného okna, nad hlavou mokré osušky.. Teď už „jen“ kašle, tak snad už se to nebude opakovat…
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
4.1.10 12:26

domi vam se ro teda ta nemoc lepi na paty, ale udelali jste dobre, latryngitida je hnus, vidis mit doma v zasobe kostikoidy neni spatna vec…:-) Brzo se uzdravte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
4.1.10 14:19

Evi - my ty čípky máme ještě po Vojtovi :wink: Když mu bylo 8 měsíců (bylo to v červenci), měli jsme jet na týden k mojí mamce, ale V. začal kašlat, tak sem si říkala, že s ním skáknu k dr. jen pro jistotu nechat jej poslechnout. Naše dr. měla dovolenou, tak jsme šli k zaskakující dr. Když jsme přišli na řadu a vešli do ordinace, dr. se bavila ještě s nějakou paní, V. zakašlal, dr. všeho nechala, otočila se a hned prý jak dlouho takhle kašle - tak jsem nic netuše řekla, že asi od předchozího dne, a ona na to, že je to náběh na laryngitidu a že to může skončit hospitalizací 8-o Hned mu dala ten čípek (rectodelt nebo tak nějak se to jmenuje), měla jsem dát mokrou plínu přes boudičku kočárku a za 4 hodiny se přijít ukázat. Na kontrole už to prý bylo lepší (já fakt nic nepostřehla :-? ), takže jsme za mamčou mohli jet.
Nicméně mně ten kašel tehdy nijak divný nepřišel, V. nebyl dušný, nedusil se, nesípal, prostě jen kašlal (no asi trochu jinak, když jsem s tím chtěla jít k dr.), ale od té doby se fakt bojím, že to nepoznám - možná, kdybych to nechala dojít dál a on dostal fakt záchvat a začal lapat po dechu, tak už bych si to zapamatovala, jak to opravdu vypadá. Takhle ale plaším z každého trochu divnějšího kašle a teď u té Šárky mi to opravdu divné připadalo (ale abych nebyla za hrdinu dne - ten čípek jsem nejdřív konzultovala telefonem s dr. na pohotovosti - nerada nasazuju léky sama…)

NO tak snad se trochu zvetíme a v sobotu dorazíme na to vítání občánků 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
4.1.10 14:29

Holky, tak mě napadlo - nechtěla byste některá chodit někam cvičit? Pořád nad tím uvažuju - ideálně něco s hlídáním dětí. Budu muset se sebou něco dělat, váha se nějak zastavila a nechce klesnou na předtěhu hodnotu :roll: A doma se cvičit prostě nedonutím… Nemáte tip, kde se dá v OL dakhle cvičit? (třeba aerobic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.1.10 16:15

jéé, Domi, přeji Vám brzké uzdravení!! To cvičení by mě také zajímalo! Žádný typ nemám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
4.1.10 19:21

wape my zitra pujdeme ven tak po devate hodine, tak se nejak kolem pul desate muzeme potkat v parku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.1.10 20:04

Ahojky!

Já zítra uvidím dle počasí. Pokud nebude nasněženo, tak se chystám jet za holkama do práce - mám na starosti jen malého. Pokud bude snížek nebo nějaké hnus počasí, ráda se přidám.

Wape - ozvala se ti mamka?

Domi - chudáčci špuntíci. Přejeme brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.1.10 20:12

Evi dobře, budu tam korzovat :-) však už se poznáme…když budeme jezdit po hlavní aleji, tak se nemineme :-)
Zdeni a Domi cvičení … no řešily jsme to se Smilčou…tady okolo nás prostě nic moc není. A tak chodíme (a Evča taky) na spinning do Orange. Já ještě chodím hrávat squash a kdybychom se domluvily tři maminy, tak můžeme jít na squash a mezitím si hlídat dítka…rakety mám od Ježíška dvě a míčky mám taky, takže by to nebyl problém---co říkáte? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová