Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
29.12.09 15:49

a ještě jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
29.12.09 20:55

Ahojky,

Zdenul - malá je krásná a jaký má dlouhý vlásky.Domča měl taky dlouhý,zato Tobík je plešounek doteď.

Tak se holky mějte a pište ať se to tu hne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
29.12.09 21:03

Zdeni malá je tak strašně podobná Aničce :-) tedy neviděla jsem Aničku jakou malou, ale teď je ji rozhodně moc podobná. A je nádherná :-) no prostě holčička!
Budeš odprodávat nějaké ty klučičí oblečky? Jeslti jsme z toho už nevyrostli, tak se hlásím :-)

Evi mám teď na Tebe štěstí…včera jsem Tě viděla i s manželem ve městě v Pavelčákové a dnes vozil manžel sám, že?

Jak plánujete oslavy na Silvestra? A zkušené matky…co děti a ten ohňostroj a dělobuchy, budí je to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.12.09 22:21

Peto, Lucinka je opravdu hodně podobná Aničce. Holt si tatínek dělá děti podle sebe :-D :lol: Věcičky pro klučíka mám nachystané, až se uvidíme, tak se podíváš. Většina věcí je větších.
Kacudko- děkujeme za pochvalu. Lucinka je hároš, ty vlásky jsou ještě takové světlejší, což jsem taky byla překvapená,že nejsou klasicky černé :-D I v porodnici říkali, že je to netradiční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.12.09 22:25

ještě jedna fotka našeho hároška, po porodu. V Prostějově češou kohouty, já myslela, že se smíchy potrhám. Andulka byla tím kohoutem taky fascinovaná :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
29.12.09 22:50

zdeni Lucinka je pěkná holčička :-)

wape předloni byly verunce 2 měsíce a to se na Silvestra nevzbudila,loni bylo Verunce na Silvestra 14 měsíců a jak začaly dělobuchy, tak se vzbudila a brečela, tak jsem jí měla v náručí, než to zkončilo a pak zas klidně usnula a spala do rána.Jsem zvědavá jak to bude letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.12.09 10:38

**wape: ** : měla jsi do nas v Pavelcakove buchnout:-) ja jsem slepec, obcas nevidim…:-) a dneska tatka vozi sam, i vcera vozil sam, tak jsem rada, ze mam chvili klid, ale co myslis ze delam, studuje spanek ditete…taky mam nejakou podobnou knizku, jak nam poslala ta holcina tu slovenskou, ale jeste asi mesic pockam, az mu bude toho pul roku, nebudu to hrotit a mit z toho nervy, ted asi na to kaslu, v noco jidlo stejne neodbouram, to bych byla na nervy i ja kdyby prda malej nespal, takto se aspon u prsu uklidni a spinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.12.09 10:40

zdenulina teda ta vase rozkosna holcicka je desnej vlasacek, to jsem snad jeste nevidela, jen jednou nam porodila maminka, ten chlapecek mel taky tak dlouhe a huste vlasy a tmave cerne, ze jsem se taky az skoro lekla.....je to proste sikovna baba uz ted!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
30.12.09 14:11

Ahoj,

Wape - tak malej měl loni 13 měsíců a v pohodě,nevzbudil se.Teď to bude taky dobrý protože bydlíme na vesnici a budeme s našima na chalupě.

Zdenul - Domča když se narodil tak měl taky světlý vlasy,ale jako fakt blond a do toho ještě takovej jakoby melír.Jen to není na fotkách vidět. :-( Taky z něj byli v porodnici hotový.
Tobík měl černý vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.12.09 14:36

Jééé holky, moooc děkujeme za pochvaly :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.12.09 21:32

Ahojky!

Malé bylo loni 1,5 roku a vůbec se nevzbudila (ani já ne :lol: - nějak jsem vytuhla před půlnocí), tak doufám, že letos tomu nebude jinak a bude spinkat.

Wape - my budeme v klidu doma v teploučku. Zatopíme si v krbu, přichystáme něco na chuť a budeme vzpomínat jakej ten rok 2009 byl. (možná to i sepíšem.

Zdenuli - malá je krásná a má teda daleko více vlásků než ta naše dvouletá cácorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
31.12.09 14:57

Prejeme vsem krasnyho a pohodovýho Silvestr a kraaaaaasny novy rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.12.09 20:36

Přeji všem pohodový zbytek roku 2009 a rok 2010 lepší, než ten právě končící :-)

(my jsme oproti plánům doma - Vojta je opět nemocný :roll: Jinak bychom byli na chalupě u kamarádů - ale není tam ani voda a kadibudka je venku, takže jsme to neriskovali a doře jsme udělali, protože dneska už má horečku :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
31.12.09 21:53

Holky, vsem Vam preji krasny a uspesny novy rok 2010, hlavne pevne zdravi, spoustu stesti a radost z deticek.

Domi a vam brzke uzdraveni, drzi se vas to nejak dlouho, tak at je lip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.1.10 19:17

Holky, my se také připojujeme s přáním všeho nejlepšího v roce 2010, hlavně hodně zdravíčka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová