Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
15.2.10 16:49

Ahojky,

wape a eevulka, nechci vam brat iluze, ale dite po kasi nespi lepe, ja mam zkusenost, ze mi spi lepe po mleku, ja ted nekojim, ale i tak, on totiz podle mne te kase nesni tolik, protoze je to unavi a pak maji hlad daleko drive, ale je to jen ma zkusenost…

wape a Honzicek se uz tak krasne zveda, Stepanek porad nic, neustale tady plachti, toci se dokola a couva a to je vse, me to tedy nevadi, kazde ditko ma svuj cas, jen se ptam, protoze je sikulka :-)

domi - preji vam, aby vas uz ty nemoci opustily a meli jste pokoj, letos vas to tedy zchvatilo, tak se drzte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.2.10 17:44

Smilca no tak první noc po kaši spinkal nádherně…včera taky docela fajn…tak uvidíme. Já bych byla i ráda, kdyby po ní trošku přibral, no :oops:
Jinak spinning na sobotu je zaplacen :palec: V neděli nejela Helča, ale ta co jezdí v neděli ty pokročilé a jsem rozlámaná ještě teď :-)

Evi zítra začínáme nový kurz v plavání a má s námi chodit nějaký Tobiášek :-) ale nevím příjmení, tak nevím, jestli je to ta tvoje kámoška nebo ne…jakpak vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
15.2.10 18:40

Wape hubena tmavovlaska…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.2.10 19:00

wape - moc dekuji, uz se tesim, jak se rozlamu :-)
tak prala by jsem ti to, aby mu to vydrzelo, Stepankovi to uz na noc ani nedavam, at zase tolik nepribira :-D ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.2.10 19:00

Jo holky a máme novinku…plazíme se :-) sice jen takové pidi mini pokusy, ale stále se zlepšuje. Začal dnes ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
16.2.10 09:16

Ahoj holky, nechodíte náhodou některá na Jánského na cvičení? Já tam asi začnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.2.10 09:24

Piki myslíš na aerobik do tělocvičny? Ach jo, kdybych jen v tom nebyla rozmazlená, tak bych hned šla…ale jsem rozmlsaná na zrcadla všude kolem a odpružené podlahy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
16.2.10 09:33

Wape to jsem nemyslela. Je to u rehabky,pošlu odkaz :wink:
 http://www.rehabilitace-olomouc.cz/…-program.php

Já aerobik prý nemůžu,protože cvičím Mojžíšku,ale tohle mi bylo doporučeno a hoďka tam stojí 50,–Kč. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.2.10 09:52

Jééé Piki tak to bych šla vyzkoušet…jen musím manžela nějak dostat do té doby z práce…ale možná by to šlo :-) zkusím se ho zeptat v kolik plánuje přijet tento čtvrtek a že bychom to rovnou zkusily :wink: ale zatím neslibuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
16.2.10 09:55

Jééé tak to je super,budu moc ráda… :-D Já tam ve čtvrtek určitě půjdu,protože chci změnu, už mi totiž z toho snažení a práce trochu dost hrabe :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.2.10 10:18

Sice si to asi nedokážu představit, ale naprosto tě chápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.2.10 11:06

Zdravim zeny,
kam chodite na spinning? Ja driv chodival do help fitness best (za stadionem miru u benzinky) a bylo to tam celkem v pohode. Instruktorky a instruktori v pohode, takze se dala zajet i 2hodinovka kdyz se chtel clovek poradne utahat :-D

Delal jsem i instruktora spinningu v helpu u nadrazi, ale jak to prevzal Kořinek, tak to tam slo, podle me, kvalitou dolu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.2.10 11:37

Ahoj holky,

S-O-S!!! - prosím nemáte některá na půjčení na cca 10 dnů elektrickou odsávačku na mlíko??? Našli mi v těch dutinách jakousi potvoru (jakousi pseudomonádu) a dostala jsem hodně silná antibiotika, u kterých NESMÍM kojit :cry: Jsem z toho celá rozhozená, vůbec si nedovedu představit, jak to zvládnu… Už jsem si v lékárně koupila nutrilon a flašku a půjdu studovat, jak se vlastně to mlíko dělá :-? Ale potřebuju udržet laktaci, protože chci dál kojit, a bojím se, že ručně ji neudržím… (a taky že nebudu dělat nic jiného, než odstříkávat :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.2.10 12:10

Hfx chodíme do Orange tady na Schweitzerově ulici…
 http://www.orange-club.cz/

Domi pouze ruční avent…klidně půjčím, ale asi není na toliko odsávání. Držím palečky, ať mlíčko zvládneš udržet a je lépe! :hug: :hug: :hug:

Utíkáme plavčit papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.2.10 12:40

to wipe: jeeee tam je to ale malicke na ten spinnig, nebo mi to jen prijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová