Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Piki taky věřím, že Vám to vyjde
určitě a hlavně, proč by nemělo, ne? ![]()
Brumli tak kocourka je mi moc líto. Naše Faňule má už přes 15 let
Já Ti ale nevím, jestli nás manžel mohl vidět. Já šla s manželem…a viděli jsme ho spíše na dálku, zahýbal k Vašemu.
Baru pokud se nepletu, tak dnes jsme s Evčou potkaly manžela s kočárkem, nevozil dnes?
Já na to mám holt štěstí potkávat kočárky s babičkama a tatínkama ![]()
wape vidis…a ja si rikala, ze je divny, ze mi rekl „no jo…to vlastne mohla byt ona, co jsem ji potkal“
Zase tak dobrou pamet na obliceje nema (a na kocarky uz vubec ne) ![]()
Ahojky!
Wape - ty si teda detektiv
jojojo - manžel dopoledne vozil a já byla s malou doma (nechtěla jít s tatínkem potvůrka)
Piki - budeme držet palečky, ať vám to vyjde a ještě letos se dočkáte miminka.
My jdeme zítra na KO, tak jsem zvědavá, kolik ten náš koblížek váží - myslím, že ač je z kluků nejmladší, tak bude nejtěžší
Ale na to jakej je buřtíki, tak je hodně aktivní a dnes mu moc nechybělo a přetočil se ze zad na bříško.
Taky jsem se celkem vyděsila, páč jsem zjistila, že zápisy do MŠ jsou už od 15.3. (loni byly až koncem dubna) - bych to ještě prošvihla (i když šance na přijetí jsou minimální, ale třeba se nám poštěstí)
Dobrý večer,
Baru - a do jaké školky se budete hlásit? Vy máte blízko Stromořadí, že? Tam je ale šííílený převis ![]()
Pozor, pozor, Vojta šel dneska po víc jak 14 dnech do školky - poprvé od listopadu vůbec nekašle a nesmrká
Takže můžem uzavírat sázky, jak dlouho tam bude…
Se Šárkou jsem byla v poradně a dostala další hexu. Jinak váží 7260 g.
A cestou od dr. domů jsem potkala známou, kterou jsem viděla naposledy vloni na jaře - tehdy měla bříško o měsíc větší než já. Jenže známá byla bez kočárku…
Tak jsem se dověděla, že jí miminko zemřelo v 9. měsíci - udělal se uzel na pupečníku, a ona rodila mrtvé dítě
Vůbec si to nedokážu představit… (naštěstí už je zase ve 3.měsíci, tak věřím, že tentokrát to vyjde
)
domi - chci zkusit Stromořadí (i když tam to bude asi zbytečné), Husitskou a Schweitzerovu. Třeba se na nás v některé školce usměje štěstí. S tou známou je to děs (nevím, jestli je to netem, ale o takových případech poslední dobou slyším hodně) A jak jsi na tom se zdravím ty - je to lepší?
domi, to je hrozný
Vůbec si něco takového nedokážu představit..
domi to s tou znamou je smutny…my meli v rodine to samy ![]()
Neco pro pobaveni tu ![]()
Brumli - dík za optání, lepší se to. Momentálně jsem na ATB a nesmím kojit
Ale už se to krátí, zítra ráno beru poslední a ve čtvrtek zase kojíme
(teda doufám - že nebude nějaký zádrhel)
Tak se mi změnily dnes plány a mám volno
Nejdete někdo brouzdat po parku? ![]()
Domi já asi možná půjdu
když je tak krásně…ale znáš nás…nejdřív tam budu okolo (spíše po) 10 hodině ![]()
Tak zase ZMĚNA
Před chvilkou volala manželova maminka, že má prostoj mezi dvěma „akcema“ a jestli by se mohla zastavit. Což já zase ráda - „tchýni“ (fuj, to je ošklivé slovo) mám sqělou ![]()