Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
22.2.10 12:29

Piki taky věřím, že Vám to vyjde :-) určitě a hlavně, proč by nemělo, ne? :-)

Brumli tak kocourka je mi moc líto. Naše Faňule má už přes 15 let :-) Já Ti ale nevím, jestli nás manžel mohl vidět. Já šla s manželem…a viděli jsme ho spíše na dálku, zahýbal k Vašemu.

Baru pokud se nepletu, tak dnes jsme s Evčou potkaly manžela s kočárkem, nevozil dnes?

Já na to mám holt štěstí potkávat kočárky s babičkama a tatínkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
22.2.10 12:34

wape vidis…a ja si rikala, ze je divny, ze mi rekl „no jo…to vlastne mohla byt ona, co jsem ji potkal“ :lol: Zase tak dobrou pamet na obliceje nema (a na kocarky uz vubec ne) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.2.10 14:46

wape: tak nas pichli:-) ikdyz moc nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
22.2.10 14:49

Evi držím palce, ať nemáte reakci! A váha? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.2.10 14:54

8500 g:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
22.2.10 16:03

Cože? 8-o Kde to má?? Musím kouknout na FB, jaké tam máš fotky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
22.2.10 20:19

Ahojky!

Wape - ty si teda detektiv :wink: jojojo - manžel dopoledne vozil a já byla s malou doma (nechtěla jít s tatínkem potvůrka)

Piki - budeme držet palečky, ať vám to vyjde a ještě letos se dočkáte miminka.

My jdeme zítra na KO, tak jsem zvědavá, kolik ten náš koblížek váží - myslím, že ač je z kluků nejmladší, tak bude nejtěžší :lol: Ale na to jakej je buřtíki, tak je hodně aktivní a dnes mu moc nechybělo a přetočil se ze zad na bříško.

Taky jsem se celkem vyděsila, páč jsem zjistila, že zápisy do MŠ jsou už od 15.3. (loni byly až koncem dubna) - bych to ještě prošvihla (i když šance na přijetí jsou minimální, ale třeba se nám poštěstí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.2.10 20:51

Dobrý večer,

Baru - a do jaké školky se budete hlásit? Vy máte blízko Stromořadí, že? Tam je ale šííílený převis :-?

Pozor, pozor, Vojta šel dneska po víc jak 14 dnech do školky - poprvé od listopadu vůbec nekašle a nesmrká 8-o Takže můžem uzavírat sázky, jak dlouho tam bude…

Se Šárkou jsem byla v poradně a dostala další hexu. Jinak váží 7260 g.

A cestou od dr. domů jsem potkala známou, kterou jsem viděla naposledy vloni na jaře - tehdy měla bříško o měsíc větší než já. Jenže známá byla bez kočárku… :-? Tak jsem se dověděla, že jí miminko zemřelo v 9. měsíci - udělal se uzel na pupečníku, a ona rodila mrtvé dítě :-( Vůbec si to nedokážu představit… (naštěstí už je zase ve 3.měsíci, tak věřím, že tentokrát to vyjde :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
22.2.10 21:35

domi - chci zkusit Stromořadí (i když tam to bude asi zbytečné), Husitskou a Schweitzerovu. Třeba se na nás v některé školce usměje štěstí. S tou známou je to děs (nevím, jestli je to netem, ale o takových případech poslední dobou slyším hodně) A jak jsi na tom se zdravím ty - je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
22.2.10 21:55

domi, to je hrozný :cry: Vůbec si něco takového nedokážu představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
22.2.10 22:12

domi to s tou znamou je smutny…my meli v rodine to samy :cry:

Neco pro pobaveni tu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.2.10 07:50

Brumli - dík za optání, lepší se to. Momentálně jsem na ATB a nesmím kojit :-? Ale už se to krátí, zítra ráno beru poslední a ve čtvrtek zase kojíme :dance: (teda doufám - že nebude nějaký zádrhel)

Tak se mi změnily dnes plány a mám volno :pankac: Nejdete někdo brouzdat po parku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.2.10 08:02

Domi já asi možná půjdu :-) když je tak krásně…ale znáš nás…nejdřív tam budu okolo (spíše po) 10 hodině :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.2.10 08:22

Tak zase ZMĚNA :roll: Před chvilkou volala manželova maminka, že má prostoj mezi dvěma „akcema“ a jestli by se mohla zastavit. Což já zase ráda - „tchýni“ (fuj, to je ošklivé slovo) mám sqělou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.2.10 08:44

:lol: však jindy je taky den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie