Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evi uz to mas v soukrome zprave…i wape ![]()
Jinak si nepamatuju, kdo jste psaly, ze tam jste…
Díky
už jsem si Tě přidala ![]()
Jo a holky špatná zpráva…dobrý punčík už nebude
zima končí…musíme pak už začít chodit někam na zmrzku ![]()
Hihi wape tak jeste je varianta, ze by jsi ten dobry puncik varila doma…obkelimkovala si kocarek a pak v parku muzes prodavat ![]()
Brumli nezapřeš podnikatelský duch
to mě vůůůůůůbec nenapadlo a jak snadné ![]()
Tak já zapomněla napsat naše nové míry ![]()
8440g a 70,5cm…takže za měsíc příkrmů přibral 640 g
asi mu chutná nebo co
ale hurááá konečně přibíráme
wape toz jiste…ale musis davat ty nepalivy kelimky…ne vsichni maji tak vymakany kocarek s drzakama
Jo a za napad pozaduju dozivotni pridel (budu skromna…staci jednou tydne
) za snizenou cenu
![]()
Jinak jsem jenom v rychlosti koukla na Honzika…ten je k sezrani…jaky ma vlasky a kukadla ![]()
Ty brdo…vy uz jste nas urcite prerostli…my asi jeste nemame 8 kilo
No aspon bude mit Sofi ochrance na piskovisti…kdyby ji nekdo chtel brat formicky… ![]()
dobré ranko
my dnes prodělali první školkovou krizi… Měli ve školce „legrační den“ - měli přijít legračně oblečeni. Pořád jsem nevěděla, jak, až o půl dvanácté v noci mě napadlo našít Vojtovi na triko různé malé hračky, včetně malého autíčka, které má rozbitá kolečka. No a začal řev… že chce to autíčko sundat (Abyste rozuměly - Vojta je blázen do aut
), že ho nechce mít přišité, ve školce se mě držel pořád za nohu a brečel, tak jsem to auto teda odstřihla, držel se mě pořád a že půjde se mnou domů
Nakonec jsem vymyslela fintu, aby mi donesl jakési uklízecí auto, o kterém pořád básní, že mají ve školce. Tak se celý rozzářil a šel jej hledat, donesl mi jej a už bylo všechno v pohodě, rozloučil se a šel si hrát…
Zítra je ve školce karneval a já pořád nemám vyrobenou masku - vidím to na dnešní večer. Jenže jestli ten kluk zítra bude stávkovat, že si to neobleče, tak se fakt naštvu. On je v poslední době děsný - včera dělal scény, když jsem mu chtěla vyzkoušet novou čepici, co jsem mu koupila
(dneska ráno si ani nevšiml, že jsem mu ji dala na hlavu…)
Jinak Šárka stále neleze, jen leží na bříšku, kouká se a případně se vzteká. Ale umí už opravdu krásně zamávat ![]()
A musí si postěžovat… Koupila jsem si nový noťas - na doporučení kamaráda, který mi vybíral už ten předchozí (já tomu houby rozumím, tak jsem si nechala poradit od zkušenějšího). Jenže nastal problém, protože kamarád mi ten noťas vybral, aby dlouho vydržel. Čímž se stalo, že noťas je dělo, ale nekamarádí se s okolními „průměrnými“ stroji typu multifunkční rok staré tiskárny u mě v kanceláři apod.
Což je dost nanic, když potřebuju tisknout a scanovat
Výrobce té tiskárny ještě nedodal na trh ovladače na operační systém, který v tom noťasu mám, a kdoví, jestli je vůbec kdy dodá… Takže jsem naštvaná a uvažuju, co s tím - jestli měnit noťas, jestli kupovat novou multifunkční tiskárnu… na všem budu strátná několik tisíc (které budou chybět jinde) ![]()
Když budeš ztratná na obojím, tak asi spíš vyměnit tiskárnu, ne? Výsledek bude technologicky lepší, než v případě výměny notebooku.. Ta technika nás jednou zničí..
Evi tak jsem koukla na Matyska…moc vam to spolu slusi
Taky krasny kukadla jak Honzik…teda ta Sofinka bude mit na piskovisti samy krasny napadniky
![]()
Hele, Brumlo, nepřivlastňuj si všechny ty nápadníky, nezapomeň, že u nás je taky jedna princezna a dokonce mladší! ![]()
Ahojky!
Wape - tak to nám Honzíci váží stejně a tvůj je o centimetr delší ![]()
Dám vám sem fotku ze včerejška - byla tu kamarádka se svojí 14ti denní holčičkou, tak jsem je všechny vyfotila - zleva Hanička, Honzík a malá Káťa (já jen abyste měli představu našeho chlapíka.
Evi tady je ten odkaz ![]()
domi hihi…ja takova hodna a slusna a nekoho si privlastnovat
To bych si nedovolila…si ty napadniky pak rovnym dilem podelime ![]()
Jo a domi co maly tygrik?
Protestoval pri oblekani masky?
Baru nemas ty to jak jedna holka u nas na diskusi…v jedny koze slehacku a v druhy kakao? Ze tak pekne rostete ![]()