Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wape: uz jste ve sportaku?? ja premyslim, jestli ho uz dat?????
Evi nejsme
a jak jsem se tak koukala, tak tam má ještě 2 cm, takže nevím nevím nevím, fakt nevím.....
A už jsi doma? Já právě utíkám na spinning ![]()
Ahojky,
tak my už od čtvrtka „sportujeme“ - pro ty z vás, kdo nás rozeznávaly podle barvy korbičky (modré), tak sporťák máme překvapivě světle zelený (tuším model 2006) ![]()
Krucinál, tak vy všichni už sporťákujete?
![]()
A Domi díky za upozornění, já bych fakt hledala modrý ![]()
Jojo, Wape, my měli tu korbu jen půjčenou (nechtělo se mi za ni utrácet
)
Ahojky!
Holky jsem blb, ale jak se nejlíp z tržnice dostanu na OSSZ kvůli přehazování té MD a RD?
Baru jestli jdes resit MD, tak na OSSZ (kdyz se jde od Envelopy po kolejich smerem k nadrazi, tak po prave strane)…jestli RD, tak na urad prace (u Kaufland…jak psala Evca).
Zdravím všechny, je tu nějaký zapálený cyklista (stejně jako můj manžel), který má nebo uvažuje o koupi vozíku za kolo?
My budeme vozík kupovat teď v dubnu a tak nějaký parťák na výlety by se manželovi určitě hodil (ať nemusím já
)
Holky ja se omlouvam za svou nepozornost a blbost..ja myslela , ze psala Brumla o te prehazovani MD a ona Barca, prto jsem nechapala, co chce prehazovat…no asi mi to jaro nejak ucarovalo a mozek zatemnilo:-)
OMLUVA:-)
Jinak mi vozik kupovat urco budeme i WAPE ze:-)
holky je nadherne, ockovani super, tak ven pujdeme, treba se potkame:-)
Vozík za kolo máme
a snad budeme i jezdit. Já už bych jenom potřebovala vybrat to kolo a jo ještě by mi ho někdo musel koupit, což asi neprojde, když se nebavíme
![]()
A ven asi půjdeme, ale láká mě to tak, že asi nazuji brusle! ![]()