Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
14.3.10 13:51

Naše Lucinka, co z ní udělala její sestřička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.3.10 13:52

A ještě jedna, kdy se chystaly na ples :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.3.10 14:05

Když Ti chlapi fakt nic nevydrží :-) já se strašně omlouvám všem, kteří jsou výjimka :-)
Jeden příklad z mnoha…na horách jsme dělali takové ty hodiny na lyžích (jak se točíš okolo své osy o 360°) No a nejdřív se to zaseklo mě a hodila jsem krásný bok a tedy bolelo to fest. Sjezdovka byla tuhá, přemrzlá a to byla bolest, ale tak jsem hned vyskočila a jela dál. Po cestě si trošku nadávala, ale pak už jsem na to zapomněla. Kolo na to spadl tak náš taťka a ještě doteď skuhrá jaká že je to bolest :lol: :lol: :lol:

Jo a díval se Váš taťka už dnes na mobil? Jsme mu ráno psali, jeslti nechce jít za mě na spinning…no bohužel to propadlo :-( ale co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.3.10 14:41

Peťi, bohužel se na mobil díval až o půl jedné, takže už bylo pozdě. Ale stejně by asi nešel. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.3.10 15:41

Ale kdyby šel, tak by aspoň měl být z čeho unavený :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.3.10 09:47

Jeee Zdeni, my mame taky takove kresilko, nebo jak se tomu rika a jak to Lucince slusi, hotova plesova tanecnice a jka to vubec dopadlo, zaplesaly si holky? :lol: :lol:

Wape - tak jak je dnes Honzickovi, je to lepsi, zabraly leky? Stepanek je bez teplot a prave spu uz pres hodinu, chapes to, on 8-o , no ja koukam a uzivam si to :lol: :lol:

wape a zdenuli - doufam, ze nevadi, ze se Vam vmesuji do hovoru :-)

o unave chlapu mi ani nevykladejte, ten muj ted usina kazdy vecer v 8, to by mi nevadilo, ale usina na gauci a to mi strasne vadi!!! :zed: :zed: :lol: :lol:

za oknem mame slunicko, ale venku je brrrr zima, ale pry o vikendu ma byt 18, chapete to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
16.3.10 13:46

Ahojky!

Přihlášky do školky máme podané, tak uvidíme cca za měsíc. Snad se nad námi někde smilují a vezmou malou od září.

Smilca - už se na ten jarní víkend těšíííím. Jedeme na celý víkend ke známým, tak si to děti aspoň pořádně užijí.

Zdenuli - Anička je hotová návrhářka :lol:.

Wape - hlásím svého chlapa taky do klubu „padavků“. V sobotu večer vyrazil s kámošem a celou neděli prochrněl :twisted: To já když někam jdu, tak druhej den musím fungovat normálně. A jsk je malýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.3.10 13:59

Holky, děkujeme, že na nás myslíte. Zdá se mi, že je malému o hodně lépe. I noc byla lepší, že jsem si trošku odpočinula! Tak snad se to bude líbit i zítra doktorce…

No jo ti chlapi :-) ono je to skoro všude stejné :-) :-)

Malej teď usnul, zkusím jestli bude spinkat doma. Jsem taky docela grogy a pořád chodit po venku mě už moc neláká. Dnes mě otrávilo to, že tu alej budou dělat až do června :-( ale tak třeba překvapí a bude to rychleji :palec:

Teplý víkend beru všemi deseti :-) že bychom pak už měli sporťák :-) nu, uvidíme, raději neslibuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.3.10 15:26

Wape: jdeme do sportaku:-) kluci jsou velici:-) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.10 16:14

Taky se přidávám ke sporťáku - už se nemůžu dočkat!!! :palec: (jen je mi líto, že už doma nemáme malinkaté miminečko… :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.3.10 18:08

Holky co chodite plavat, podle ceho jste vybirali?? vim ze chodite do kacete a ten Delfinek je jaky, je to blizko, tam o nem uvazuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
16.3.10 19:48

Evulko - já si na delfínka nemůžu stěžovat. Chodila jsem tam s malou. Nový kurz pro začátečníky začíná v polovině května a zápis bude v úterý 6.4. od 7:30, takže pokud se budeš chtít s malým dostat na kurz, tak v to úterý tam přijít co nejdříve. Já se tam budu o místo prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.3.10 22:13

Hm, holky, s tím plaváním mě nahlodáváte… Že bychom to přecejen zkusily? Datum jsem si zapsala, uvidím, jestli dojdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.3.10 06:25

Ty jo Baru, to se tam musi tak osobne, to nestaci telefonem nebo email????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.3.10 07:56

Evi - dřív to bylo v delfínku tak, že jsi tam přišla, zaplatila zálohu 200 Kč a pak přišla na informativní schůzku. Když jsem se tam šla ptát v lednu, tak mi řekli paní, že to teď dělají tak, že je zápis v ten jeden den. Se pak smála, že už v půl osmé je tam fronta a berou prvních 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová