Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když Ti chlapi fakt nic nevydrží
já se strašně omlouvám všem, kteří jsou výjimka ![]()
Jeden příklad z mnoha…na horách jsme dělali takové ty hodiny na lyžích (jak se točíš okolo své osy o 360°) No a nejdřív se to zaseklo mě a hodila jsem krásný bok a tedy bolelo to fest. Sjezdovka byla tuhá, přemrzlá a to byla bolest, ale tak jsem hned vyskočila a jela dál. Po cestě si trošku nadávala, ale pak už jsem na to zapomněla. Kolo na to spadl tak náš taťka a ještě doteď skuhrá jaká že je to bolest
![]()
Jo a díval se Váš taťka už dnes na mobil? Jsme mu ráno psali, jeslti nechce jít za mě na spinning…no bohužel to propadlo
ale co se dá dělat.
Peťi, bohužel se na mobil díval až o půl jedné, takže už bylo pozdě. Ale stejně by asi nešel. ![]()
Jeee Zdeni, my mame taky takove kresilko, nebo jak se tomu rika a jak to Lucince slusi, hotova plesova tanecnice a jka to vubec dopadlo, zaplesaly si holky?
![]()
Wape - tak jak je dnes Honzickovi, je to lepsi, zabraly leky? Stepanek je bez teplot a prave spu uz pres hodinu, chapes to, on
, no ja koukam a uzivam si to
![]()
wape a zdenuli - doufam, ze nevadi, ze se Vam vmesuji do hovoru ![]()
o unave chlapu mi ani nevykladejte, ten muj ted usina kazdy vecer v 8, to by mi nevadilo, ale usina na gauci a to mi strasne vadi!!!
![]()
za oknem mame slunicko, ale venku je brrrr zima, ale pry o vikendu ma byt 18, chapete to? ![]()
Ahojky!
Přihlášky do školky máme podané, tak uvidíme cca za měsíc. Snad se nad námi někde smilují a vezmou malou od září.
Smilca - už se na ten jarní víkend těšíííím. Jedeme na celý víkend ke známým, tak si to děti aspoň pořádně užijí.
Zdenuli - Anička je hotová návrhářka
.
Wape - hlásím svého chlapa taky do klubu „padavků“. V sobotu večer vyrazil s kámošem a celou neděli prochrněl
To já když někam jdu, tak druhej den musím fungovat normálně. A jsk je malýmu?
Holky, děkujeme, že na nás myslíte. Zdá se mi, že je malému o hodně lépe. I noc byla lepší, že jsem si trošku odpočinula! Tak snad se to bude líbit i zítra doktorce…
No jo ti chlapi
ono je to skoro všude stejné
![]()
Malej teď usnul, zkusím jestli bude spinkat doma. Jsem taky docela grogy a pořád chodit po venku mě už moc neláká. Dnes mě otrávilo to, že tu alej budou dělat až do června
ale tak třeba překvapí a bude to rychleji ![]()
Teplý víkend beru všemi deseti
že bychom pak už měli sporťák
nu, uvidíme, raději neslibuji ![]()
Taky se přidávám ke sporťáku - už se nemůžu dočkat!!!
(jen je mi líto, že už doma nemáme malinkaté miminečko…
)
Holky co chodite plavat, podle ceho jste vybirali?? vim ze chodite do kacete a ten Delfinek je jaky, je to blizko, tam o nem uvazuju
Evulko - já si na delfínka nemůžu stěžovat. Chodila jsem tam s malou. Nový kurz pro začátečníky začíná v polovině května a zápis bude v úterý 6.4. od 7:30, takže pokud se budeš chtít s malým dostat na kurz, tak v to úterý tam přijít co nejdříve. Já se tam budu o místo prát.
Hm, holky, s tím plaváním mě nahlodáváte… Že bychom to přecejen zkusily? Datum jsem si zapsala, uvidím, jestli dojdeme…
Ty jo Baru, to se tam musi tak osobne, to nestaci telefonem nebo email????
Evi - dřív to bylo v delfínku tak, že jsi tam přišla, zaplatila zálohu 200 Kč a pak přišla na informativní schůzku. Když jsem se tam šla ptát v lednu, tak mi řekli paní, že to teď dělají tak, že je zápis v ten jeden den. Se pak smála, že už v půl osmé je tam fronta a berou prvních 30.