Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V Káčeti je to právě bez této fronty
ale zase to má jiné nevýhody…prostě něco za něco
Evi jak dnes malej spal?
Do delfinku chceme jit taky plavat, takze toho 6.4 bude asi peknej naval jak tak ctu.
Brumli tak jsem v parku viděla známou barvu kočárku a zamířila k němu. Až snad na 10m od něj jsem se zarazila, že to vlastně nejsi ty
To byla mamka, že jo? Ta podoba je neuvěřitelná ![]()
Jinak u doktorky pochvala, že je sice ješě trošku zahleněný, ale že si myslí, že už to bude dobré. Dokonce týdne pomalu dobírat léky a chodit hodně ven ![]()
to jsem rada ze jste OK.....by me zajimalo jestli ta voda v tech bazenech je holky dobra
Evi nejlepší voda je ta slaná ve Vodníčkovi, ale prý to prostředí je tam nic moc.
V Delfínkovi je možná trošku nevýhoda, že tam chodí hodně lidí…takže asi tak. Já slyšela, že prý tam chodí až 1000 dětí měsíčně, ale nevím, jestli je to pravda. Říkala mi to známá.
A vidis vodnicek, na ten jsem zapomnela.....je to kousek, to by taky slo, zkusim najit
Holky tak si toho 6.4. budeme držet fleka ne? Manžel si kvůli tomu prohodil i směnu, abych tam mohla ráno dorazit bez dětí.
Taky vám děti vstávají čím dál dřív? U nás obě děti jsou už v 6h vzhůru
Kde jsou ty časy, kdy chrundili do osmi ![]()
wape jo jo to byla mamka
Ja valila k dr., coz jsi me pak taky videla
Mimochodem mas teda zrak jak ostriz
…ze jsi me tak z dalky poznala bez kocarku ![]()
Ahoj, já se můžu vyjádřit k porovnání Vodníček x Delfínek. Chodili jsme nejdřív do Vodníčka, právě kvůli té vodě, hodně trpíme na atopický ekzém. Ale právě kvůli prostředí jsme se loni přesunuli do Delfínka. To prostředí je diametrálně odlišné. Vodníček, to jsou stísněné prostory ve sklepě ZŠ Heyrovského, pouze dvě sprchy, z toho jedna v prostoru bazénu, takže když je tam chlap (a u nás manžel chodí), je to komplikované. Stejně tak šatna, lidi se o sebe téměř otírají kvůli nedostatku místa. Do ohřívárny se účastníci vejdou tak tak. Delfínek proti tomu byl příjemný šok z prostoru, zázemí. Už bych se nevrátila..
Zuzi a jaka je voda?? myslis ze v pohode kdyz je tam tolik deti, ma to svou cisticku a co chlor?? snad tam neni voda jako v bazenu na velkem ???
eevulka - nevim jak voda, ale ve Vodnickovi je tak vsechno nejak horsi, ja chodila do Delfinka na vany a potom jsem byla 2 x ve Vodnickovi a byl to obrovsky rozdil!! v pristupu, v komunikaci, ve financich.....jinak ve vodnikovi dalsi kurz zacina take v kvetnu a nejlepsi je zavolat hned a domluvit se, ja tam ted byla, protoze mame nevyplavane dve hodiny z lonska, tak jsou to cerstve zpravy ![]()
wape: to jsem rada, ze je Vam uz lepe, uz se tesim na nedeli ![]()
Ahoj holky, taky chci s Lucinkou začít chodit do Delfínka. S Andulkou jsem chodila do Vodníčka, ale nelíbilo se mi tam. Přesně jak jste tady psaly, ty prostory děs a běs, chození přes studenou chodbu a chladné šatny. Už tam taky nechci. Ale nevím, jak to zvládnu dopravit se na půl 8 na přihlášení s Lucinkou a stát tam frontu a modlit se, abych nebyla 31.!
![]()
Tak v tomto je úžasné to Káče
ale zase tam asi není takový „luxus“ jako v Delfínkovi a pak taky je ten kurz pro nováčky 2× týdně a to je v poho, pokud má člověk jen jedno dítko ![]()
Šári na neděli se taky moc těším. A představ si, zítra ještě jedeme prubnout jarní lyžování
a v sobotu na squash, takže já budu zase jetá
abych z toho opět neonemocněla ![]()
Ahojky holky, tak jsem se dozvěděla , kde je dobrý bazárek, tak děkuji:-)snad to sluníčko najdu a něco koupím ![]()
Pokud byste některá měla zájem o focení Vašich mrňousků, tak mohu doporučit mého manžela, který fotí a upravuje mooc pěkně za super ceny
více na www.hfx9.com pa pa a zas někdy
hfx9 píše:
Pokud byste některá měla zájem o focení Vašich mrňousků, tak mohu doporučit mého manžela, který fotí a upravuje mooc pěkně za super cenyvíce na www.hfx9.com pa pa a zas někdy
fotečky jsou nádherné!!
![]()