Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
26.3.10 07:12

Což o to Baru, já to sem klidně dám, pokud to holkám neva? :-)

A víte, co je za novinku? Tomu nebudete věřit :-) máme sporťák :-) Ne že bychom se do korbičky nevešli…to my bychom se asi vešli ještě dlouho, ale už v ní chtěl jenom sedět a to pak na něj hodně foukalo a svítilo, takže se večer kočárek předělával :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.3.10 07:53

Evi - pil - mateřské mléko :wink: :roll: Než zjistil, jak pít z flašky nebo pítka, tak to trvalo dost dlouho, navíc byl červnec/srpen, takže vedro, no paráda 8-)

Wape - jojo, fotku klidně hoď.

A k Centru Kvítko - Vojtu bych vzít určitě mohla, stačí se jen domluvit na dni a hodině 8-)

Mějte se, musím se jít šlechtit, v 9 musím být ve věznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
26.3.10 21:03

wape v jakych to vubec bylo novinach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.3.10 21:23

MF příloha Střední Morava :-)

Dnes jsme byli v Centru Kvítko a moc se nám tam líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.3.10 08:33

Dobré ranko,
uvažuju, že vyrazíme na jarmark sdružení Jitro (Mozartova 43) - http://olomoucky.denik.cz/…m-skanz.html Nebudete tam někdo taky?
A zítra bychom rádi zajeli do skanzenu do Přikaz. Snad nám to počasí umožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.3.10 10:45

Wape: tak konecne sportak?? no udelali jste jen ajen dobre.......... :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.3.10 15:45

Tak jsme se před hodinou a půl vrátili z toho jarmarku a bylo to moc prima :palec: Jsem zvědavá zítra na Příkazy 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
29.3.10 14:24

Ahoj holky,tak zase po dlouhé době :wink: Bohužel se k vašim procházkám do parku asi tak brzo nepřidám. IVF sice vyšlo,ale měla jsem hyperstimulační syndrom,tak mi všechny embrijka zamrazili a na KET (zavedení embriek) bych měla jít až další měsíc :oops: Takže jsem si teď celou nemocenskou odležela a ve čtvrtek už jdu zase do práce :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.3.10 16:33

Piki - budu Ti mic držet palce, aby to vyšlo! Kamarádka má z KETu už téměř dvouměsíční holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.3.10 11:01

ahojky!

Piki - věřím, že tentokrát to vyjde a budou z toho dvojčátka :srdce:

Haničku přijali do školky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.3.10 12:28

Barulátko - gratuluji!!! Kam ji vzali? Do Stromořadí? (pamatuju si, jak jsem to Vojtovo přijetí vloni prožívala - snad víc, než své přijetí na VŠ :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.3.10 13:30

Domi - zatím na Husitskou. Z dalších dvou ještě nemám vyrozumění.Ze Stromořadí si moc nadějí nedělám -při zápisu jsme tam šli hned druhý den ráno a už jsme byli 49 a berou 11 dětí. Na jednu stranu z toho přijetí mám strašnou radost a na druhou se mi chce brečet, jak už mám doma velkou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
30.3.10 15:39

Domi dekuji za povzbuzení :-D :dance:

Baru já budu moc ráda,když bude aspoň jedno a zdravé :huban: :srdce: A zároveň :potlesk: k Haničce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
30.3.10 19:59

Holky, já jsem normálně pako. Od určité doby nezvedám tel s neznámým číslem a teď jsem zjistila, že mi minulý týden volali i ze školky v Michalském stromořadí - a přeci by mi paní ředitelka nevolala kvůli tomu, že malou nepřijali, ne? Zítra tam volám, tak držte palce - raději bych Hani měla tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.3.10 21:14

Baru - nezlob se na mě a neber to osobně, ale takové lidi, co neberou „neznámá čísla“, nechápu - nechápu, proč ten telefon mají, nebo přesněji proč jej někde udávají (např. právě ve formuláři pro školku). Vznikají tím jen problémy… Když vím, že nebudu brát cizí čísla, tak telefon nikde neuvádím.
Před cca 14 dny jsem měla v kanclu případ, který skončil u soudu jen proto, že si rodiče nezletilého nebrali telefony, protože neměli uložená svá aktuální čísla :twisted: (a paní na sociálce z nich byla taky vytočená - potřebovala se s nima spojit, ale jak to měla udělat, když oni jí říkali, že prostě neznámá čísla nezvedají :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová