Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha - no tak my tam byly s Šárkou asi v 7:20-25 - prostě kousíček před půl. Nevím, kolik berou a ani nevím, kolikáté jsme byly, před námi bylo tak 5-7 lidí a recepční nic neříkaly. Ale co mě teda trochu vytočilo: byl tam tatínek, který přihlašoval hned 4 děti - dvě svoje (dvojčata) a pak ještě nějakých kamarádů.
Tak manžel tam vyrazil na kole, aby tam byl už na 7:00, přijel domů něco kolem 7:30 rozladěnej, protože nám tam Lukáška nevzali (v den zahájení kurzu má 5mesicu a 16dni). Tak budeme muset počkat na další kurz. ![]()
A dneska 9.4 jsme se byly vítat na radnici ![]()
hfx9 - my byli včera taky na vítání. Vy jste šli jako poslední, že? Nás sis určitě všimla páč to vztekající se dítko byla naše Hanička ![]()
Jít na to vítání o měsíc později, tak se naše miminečko doté kolébky už nevlezlo ![]()
hfx9 - tak manžela jsem si v té frontě všimla, stál cca 5 lidí přede mnou a s paní řešili, že 14 dnů je moc, že kdyby dítku chyběly 2 dny, tak by se to dalo… No my tenhle problém nemáme, tak dlouho jsem s plaváním váhala, až bude Šárka zřejmě jedním z nejstarších účastníků ![]()
V pátek jsme byli v Centru kvítko - bylo to parádní a podle předpokladu jsem Vojtu musela odnášet na rukou s usedavým řevem: „já chci tady ještě být!“ ![]()
domi - nejstarší možná, ale určitě se mezi těma mladšíma „velikostně“ ztratí, zvlášť pokud bude vedle Honzíka
Už jsi přemýšlela na jakou hodinu by ti to plavčo vyhovovalo?
to Barulátko
poslední jsme nejspíš nebyly, protože za náma ještě sedělo par rodičů (stála u nás černovlasá setřička, fotila nás a taky nám šla opláchnout dudel, když manželovi upadnul na zem).
Jinak manžel byl celej šedo-černej a já béžová no a Lukášek mel riflíky a pletenou vestičku ![]()
to domi
jj tak to byl určitě on (měl na sobě týmovej dres). Podle manžela těch 14dní není tak dlouhá doba, aby se Lukášek tak změnil (poskočil ve vývoji) aby nemohl na plavání už teď, ale moc hádat se nechtěl, tak to raděj přijmul jak to je a dneska s Lukáškem plaval doma ve vaně ![]()
hfx9 - a na kolik jste šli? Naše starší totiž byla nepřehlédnutelná.
ahoj Olomoučata
vidím, že se tu řeší vítání občánků a plavání ![]()
na vítání jdeme příští měsíc…a na plavání prdím ![]()
a co jinak nového? ![]()
Ahoj holky, tak už jsme taky vyzkoušely Kvítko a musím říct, že super ![]()
Holky, já byla ve středu v Kvítku s kamarádkou a bohužel jsme tam natrefily na 2 školky! To byl šílený mumraj, hlavně ty předškolní děti tam lítaly jak splašené i přes malošky. Tak doporučuji pohlídat a jít,když tam nebudou mít školky, protože chvílemi se tam hádaly matky s učitelkama
(Obdivovala jsem obsluhu, jak byla klidná.)
Tak to je síla, já tam byla naštěstí v úterý a to tam sice bylo plno,ale školka žádná. ![]()
Obsluha tam hlídala 3 děti a jedna z nich byla cca 3letá holčička a prý už tam byla tři hodiny a pořád lítala po té prolízačce spokojená jak blázen.
Já koukala,že tam někdo nechá tři hodiny tak malé dítě. Nu ale třeba to někdy taky udělám,nikdy neříkej nikdy ![]()
My jsme si s kamarádkou říkaly, že pokud tam mají školky, tak to mají normálně zavřít. Protože i maminek s dětmi tam byla fůra a z těch školek tam mohlo být cca 40 dětí, no šílenost!