Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domi - mě teď zrovna otravuje jedna ženská a má asi 10 telefonních čísel - volá, i když si to nepřeji.Ale jak vidíš, tak jsem se pěkně vytrestala - uvidím zítra (až mi paní ředitelka řekne, bohužel jste nevzala telefon, tak jsme vzali dalšího v pořadí).
Baru - tak to je blbé
A jen tě tím obtěžuje, nebo i nějak vyhrožuje? (pak by to mohlo naplňovat skutkovou podstatu některého trestného činu)
Ahojky!
Domi - jen obtěžuje (ale už to naštěstí není tak časté jako dřív) a kvůli ní si teda číslo měnit nebudu, když už ho používám skoro 10let.
Jinak záhada Stromořadí vyřešena - paní ředitelka po mně chtěla jen Haniččino rodné číslo.
Baru gratulace k přijetí do školky ![]()
Tak copak je nového v Olomouci? My absolvovali výlet do Prahy
tam vláčkem a zpátky pěkně už autíčkem s tatínkem a zvládli jsme to ![]()
Nejvíc se Honzíčkovi líbilo Metro, tam by snad mohl jezdit celý den.
Také jsme byli v ZOO v Tróji a obrovské nadšení. To se bohužel s naší Zoo nedá srovnat ![]()
Dobrý večer vespolek,
tak pořád uvažuju, jestli ráno vstát a dojít do toho Delfínka… Vzhledem k pokročilé hodině nevím, jestli to nenechám náhodě a okamžitému rozpoložení ![]()
Holky, jak jste dopadly v Delfínku? Já to vzdala, stejně ještě nemáme Hexa očkování, tak na to dlabu a nechávám to osudu.
Zdenulino - oni by vás stejně ještě nevzali - berou až od 6 měsíců v den zahájení kursu (tj. 18. 5.). Několik rodičů proto odmítli.
Holky ja nakonec taky nesla, nekde se cpat o misto, s plavanim pockame az bude mit treba rok:-) neni kam spechat
Evi - ono o žádné cpaní nešlo, přišla jsem na recepci, přede mnou fronta asi 5 rodičů, za 5 minut jsem byla na řadě, nadiktovala jméno a věk a zaplatila zálohu a bylo to. Čekala jsem kdovíjakou hrůzu, ale ta se nekonala ![]()
ahojky!
Domi - my jsme v Delfínku byli taky a vešli jsme se
Taky jsem si myslela, že to bude horší - nato jak mě strašila…
Evi - asi to po líčení dotyčné recepční hodně maminek vzdalo. Stejně tam vesměs byli tatínci. My tam přijeli na 7.30 a už jsme byli 27, tak nevím, jak moc ještě přihlásili.
Zápis do Delfínka kámoška tam včera byla a neuspěla a bylo z toho docela rozladěná
No ale přišla tam až 8.15 ![]()