Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
19.4.10 16:54

Evi - ale ona Šárka je takhle víc nemocná poprvé. To spíš Vojta je pořád na hromadě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
19.4.10 17:21

JA myslela at zybtecne nemarodi, on ten bazen pro holcicky do jednoho roku moc optim neni:-) tak sand bude brzo OK:-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 17:53

Nová

Ahoj holky.
Tak jsem narazila na váš pokec a jelikož už jsem od září doma - na palicu - tak jsem hledala a našla konečně pokec z okolí.
Mám 7m Verunku a ráda bych tady v Ol našla nějakou dobrou duši na pokec na kafčo a jiný výletování.
Mimo Verunky máme ještě Terezku 5let - nenechte se ale zmílit jménem,Terezka není dítě ale naše fenka pitbulka,děti ani pejsky na počkání netrhá,takže pokud máte taky nějakýho blafana u kočárku,rádi se půjdeme venčit s vama.
Jinak jsme si právě pořídili Jogger za kolo - bohužel Crooser (snad to píšu správně) je pro nás finančně nedostupný a pro naše sem tam popojíždění snad i zbytečný a navíc ho manžel zavrhl,kvůli tomu že mu chybí odpružení.
A to kvítko je kdeže?
Potřebuji ovšem potrobnější popis,neboť jsem v OL teprve 3 rok a orientace podle názvu různých domů mi opravdu ještě moc nejde.
Možná že jste už někde adresu psali,ale ruku na srdce - 95 stran se mi opravdu louskat nechce.
Jinak chodíme na plavčo do vodníčka,výběr jsem nechala na svojí sousedce,která má stejně starou holčičku s Verunkou jsou od sebe 2dny :lol: a zatím jsme spokojeni,akorát ta slaná voda mi moc neleze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.4.10 18:03

ahojky…a vítej :kytka:
a kde bydlíš?
to Kvítko je ve městě někde v Sokolské ulici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 18:15

Joo

Jsme z Novýho světa,to je asi taky důležitý že jo,přeci jenom přes celé město venčit pejsky s kočárkama nepoběžíme,sotva by jsme k sobě došli,řekli si tak možná ahoj a cupitali zase každá nazpět,ale dojít do centra pro nás není problém,samozřejmě bez Tee,motat se tam se psem je na palici on někdy stačí i ten kočár :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 23:02

Tak už jsem na kvítko našla odkaz a myslíte,že je to tam pro takovou malou prďolku,jako je ta moje,aby mi ju tam ti větší tuleni neušlapali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.10 23:03

ale že si celkem vystačím co :lol: :lol: :-P :-P :dance: :dance: Tak nic radši pujdu do hajan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.4.10 23:11

Ahoj Bako, Kvítko je určo i pro Verunku. Holt takové mimi musíš pořád hlídat, ale to platí snad tak do 3 let :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.4.10 23:53

no, co jsem tak postřehla, tak holky jsou spíš z Povlu 8-) …já jsem asi tak nejblíž - z Bělidel :pankac:

a do Kvítka jsem se taky ještě nedostala…nějak není čas - nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.4.10 08:29

Ha asi jsem teda velkej neznalec,nevím kde je Povl a ani nevím kde jsou Bělidla - připomnělo mi to povídku od Boženky Němcové - U Starého Bělidla :lol:
Jinak pokud by jste někdo do kvítka měl cestu,dejte vědět ráda bych tam šla s někým,než se tam rozkoukám 8-o .Vzala bych sousedku,ale když ona tak nerada chodí pěšmo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.4.10 08:30

Jo a ještě jsem slyšela něco o Jungli,to víte někdo kde to je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.4.10 08:04

Dobré ranko,

Bako - vítám Tě :-D Jungle je u zastávky tramvaje Na Kovárně. Je to podobné, jako Kvítko, ale menší a dražší :-? A rozhodně to je i pro miminka, naše Šárka má 8m a už se tam posledně válela.

Jinak ad kvítko: zhruba za hodinu se tam chystáme - v rámci Vojtova dnešního svátku. Nechcete se k nám někdo přidat??? (abych tam nebyla sama :wink: - možná ještě zlanařím kamarádkou se dvěma dětma, ale říkala, že má nějakou rýmu, tak neví, jestli dorazí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.4.10 09:10

Tak to je na mě moc narychlovku,příště Domi písni aspoň večer,že ráno jdeš Véé teď spí tak se skočím zeptat sousedky jestli by tu cestu snesla a když tak vyrazíme,ale určitě to nebude dřív jak v 11h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.4.10 15:31

Tak jsme byliiiii a je to tam fakt moooc hezký 8-o 8-o s tebou Domi jsme se ale bohužel minuli,já se na tebe ptala a zrovna Wape,takže ahoj Wape ráda jsem tě poznala,příště určitě pokecáme trochu víc,přeci jenom jsem se musela dnes trochu rozkoukat 8-o 8-o
A dokonce se mi podařilo vytáhnout aji sousedku…sice autem…ale šla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.4.10 20:45

Bako ráda jsem Tě dnes v Kvítko poznala :-) to byla náhodička co? :-)
Určitě bychom se mohli někdy sejít (třeba zase v Kvítku), akorát to máme na Nový svět trošku dál. Ale já jsem tam pěšky za 30 minut…takže to taky není problém :-) Tak až nebudeš mít program, tak dej vědět :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová