Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evi - ale ona Šárka je takhle víc nemocná poprvé. To spíš Vojta je pořád na hromadě…
JA myslela at zybtecne nemarodi, on ten bazen pro holcicky do jednoho roku moc optim neni:-) tak sand bude brzo OK:-)
![]()
Ahoj holky.
Tak jsem narazila na váš pokec a jelikož už jsem od září doma - na palicu - tak jsem hledala a našla konečně pokec z okolí.
Mám 7m Verunku a ráda bych tady v Ol našla nějakou dobrou duši na pokec na kafčo a jiný výletování.
Mimo Verunky máme ještě Terezku 5let - nenechte se ale zmílit jménem,Terezka není dítě ale naše fenka pitbulka,děti ani pejsky na počkání netrhá,takže pokud máte taky nějakýho blafana u kočárku,rádi se půjdeme venčit s vama.
Jinak jsme si právě pořídili Jogger za kolo - bohužel Crooser (snad to píšu správně) je pro nás finančně nedostupný a pro naše sem tam popojíždění snad i zbytečný a navíc ho manžel zavrhl,kvůli tomu že mu chybí odpružení.
A to kvítko je kdeže?
Potřebuji ovšem potrobnější popis,neboť jsem v OL teprve 3 rok a orientace podle názvu různých domů mi opravdu ještě moc nejde.
Možná že jste už někde adresu psali,ale ruku na srdce - 95 stran se mi opravdu louskat nechce.
Jinak chodíme na plavčo do vodníčka,výběr jsem nechala na svojí sousedce,která má stejně starou holčičku s Verunkou jsou od sebe 2dny
a zatím jsme spokojeni,akorát ta slaná voda mi moc neleze ![]()
ahojky…a vítej ![]()
a kde bydlíš?
to Kvítko je ve městě někde v Sokolské ulici…
Jsme z Novýho světa,to je asi taky důležitý že jo,přeci jenom přes celé město venčit pejsky s kočárkama nepoběžíme,sotva by jsme k sobě došli,řekli si tak možná ahoj a cupitali zase každá nazpět,ale dojít do centra pro nás není problém,samozřejmě bez Tee,motat se tam se psem je na palici on někdy stačí i ten kočár ![]()
Tak už jsem na kvítko našla odkaz a myslíte,že je to tam pro takovou malou prďolku,jako je ta moje,aby mi ju tam ti větší tuleni neušlapali ![]()
Ahoj Bako, Kvítko je určo i pro Verunku. Holt takové mimi musíš pořád hlídat, ale to platí snad tak do 3 let
![]()
no, co jsem tak postřehla, tak holky jsou spíš z Povlu
…já jsem asi tak nejblíž - z Bělidel ![]()
a do Kvítka jsem se taky ještě nedostala…nějak není čas - nebo co ![]()
Ha asi jsem teda velkej neznalec,nevím kde je Povl a ani nevím kde jsou Bělidla - připomnělo mi to povídku od Boženky Němcové - U Starého Bělidla ![]()
Jinak pokud by jste někdo do kvítka měl cestu,dejte vědět ráda bych tam šla s někým,než se tam rozkoukám
.Vzala bych sousedku,ale když ona tak nerada chodí pěšmo ![]()
Jo a ještě jsem slyšela něco o Jungli,to víte někdo kde to je? ![]()
Dobré ranko,
Bako - vítám Tě
Jungle je u zastávky tramvaje Na Kovárně. Je to podobné, jako Kvítko, ale menší a dražší
A rozhodně to je i pro miminka, naše Šárka má 8m a už se tam posledně válela.
Jinak ad kvítko: zhruba za hodinu se tam chystáme - v rámci Vojtova dnešního svátku. Nechcete se k nám někdo přidat??? (abych tam nebyla sama
- možná ještě zlanařím kamarádkou se dvěma dětma, ale říkala, že má nějakou rýmu, tak neví, jestli dorazí)
Tak to je na mě moc narychlovku,příště Domi písni aspoň večer,že ráno jdeš Véé teď spí tak se skočím zeptat sousedky jestli by tu cestu snesla a když tak vyrazíme,ale určitě to nebude dřív jak v 11h
Tak jsme byliiiii a je to tam fakt moooc hezký
s tebou Domi jsme se ale bohužel minuli,já se na tebe ptala a zrovna Wape,takže ahoj Wape ráda jsem tě poznala,příště určitě pokecáme trochu víc,přeci jenom jsem se musela dnes trochu rozkoukat
![]()
A dokonce se mi podařilo vytáhnout aji sousedku…sice autem…ale šla. ![]()
Bako ráda jsem Tě dnes v Kvítko poznala
to byla náhodička co? ![]()
Určitě bychom se mohli někdy sejít (třeba zase v Kvítku), akorát to máme na Nový svět trošku dál. Ale já jsem tam pěšky za 30 minut…takže to taky není problém
Tak až nebudeš mít program, tak dej vědět
![]()