Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
11.5.10 20:01

Podle Smilcenýho popisu soudím ,že je to sekáč přímo naproti otočným dveřím Prioru v té chodbě co jsou i dětské botičky,ale ten v poschodí.Co co Smili,nepletu se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.5.10 21:01

Domi,mám 16 měsíčního raubíře :lol: a to tělem i duší :dance: A čepičky dráček známe,máme pár kousků :palec: Až pojedu do Ol.tak musím nějaký ten sekáček prolízt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.5.10 23:04

Bobiko - měla bych dotaz úplně mimo děti apod… :wink: Psalas, že jsi ze Šternberka - chtěla jsem se zeptat, jestli u Vás funguje informování místním rozhlasem a jestli se v něm hlásí např. to, že bude probíhat veřejné projednávání nějaké věci (např. stavby). Díky moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.5.10 10:18

Čau domi,tak tohle u nás nefunguje,jen první středa v měsíci,zahouká siréna,která všechny probere a pak následuje z rozhlasu.ZKOUŠKA SIRÉN,ZKOUŠKA SIRÉN :lol:
Toť vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
12.5.10 10:51

Hm, díky, to je pro me dost zajímavá informace. A myslíš, že v roce 2004 to mohlo být jinak? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
12.5.10 20:16

Tak jsem se ptala manžela a prej to dřív normálně fungovalo,ale na rok 2004 si už nevzpomíná,ale já myslím,že v té době už to tu nefungovalo.
A proč tě to vůbec zajímá,jestli se můžu zeptat,je to takovej zvláštní dotaz? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
12.5.10 23:43

Bobiko - čistě z pracovních důvodů ;-) (klientovi krajský úřad tvrdí, že určitá informace byla vyhlášena místním rozhlasem, tak se snažím zjistit, jestli to je pravda - ale už jsem se dotázala i oficiální cestou na měst.úřad, tak uvidím, co mi odpoví :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.5.10 08:25

Tip kam jít v pátek odpoledne: http://olomoucky.denik.cz/…i-histo.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
13.5.10 21:20

Jééé, Domi - to vypadá na bezva akci, určitě tam vyrazíme. Doufám, že nebude zítra odpoledne pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.5.10 21:57

Ahoj holky, to počasí stojí za pendrek,co? :think: :-( my byli dnes na vítání občánků a vzpomněla jsem si na diskuzi, co tu byla nedávno ohledně oblečení některých účastníků. Tak dnes tam byl táta v mikině a v takových těch kostkovaných pláťácích, co se nosí na hory. No bomba :nevim: :nevim: Pak klasicky pár lidí v riflích :-? :-? Ale jinak to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.5.10 22:13

Zdeni tak už jste přivítaní :kytka: :kytka: :kytka: A co Lucinka, líbilo se jí to?
Počasí :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: no comment :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.5.10 22:26

Lucinka vypadala, že by klidně mohla ležet v kolébce hodinu! 8-o 8-o Věc nevídaná, normálně nechce ležet vůbec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
15.5.10 00:44
zdenulina píše:
Ahoj holky, to počasí stojí za pendrek,co? :think: :-( my byli dnes na vítání občánků a vzpomněla jsem si na diskuzi, co tu byla nedávno ohledně oblečení některých účastníků. Tak dnes tam byl táta v mikině a v takových těch kostkovaných pláťácích, co se nosí na hory. No bomba :nevim: :nevim: Pak klasicky pár lidí v riflích :-? :-? Ale jinak to bylo fajn.

a neseděli jste náhodou ve třetí řadě???
mmch. ten „borec“ v kostkovaných pláťákách byl můj bratranec :mrgreen: ale taky jsem nechápala, co si to na sebe hodil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.5.10 08:34

Dobré ranko,
ha! - co to? Svítí slunce!!! 8-o Už o půl osmé ráno jsem pověsila ven prádlo, jsem zvědavá, jestli stihne aspoň trošku proschnout, než zase začne pršet :-?

Dnes k nám má přijet na návštěvu můj taťka, takže jsem zarezervovala stolek v Centru Kvítko, abychom neseděli jen doma. Pokud nebude vyloženě hezky, aby to byl hřích být zavření uvnitř, tak tam od půl čtvrté budem :wink:

Nic, jdu trochu uklízet, ať se návštěva nepoleká :oops: (hlavně těch sušáků s prádlem po celém bytě :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.5.10 13:36

Tak my to plavání máme asi zakleté… Dnes měla být info-schůzka v Delfínku a od zítra jsme měli plavčit. Takže namísto info-schůzky jsem s Šárkou šla k dr. a před hodinou jsem jí naměřila 39,6 :-( No - zkusíme ještě kurz v červenci (to tam už ale opravdu bude nejstarší) a když ne, tak holt plavat nebude (i když zrovna jí by se to, na rozdíl od brášky, mohlo líbit :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová