Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
23.3.10 07:53

No to tedy jo! A v červnu už mi zase nebude chtít být v kočárku :-) Si holt nevyberu :-)
Byla jsem včera odpoledne v parku a tam bylo tolik lidí na bruslích, že jsem se musela překonat a poprosit manžu, ať mi brusle dá dolů ze skříně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.3.10 09:08

My vozík máme, jezdil v něm už Vojta. Teď do něj musíme zamontovat ještě weber-sedačku pro Šárku a můžem vyrazit. Vojtu do sedátka na kolo, Šárku do vozíku a tradá! Jestli bude počasí, tak bych ráda jela o víkendu do Příkaz do skanzenu - je tam velikonoční akce (pletení tatarů, malování vajíček..), tak bychom se mohli po zimě sportovně provětrat. Jen doufám, že se Šárce bude ve vozíčku líbit stejně, jako Vojtovi :think:

A chystáme se koupit Vojtovi kolo, jen nemůžu na žádné pořádné narazit. Nevíte, kde v OL je nějaký slušný výběr kol? Problém je, že nechci kupovat 12-ku (přijde mi, že to už nemá smysl, že je V. už relativně velký), ale na 16-ku je zase malý. Takže sháním 14-ku :roll: Na netu jsem našla, že je vyrábí Leader Fox, ale v obchodech jsem jej nikde nepotkala… (prošmejdila jsem centrum města)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.3.10 09:13

Domi kola většinou vybíráme v Helia Sportu, ale teď tam ještě mají lyže :-(
Jo a prosím Vás, do toho vozíku má mít helmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
23.3.10 09:14

Ahojky!

Tak jsme to včera s manželem našli. Škoda jen, že jsme měli smůlu na ženskou (no snad tam bude příště nějaká jiná) - ale co, hlavně že máme papíry.

Já jsem teď dva dny uvázaná na dopo jen kolem baráku (naštěstí, že máme zahradu) - dneska má přijet chlapík přeměřit kuchyni a pokud bude dobrá cenová nabídka, tak budeme dělat kuchyň. A zítra přijdou chlapi montovat zásobník na vodu (odešel nám starý bojler).

Domi - my chceme Hani taky kupovat kolo. Ten velký cyklosport se přestěhoval na Horní Lán, tak si zkuste zajet tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
23.3.10 15:10

Wape: tak byly dopoledne brusle????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.3.10 18:22

Jojo byly a bylo to super :-) až na ty kecy od lidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
23.3.10 18:32

jake kecy?????:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.3.10 18:55

Prosím Tě, důchodci se tam rozčilovali, jak to dítě trápím a já nevím co a pak se ani nepodívali, když křižovali cyklostezku, tak to jim taky nebylo po chuti, že kvůli mě museli málem zastavit :-) no co…však si vzpomeň na tu babku, jak nás seřvala, tak asi tím stylem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
23.3.10 18:58

Ti duchodci me nekdy s prominutim serou:-) :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.3.10 20:47

Hojky holky!!!

Hlasim se zase po nejake dobe,nebot se vam jdu pochlubit-
PO DNESNI NAVSTEVE GENETIKY V OLOMOUCKE FN VIME,ZE BUDEME MIT----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

viz metrik :-P :-P :-P :-P :mrgreen:

PS.
V Olomouci mate taak nechutne vedro-mam vam vyfotit nase snehove zaveje??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.3.10 20:52

Holčička :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
VELKÉ GRATULACE :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

A vedro tu je a jsme tomu povětšinou rády :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.3.10 20:54

WAPE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dekuju Ti :oops: :oops: :oops: :oops:

A ja si delam s vedrem trochu srandu-U NAS UZ DNES TAKY BYLO CELYCH DESET STUPNU PLUS,HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
23.3.10 21:37

Ahojky!

Farska - gratuluji k princezně :potlesk: Jsem koukala na metřík, jak ti to těhu rychle utíká.

My jsme dneska byli na očkování,tak brouček dostal svoji první dávku hexy a ve svých 5m má chlapík 8860g a 76cm. Myslím, že je tu z těch miminek největší, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.3.10 22:03

Holky, cože za bábu vás v parku seřvalo??
Počkej, Peťo, až vytáhneš vozík za kolo. Kolik lidí nám nahlas nadávalo, že prý byla Andulka v tom vozíčku chudák!! :evil: :evil: :evil: Zrovna minulý týden jsem se o tom bavila se známýma. Chtějí také kupovat vozík Croozer. Co máte Vy? Prý už existuje nějaká vložka pro mimi do 1 roku, tak na to musíme mrknout. To za Andulky nebylo. :think: :think: No jsem zvědavá, jak to Luci bude zvládat, je to ještě takové mini mimi. Ještě nemáme ani 5 kg. Ted nějak méně přibírá. No bodejť, když kaká minimálně 4×-5× denně.

Holky, nechodíte některá pro obědy na ZŠ HOlečkova??? Chtěla bych chodit tak 2× týdně. Ale nevím,jak tam vaří.

Farska, gratuluji k holčičce, vy jste holt princeznovská rodinka :potlesk: :potlesk: Taky čučím, jak Ti to těhu utíká :-)
Domi, prosím co je to za akci v těch Příkazech? Jsem to na netu nějak nenašla :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.3.10 23:58

to zdenulina
Ted co je od roku 2010 inovovany croozer, tak uz do nej pro male mimi neni treba kupovat tu strasnou vlozku weber, ale koupis tzv. miminkovník, coz je pruzna latkova sedacka ve ktere mimi polo-lezi a tim ze je to pruzne tak to do jiste miry eliminuje i narazy od neodpruzenych kol.

Manzel bude taky kupovat novy model (2010) croozera + ten miminkovnik + opora hlavy a ramen.

Vsechno prislusenstvi je mozne shlednout na strankach croozer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová