Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
4.3.10 21:21

Domi tak co bylo v té školce? Oblékl se nakonec do oblečku? Já fakt tu hudbu slyšela až k nám :-) a hráli jim docela trháky :-)

Brumli tak jsem se dnes dívala na HOnzíka, jak nám začal přibírat a buclatí se mu ručičky a myslím, že by takový minibodyguard být mohl :-)

Baru to snad není pravda ten Tvůj Honzík…tomu ale chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.3.10 21:29

ahojky!

Brumli - už jsem přemýšlela, že bych to svoje mlíko poslala na rozbor. :-D Ale už se pěkně pronese - naštěstí je pohodář a flegmatik , i když nošení v šátku nikdy neodmítne.

Evi - já myslím, že kdybych položila našeho Honzíka mezi Matýska a Honzíka od Wape, tak se mezi klukama v pohodě ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.3.10 15:18

Baru vedle našeho Honzíčka by se Tvůj nejenom neztratil, ale myslím, že by ho i zastínil :lol: už se bojím toho pískoviště :-)

Jo holky tak mám pocit, že bude zavřený park…tedy jen hlavní alej…dávají tam oplocení…nejspíše budou tahat kořeny…no vybrali si na to super počasí, když má začít mrznout…ale mě to fakt štve - kudy budu chodit do plavání, snad to nebudou dělat dlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.3.10 21:23

ahojky!

Wape - třeba to bude uzavřené jen přes víkend kvůli nějaké akci. :nevim: Jinak já nevím z čeho on přibírá - nakojený je během 3 minut a vydrží cca 3h.

Dneska v Praze sněžilo, tak doufám, že to všechno spadalo tam a k nám ten sníh nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
6.3.10 18:09

Ahoj,

kdo už máte větší děti, dávám tip na tento víkend - http://olomoucky.denik.cz/…te-se--.html - my půjdeme s Vojtou zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.3.10 20:36

Ahoj holky, my zase dáváme tip do muzea na výstavu hry a hlavolami, včera jsme tam byli a bylo to super.
Holky, dnes u mě byla na návštěvě kolegyně z práce a zjistila jsem, že jedna naše kolegyňka, která čekala mimi v únoru o mimi při porodu přišla. A to se o mimi snažili minimálně 3 roky, tak jsem z toho dneska vyřízená. :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.3.10 20:41

Zdeni a dali jste tu výstavu i s Lucinkou? Já jsem právě přemýšlela, že bychom tam šli i s Honzíčkem. Vcelku by ho to už i mohlo zajímat, ale nevím, jak s kočárkem???
To s tou známou je mi moc líto, to si ani nedokáži představit, to musí být něco strašného :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.3.10 20:56

Wape, bylo to skvělé, pro Honzíka to určitě není, ale pro chodící děti a dospělé skvělé. Bylo tam lidí až hrůza, hluk pořádný, ale naše Lucinka to kupodivu prospala!!
Jo, s tou kolegyňkou jsem z toho špatná. Neozvala se mi, já si myslela, že má plné ruce práce s malým a vůbec mě toto nenapadlo. Tak jsem i ráda, že jsem jí nenapsala nějaký pitomý e-mail typu, jak se jí daří s malým a co porod :-( Z nějakého záhadného důvodu se mi ten e-mail nechtěl psát, i když jsem si na ni kolikrát vzpomněla. Fakt hrůza. :cry: Je mi jí líto, je to hodná holka, o mimi se tolik let snažili. A taková fuchtle, co rodila stejný den jako já 5.dítě byla feťačka a alkholička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.3.10 22:34

Zdenulino - s kamarádkou je mi to moc líto… :-? Asi jsem tady psala, jak jsem před 2 týdny potkala známou, která měla rodit měsíc přede mnou… Taky jsem měla takový divný pocit, který mi nedovolil napsat jí a zeptat se, jak po porodu :-? Je to opravdu nespravedlivé - lidi, co by děti chtěli a dali by jim první-poslední, je mít nemůžou, a takoví, kteří si jich ani neváží, se množí jak králíci… :-( Musí to být fakt strašné - navíc, pokud to mělo být první dítě… :-( Snad to kamarádka nějak zvládne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
8.3.10 07:01

holky hruza me z toho uplne mrazi......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.3.10 11:12

Domi, hned jsem si na Tebe vzpomněla, jak si to s Tvou známou tady psala, jestli se nejedná o stejnou osobu, ale bohužel nejedná. Kolegyňce se to stalo ted v lednu. A už chápu svého gyn. Dr., jak mi pořád říkal, hlavně hlídat pohyby a raději jet 10× zbytečně do porodnice než jednou pozdě. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.3.10 12:53

ahoj holky, tedy to mne mrzi, co prozivaji vase kolegynky, je to nestesti a jak rikate, je to na tom svete nespravedlive.......

domi - uz jste byli bruslit na tom namesti? ja se tam byla podivat minuly ctvrtek, tedy nahodne a tam bylo lidi 8-o , jsem koukala - i hodne deti

barulatko - na Honzikovi je videt, ze je to pohodar, jak si tam spokojene lezi mezi temi detmi a je to opravdu srandovni srovnani s takovym mimcem, moc hezke!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
8.3.10 20:09

Hezky vecer :-)

Tak jsme se dneska byly vazit..merit… no chlapci, mate vsichni naskok mame co dohanet :lol: 7.920g a 71 cm :lol:

Jo a pani dr. jsem si postezovala, ze tu nemame po ruce nejaky matersky centrum a ona mi rika…„jeee a tady je ted pres ulici neco novyho, neni to ono?“ Tak jsem sla kouknout… a je to toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
8.3.10 20:52

Ahój holkyyy!

Nějak mě začínají bolet záda - nevíte z čeho asi tak? :lol:

Brumli - to centrum vypadá suprově. Bychom se tam mohli někdy sejít všichni - to tu v Olmiku chybělo (a hlavně jede i odpoledne a o víkendu)

Zuzi - s tou známou je to hrůza. Mám pocit, že se to teď stává nějak často. :cry:

Smilča - díky za pochvalu. Ta větší holčička je Honzíkova starší ségra a ta malušenká naše nová kamarádka Kačenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.3.10 20:58

Jůůů, to centrum vypadá moc pěkně!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie