Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jo a v kolik jdete? Chci ještě skáknout do bazaru na Húskovu - sháním oranžové oblečení na masku pro Vojtu do školky…
Domi tak za deset minut se snad vykopu…budu korzovat po parku ![]()
Hele, wape, co máš proti Ježíškům???
Přesně vím, kdy se takoví tvoří
A náhodou, byly to jedinečné Vánoce na které nezapomenu celý život.
Piki, držím také moc palečky, at to vyjde. A termín bude před Vánocemi, když je to v první polovině března
![]()
Já potkala včera u našich sousedku a vůbec jsem netušila, že jejich dcera, dnes už dávno dospělá, má také narozeniny 24.12. Prý jí dávali vždy dárek odpo k narozeninám a nikdy prý tím nějak netrpěla, že má narozeniny na Štědrý den. A také prý se tenkrát měla narodit na Silvestra. Jako naše Lucinka. Ale paní sousedka si aspon dala na Štedrý den zelňačku
Já jsem byla ráda, že jsem se s tou zelňačkou nedělala a ani s bramborovým salátem, bo by to zbylo. Ale hodlám toho zmraženého kapra udělat tento víkend.
![]()
Wape já tomu taky věřím,že se to povede. Akorát přítel chce jedno,ale každý koho znám si dělá z něho srandu,že budeme mít dvě a mě by to vůbec nevadilo
![]()
Zdenulindo no to by byl pěkný dáreček
Moje ségra má svátek na štědrý den,ale slavili jsme to společně na Kateřinu ![]()
Dobré ránko!
Domi - super, že se kojení daří
Šárka je šikulinka. Nevíš, jestli náhodou nebudou mít u Vojtíka ve školce den otevřených dveří?
Wape - neboj, jednou bude Honzík usínat sám a spávat celou noc ![]()
pikidvojčátka by byly fajn! Moje sestřenka je také po IVF a má dvě holčičky a je moc ráda. Holky jsou správné cácorky. Pamatuju si, že i Dr. jí prý říkal, že když se tak načekali, že je dobře, že jsou to dvojčátka. Akorát to šestinedělí prý bylo na mašli ![]()