Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kacudka - ohledně těch botek z Lidlu -je tu o nich diskuse. A máš to, co člověk, to jiný názor. Nejlíp, když si je ošaháš sama - každému dítku sedne něco jiného. Ale Hani v nich vesměs odchodila loňskou zimu a v pohodě. ![]()
tuxik píše:
26Lenka My jeste nemame zadne zoubky a to vypadalo, ze uz se neco klube
To přijde ani nevíš, já šla od dr a ještě nic a cca za hodinu už byl venku. ![]()
My chodíme do RL Corpus.
Baru díky za info.Zítra jedu do města,tak bych na ně mohla mrknout,ale budu sama bez dětí,tak nevím. ![]()
Aby sme se nesešly v Lidlu všechny a neumlátily se tam botama. ![]()
Chcete nekdo domaci med 1Kg/110Kc ? Pochazi z Libave na okraji vojenskeho prostoru, vcely sbiraji jak lesni tak lucni.
Piste mi sem i do zpravy.
26lenka píše:tuxik píše:To přijde ani nevíš, já šla od dr a ještě nic a cca za hodinu už byl venku.
26Lenka My jeste nemame zadne zoubky a to vypadalo, ze uz se neco klube
My chodíme do RL Corpus.
To jsem nevedela, ze to muze byt takovy fofr
![]()
Doktorka se mu koukala na dásničky a říkala, že za chvilku vylezou a za chvilku vylezly. ![]()
V pátek 30.9. je noční bruslení, nechcete někdo vyrazit uzavřít sezonu? http://www.inline-olomouc.cz/…-9-2011.html
ahoj holky, promiňte, že vám sem lezu, ale nevíte některá, kam se přestěhovala obuv, co byla naproti Prioru v té pasáži? V sobotu jsem tam byla a je tam nějaký sekáč. Díky
Fotlexko - obuv je přestěhovaná naproti Prioru jak jezdí tramvaje.Tam jak je květinářství.Je to ve dvoře.Tak snad to najdeš. ![]()
Ahojky!
Zdravím po delší době. U nás je poznat, že začla školka a přichází podzim. Jeník opět už přes 14 dní bojuje se zahleněním (sopel muuž neteče, nekašle, ale furt to v něm chrčí) - v pondělí jsme koupili inhalátor a 2× denně inhaluje vincentku (vysadila jsem mu léky od Mudr, kdybyste viděli kolik těch sirupů bral
)- vypadá to, že zabírá - je den ode dne lepší. Na alergo a imuno jdeme až v listopadu.
Wape - ve středu jsme jeli do Tesca a měli tam tu mikrovlnku, co má Honzík. Náš malej z toho úplně nadšený, Hani zase z pračky a žehličky (to si přeje už dávno), tak jim to tatínek koupil k Vánocům - bylo to vše za poloviční cenu.
Sluníčko - dívala ses na tu Chaloupku?
Kacudka - co boty? Koupila jsi je v tom Lidlu?
Baru boty jsem nakonec nekoupila.Stejně by je měli jen jako záložní.Měla jsem strach koupit boty za 300 a mít je jako jediný na celou zimu.Takže jim koupím kvalitní boty,které budou mít jen jedny. ![]()
Kacudka - já mám pro dcerku z loňska. Tehdy se nám podařilo koupit boty z goratexem slevněné z 1299 na 199Kč (úplně nové). Dcerce 100% budou. Ale u syna si netroufám - za poslední 4m jsme mu kupovali 3× boty, páč mu vyrostla nožka.