Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
29.5.14 09:50

Chcete udělat něco pro zdraví svého miminka, ušetřit přírodu a taky svou peněženku? Pak sáhněte po látkových plenách!!! Výbavička na ukázku a Vaše šťastná poradkyně se těší na zájemce! Krásné vzory co myslíte? A je jich mnohem vice. :-) Zapomeňte na náročnou práci s látkovkama jako měli kdysi, dnes je to mnohem jednodušší. Pleny jsou tvarově stejně jako jednorázové, jen se místo do odpadkové koše, hodí do koše na prádlo. :-) Díky přírodním materiálům jsou plenky zdravotně nezávadné, nedráždí kůži miminka chemickými látkami, jsou prodyšné (většinou tedy nezpůsobují opruzeniny) a usnadňuji přechod na noční (díky tomu, že dítě cítí mokro, neztratí svou schopnost uvědomovat si svou vylučovací potřebu. Máte-li zájem dozvědět se více, využijte možnosti navštívit kurz, na kterém Vám vysvětlím celý princip přebalování, popíšu výhody plen, všechny pleny si budete moci osahat (viz foto) a pomohu sestavit výbavičku podle Vašich představ. Zájemcům mohu představit Bezplenkovou komunikační metodu, se kterou mám osobní zkušenost, vysvětlit výhody nošení dětí v šátku případně nosítku ( k dispozici na osahání a vyzkoušení):-) Už se cítíte naladěni? Neváhejte mě kontaktovat přes interní zprávy, obratem Vám zašlu čas a místo nejbližšího kurzu. Pěkný týden, Katka :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
13.11.14 20:07

Ahoj holky, není tu nějaká začínající těhulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
13.11.14 20:24

Ahoj holky olomoučačky! Chystáme se s kamarádkou po novém roce rozjet v Olomouci obchůdek s rukodělnými výrobky a dílnu s výtvarnými a zájmovými kurzy (obchůdek je situován na dobrém místě). Hledáme všechny šikovné tvořily, kteří by měli zájem formou komise k nám do obchodu dodávat nějaké své výrobky. Vzhledem k velikosti obchodu spíše menší věci (šperky, kosmetiku, dekorativní předměty, hračky apod.). Oslovujeme lidi z Fleru, maminky na MD, máme různě inzeráty a tak zkouším i tady. Nějakou spolupráci už máme domluvenou s šikovnými tvořily z Fleru - cínové šperky, výrobky z vlny, dřeva, ručně dělaná přáníčka, domácí kosmetika, pryskyřičné šperky apod. Našim cílem je, aby sortiment v obchůdku byl pestrý a aby si tak každý zákazník našel to své. Pokud byste měly zájem o více info, tak pište SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.11.14 12:52

Neíte některá?

Ahoj holky nevíte některá o ginekologovi, který by bral nové pacientky? bydkím tady od září a tak postupně sháním doktory. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
26.11.14 18:41
@ZuzkaCvrček píše:
Ahoj holky nevíte některá o ginekologovi, který by bral nové pacientky? bydkím tady od září a tak postupně sháním doktory. Moc díky.

ahoj zajdi si do G centra tam jsem moc spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.11.14 18:47
@mischelinka píše:
Ahoj holky olomoučačky! Chystáme se s kamarádkou po novém roce rozjet v Olomouci obchůdek s rukodělnými výrobky a dílnu s výtvarnými a zájmovými kurzy (obchůdek je situován na dobrém místě). Hledáme všechny šikovné tvořily, kteří by měli zájem formou komise k nám do obchodu dodávat nějaké své výrobky. Vzhledem k velikosti obchodu spíše menší věci (šperky, kosmetiku, dekorativní předměty, hračky apod.). Oslovujeme lidi z Fleru, maminky na MD, máme různě inzeráty a tak zkouším i tady. Nějakou spolupráci už máme domluvenou s šikovnými tvořily z Fleru - cínové šperky, výrobky z vlny, dřeva, ručně dělaná přáníčka, domácí kosmetika, pryskyřičné šperky apod. Našim cílem je, aby sortiment v obchůdku byl pestrý a aby si tak každý zákazník našel to své. Pokud byste měly zájem o více info, tak pište SZ.

Byl by zájem o psí obojky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.11.14 20:46
@Teruu píše:
ahoj zajdi si do G centra tam jsem moc spokojena :)

A kde to je? zatím tu moc míst neznám. chodím do školy a tak moc času na seznamování s městem není. Já totiž nevidíma tak se každou trasu musím naučit. Stačí napsat ulici a já to nějak najdu případně se to s někým naučím. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
27.11.14 11:45
@ZuzkaCvrček píše:
A kde to je? zatím tu moc míst neznám. chodím do školy a tak moc času na seznamování s městem není. Já totiž nevidíma tak se každou trasu musím naučit. Stačí napsat ulici a já to nějak najdu případně se to s někým naučím. Moc díky.

je to přímo ve městě naproti Orloji :) http://www.g-centrum.cz je tam více doktorů, tak si můžeš vybrat kdo Ti je víc simpatickej nebo jestli chces zenu nebo chlapa :) navíc super ordinační hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.15 14:32

Ahoj,
je tu někdo s Olomouce zhruba s tříměsíčním miminkem? :-) Rádi bychom se s malým s někým seznámili, třeba na procházky… :)

• Citovat
  • Upravit
shellmyska
9.1.15 14:38

Dcera ma 11 mesicu, tak nevim jestli zapadnem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.15 15:01

A jsi přímo s Olomouce nebo někde kolem?

• Citovat
  • Upravit
858
9.1.15 15:30

Já mám pětiměsíčního chlapečka. :) A jsem přimo z Olomouce a nikoho tu neznám, tak se rada seznamím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
9.1.15 16:51

Primo z olomouce, bydlim v centru. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
858
9.1.15 19:31

Tak to je super, my bydlíme naproti Bea centra :palec:

• načítám...