Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chcete udělat něco pro zdraví svého miminka, ušetřit přírodu a taky svou peněženku? Pak sáhněte po látkových plenách!!! Výbavička na ukázku a Vaše šťastná poradkyně se těší na zájemce! Krásné vzory co myslíte? A je jich mnohem vice.
Zapomeňte na náročnou práci s látkovkama jako měli kdysi, dnes je to mnohem jednodušší. Pleny jsou tvarově stejně jako jednorázové, jen se místo do odpadkové koše, hodí do koše na prádlo.
Díky přírodním materiálům jsou plenky zdravotně nezávadné, nedráždí kůži miminka chemickými látkami, jsou prodyšné (většinou tedy nezpůsobují opruzeniny) a usnadňuji přechod na noční (díky tomu, že dítě cítí mokro, neztratí svou schopnost uvědomovat si svou vylučovací potřebu. Máte-li zájem dozvědět se více, využijte možnosti navštívit kurz, na kterém Vám vysvětlím celý princip přebalování, popíšu výhody plen, všechny pleny si budete moci osahat (viz foto) a pomohu sestavit výbavičku podle Vašich představ. Zájemcům mohu představit Bezplenkovou komunikační metodu, se kterou mám osobní zkušenost, vysvětlit výhody nošení dětí v šátku případně nosítku ( k dispozici na osahání a vyzkoušení):-) Už se cítíte naladěni? Neváhejte mě kontaktovat přes interní zprávy, obratem Vám zašlu čas a místo nejbližšího kurzu. Pěkný týden, Katka
![]()
Ahoj holky olomoučačky! Chystáme se s kamarádkou po novém roce rozjet v Olomouci obchůdek s rukodělnými výrobky a dílnu s výtvarnými a zájmovými kurzy (obchůdek je situován na dobrém místě). Hledáme všechny šikovné tvořily, kteří by měli zájem formou komise k nám do obchodu dodávat nějaké své výrobky. Vzhledem k velikosti obchodu spíše menší věci (šperky, kosmetiku, dekorativní předměty, hračky apod.). Oslovujeme lidi z Fleru, maminky na MD, máme různě inzeráty a tak zkouším i tady. Nějakou spolupráci už máme domluvenou s šikovnými tvořily z Fleru - cínové šperky, výrobky z vlny, dřeva, ručně dělaná přáníčka, domácí kosmetika, pryskyřičné šperky apod. Našim cílem je, aby sortiment v obchůdku byl pestrý a aby si tak každý zákazník našel to své. Pokud byste měly zájem o více info, tak pište SZ.
Ahoj holky nevíte některá o ginekologovi, který by bral nové pacientky? bydkím tady od září a tak postupně sháním doktory. Moc díky.
@ZuzkaCvrček píše:
Ahoj holky nevíte některá o ginekologovi, který by bral nové pacientky? bydkím tady od září a tak postupně sháním doktory. Moc díky.
ahoj zajdi si do G centra tam jsem moc spokojena ![]()
@mischelinka píše:
Ahoj holky olomoučačky! Chystáme se s kamarádkou po novém roce rozjet v Olomouci obchůdek s rukodělnými výrobky a dílnu s výtvarnými a zájmovými kurzy (obchůdek je situován na dobrém místě). Hledáme všechny šikovné tvořily, kteří by měli zájem formou komise k nám do obchodu dodávat nějaké své výrobky. Vzhledem k velikosti obchodu spíše menší věci (šperky, kosmetiku, dekorativní předměty, hračky apod.). Oslovujeme lidi z Fleru, maminky na MD, máme různě inzeráty a tak zkouším i tady. Nějakou spolupráci už máme domluvenou s šikovnými tvořily z Fleru - cínové šperky, výrobky z vlny, dřeva, ručně dělaná přáníčka, domácí kosmetika, pryskyřičné šperky apod. Našim cílem je, aby sortiment v obchůdku byl pestrý a aby si tak každý zákazník našel to své. Pokud byste měly zájem o více info, tak pište SZ.
Byl by zájem o psí obojky? ![]()
@Teruu píše:
ahoj zajdi si do G centra tam jsem moc spokojena
A kde to je? zatím tu moc míst neznám. chodím do školy a tak moc času na seznamování s městem není. Já totiž nevidíma tak se každou trasu musím naučit. Stačí napsat ulici a já to nějak najdu případně se to s někým naučím. Moc díky.
@ZuzkaCvrček píše:
A kde to je? zatím tu moc míst neznám. chodím do školy a tak moc času na seznamování s městem není. Já totiž nevidíma tak se každou trasu musím naučit. Stačí napsat ulici a já to nějak najdu případně se to s někým naučím. Moc díky.
je to přímo ve městě naproti Orloji
http://www.g-centrum.cz je tam více doktorů, tak si můžeš vybrat kdo Ti je víc simpatickej nebo jestli chces zenu nebo chlapa
navíc super ordinační hodiny
Ahoj,
je tu někdo s Olomouce zhruba s tříměsíčním miminkem?
Rádi bychom se s malým s někým seznámili, třeba na procházky… ![]()
Já mám pětiměsíčního chlapečka.
A jsem přimo z Olomouce a nikoho tu neznám, tak se rada seznamím ![]()