Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráno jsme byli na cvičení a odpoledne přestalo pršat, tak na krátké procházce, prcek se pěkně vyspal a teď mi řádí v postýlce. ![]()
My jsme cestou na rehabku zmokli v tom nejvetsim slejvasu, vzdala jsem to a vratila se domu
Takze cviceni mame odlozene, mimco si taky pekne pospalo a ted mi vyrvava v posteli a nechce zabrat
Zitra snad jedeme k babicce
pokud se teda vyhrabeme, nejak mi uz par dni neni moc dobre ![]()
Holky ani mi nemluvte…Honzíčkovi asi rostou pětky, je fakt na „odložení do babyboxu“, když to řeknu slušně. Navíc od čtvrtka měl vysoké teploty, tak jsem si myslela, že je nemocný a včera na nás vykoukla špička pětky…takže asi zuby…no dnes byl trošku lepší, ale ![]()
Já nebyla od čtvrtka venku
Dnes jsem se tedy prošla do Lidlu a to pár z vás ví, jak je to daleko
![]()
Zoubky to je radost.
Malýmu už teď vylezli 3, nejvíc se bojím právě špičáků, to musí být vážně mazec. Posíláme hodně síly a energie na zvládnutí. ![]()
Leni špičáky byly mazec…což mě překvapilo, vzhledem k jejich tvaru bych řekla, že vylezou jako po másle…jediné zoubky, o kterých jsme vůbec nevěděli, byly dvojky a čtyřky nahoře…
Malej má jedničky dole a dvoujku v pravo nahoře. Měl jeden den zvýšenou teplotu a jednou se vzbudil v noci, takže bych řekla, že tohle prošlo vážně dobře.
Jsou to chuďátka, ještě že si to nepamatujou.
Ahojky,
tak já mám taky obě děti doma. Hani ze čtvrtka na pátek dost kašlala, tak už v Pá nešla do školky. O víkendu jsme jeli do hor (kousíček od Malé Morávky) a ten vzdoušek jí mooooc prospěl. Začla krásně vykašlávat a dnes už kašlala minimálně. Nicméně si ji nechávám do konce týdne doma (v Pá stejně ráno odjíždíme do Prahy)
Jooo, jinak píši upozornění - od čtvrtka mají v Lidlu dětské zimní nepromokavé botičky za super cenu 299 Kč. My je tam kupovali loni a byli jsme mooooc spokojeni. ![]()
Baru a měli jste ty boty jako jediné nebo jako náhradní?Jde mi o to jestli jsou dost kvalitní na každodenní nošení.
Jinak cena je fakt super.
Akce
akce jsou zveřejněny i na Facebooku - Akce Olomouc a okolí
Sportuje celá rodina
2. říjen · 14:00 - 18:00
Rodinné centrum Provázek, Střední Novosadská 48, Olomouc, www.rcprovazek.cz
Kontaktní osoba Magda Mečkovská, telefon 774 105 557, e-mail info@rcprovazek.cz
Týden knihoven
3. říjen v 13:00 - 08 říjen v 16:00
Besedy, soutěže a jiné akce pro širokou čtenářskou veřejnost. Více informací na : www.kmol.cz
Výtvarka pro (ne)šikuly: Indiánské korálky z keramiky
22. září · 18:00 - 20:00
http://www.malaliska.cz/sluzby/zari/
tí DUHA Olomouc - BIO Jarmark
24. září · 9:00 - 15:00
http://www.hnutiduha.cz/…-biojarmarku
POCHOD SLOVÁCKÝMI VINOHRADY
8. říjen · 9:00 - 20:00
http://turistihodonin.webnode.cz/…rocnik-2011/
Jedná se o turistickou akci pořádanou svazem českých turistů konanou vždy druhý víkend v říjnu,délka pochodu je 9,17 nebo 25 km.pochod začíná v obci Rohatec a je veden borovými lesy až k Jarohněvickým rybníkům a poté do osady Mutěnické búdy,kde je ochutnávka burčáku všech druhů,pochod končí v Mutěnicích.Pro ty,kdo by měl zájem, odjíždí rychlík z Olomouce z hl.nádraží v 9 06hod přímo do Rohatce,zpět je odjezd z Mutěnic v 19. 12hod do Hodonína a odtud rychlíkem do Ol. v 19.42hod.Je možno jet také dříve v 17.42h
26lenka píše:
Tuxik kam chodíte na rehabku?
Chodime na Janskeho k pi. Maryskove a jsme moc spokojeni ![]()
Barulatko Juu super, snad je budou mit zase pristi rok, az mi malej trosku povyroste ![]()
26Lenka My jeste nemame zadne zoubky a to vypadalo, ze uz se neco klube ![]()