Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6907
19.9.11 18:26

Ráno jsme byli na cvičení a odpoledne přestalo pršat, tak na krátké procházce, prcek se pěkně vyspal a teď mi řádí v postýlce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
19.9.11 20:15

My jsme cestou na rehabku zmokli v tom nejvetsim slejvasu, vzdala jsem to a vratila se domu :twisted: Takze cviceni mame odlozene, mimco si taky pekne pospalo a ted mi vyrvava v posteli a nechce zabrat :lol: Zitra snad jedeme k babicce :dance: pokud se teda vyhrabeme, nejak mi uz par dni neni moc dobre :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.9.11 20:30

Tuxik kam chodíte na rehabku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.9.11 20:41

Holky ani mi nemluvte…Honzíčkovi asi rostou pětky, je fakt na „odložení do babyboxu“, když to řeknu slušně. Navíc od čtvrtka měl vysoké teploty, tak jsem si myslela, že je nemocný a včera na nás vykoukla špička pětky…takže asi zuby…no dnes byl trošku lepší, ale :pocitac:
Já nebyla od čtvrtka venku :-( Dnes jsem se tedy prošla do Lidlu a to pár z vás ví, jak je to daleko :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.9.11 20:45

Zoubky to je radost. :zed: Malýmu už teď vylezli 3, nejvíc se bojím právě špičáků, to musí být vážně mazec. Posíláme hodně síly a energie na zvládnutí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
19.9.11 20:56

Leni špičáky byly mazec…což mě překvapilo, vzhledem k jejich tvaru bych řekla, že vylezou jako po másle…jediné zoubky, o kterých jsme vůbec nevěděli, byly dvojky a čtyřky nahoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.9.11 21:02

Malej má jedničky dole a dvoujku v pravo nahoře. Měl jeden den zvýšenou teplotu a jednou se vzbudil v noci, takže bych řekla, že tohle prošlo vážně dobře. :palec: Jsou to chuďátka, ještě že si to nepamatujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
19.9.11 21:35

Ahojky,

tak já mám taky obě děti doma. Hani ze čtvrtka na pátek dost kašlala, tak už v Pá nešla do školky. O víkendu jsme jeli do hor (kousíček od Malé Morávky) a ten vzdoušek jí mooooc prospěl. Začla krásně vykašlávat a dnes už kašlala minimálně. Nicméně si ji nechávám do konce týdne doma (v Pá stejně ráno odjíždíme do Prahy)

Jooo, jinak píši upozornění - od čtvrtka mají v Lidlu dětské zimní nepromokavé botičky za super cenu 299 Kč. My je tam kupovali loni a byli jsme mooooc spokojeni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.9.11 21:58

Baru a měli jste ty boty jako jediné nebo jako náhradní?Jde mi o to jestli jsou dost kvalitní na každodenní nošení. :nevim: Jinak cena je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
20.9.11 06:57

Kacudka - malá je nosila celou zimu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
20.9.11 08:32

Akce
akce jsou zveřejněny i na Facebooku - Akce Olomouc a okolí

Sportuje celá rodina
2. říjen · 14:00 - 18:00
Rodinné centrum Provázek, Střední Novosadská 48, Olomouc, www.rcprovazek.cz
Kontaktní osoba Magda Mečkovská, telefon 774 105 557, e-mail info@rcprovazek.cz

Týden knihoven
3. říjen v 13:00 - 08 říjen v 16:00
Besedy, soutěže a jiné akce pro širokou čtenářskou veřejnost. Více informací na : www.kmol.cz

Výtvarka pro (ne)šikuly: Indiánské korálky z keramiky
22. září · 18:00 - 20:00
 http://www.malaliska.cz/sluzby/zari/

tí DUHA Olomouc - BIO Jarmark
24. září · 9:00 - 15:00
 http://www.hnutiduha.cz/…-biojarmarku

POCHOD SLOVÁCKÝMI VINOHRADY
8. říjen · 9:00 - 20:00
 http://turistihodonin.webnode.cz/…rocnik-2011/

Jedná se o turistickou akci pořádanou svazem českých turistů konanou vždy druhý víkend v říjnu,délka pochodu je 9,17 nebo 25 km.pochod začíná v obci Rohatec a je veden borovými lesy až k Jarohněvickým rybníkům a poté do osady Mutěnické búdy,kde je ochutnávka burčáku všech druhů,pochod končí v Mutěnicích.Pro ty,kdo by měl zájem, odjíždí rychlík z Olomouce z hl.nádraží v 9 06hod přímo do Rohatce,zpět je odjezd z Mutěnic v 19. 12hod do Hodonína a odtud rychlíkem do Ol. v 19.42hod.Je možno jet také dříve v 17.42h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
20.9.11 08:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.9.11 10:11
26lenka píše:
Tuxik kam chodíte na rehabku?

Chodime na Janskeho k pi. Maryskove a jsme moc spokojeni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.9.11 10:12

Barulatko Juu super, snad je budou mit zase pristi rok, az mi malej trosku povyroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.9.11 10:14

26Lenka My jeste nemame zadne zoubky a to vypadalo, ze uz se neco klube :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie