Omezuje vaše škola jídlo mimo velkou přestávku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2311
15.9.24 13:55

Já hlavně vůbec nechápu proč by dítě mělo jíst na koleni v autobuse kde si třeba ani nesedne protože není místo.. a ne v klidu po příchodu do školy v lavici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
15.9.24 13:57
@ludmilaadamkova píše: Více

No, přece protože některé učitelky chtějí řešit kulturu stolování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
15.9.24 13:58
@ludmilaadamkova píše: Více

u nás navíc jezdí děcka nacvakané jako sardinky a jsou rády, že se drží tyče - nemohly by jíst i kdyby to bylo povoleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9836
15.9.24 14:00
@stinga píše: Více

Ale to přeháníš, ne? Jednou rukou se drží tyče, druhou otevřou batoh, třetí vytáhnou krabičku a čtvrtou tu svačinu jí. Zase hledáš problémy tam, kde nejsou, jen abys měla pseudoargument proto, aby haranti mohli jíst o první přestávce :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
15.9.24 14:00
@ibis píše: Více

Rodiče Mařenky si to vyřeší právě tím, že jí dají tolik jídla, aby měla co jíst a neměla hlad na celou dobu vyučování. Takže i třeba na to ráno nebo třeba na odpoledne, když jezdí z družiny autobusem ve tři domů do své vesnice a oběd má ve škole v půl jedné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
15.9.24 14:06

Přesně, dvě věty v notýsku. Informace pro rodiče, že Honzík sní svačinu před osmou a celé dopoledne nic nejí y zda by nešlo dávat jídla více. Zbytek už je na rodičích. Opravdu v tom není žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
15.9.24 14:09
@Jahru píše: Více
;) jo, tak to je, ty mě vždycky vyhmátneš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
15.9.24 15:09

Já jsem zažila bufet jen na gymplu, moc jsem tam nenakupovala, ale moc zdravá strava to nebyla. Ale to už je 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9204
15.9.24 15:32
@andelka83 píše: Více

Taky naposled na střední. A nebyl to vůbec bufet školy. Ale vedle školy nějaký soukromník si udělal bufet. Nejlepší tam byl pro ten kraj známý vlašák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
15.9.24 15:40

@Kelsey1 taky na stredni, kupovali jsme si tam bagety s vlašakem a párky v rohlíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44211
15.9.24 16:37
Úplně jsem zapomněla, že autobusy z vesnic můžou jezdit nacvakané.
Když jsem jezdila z intru do školy autobusem mezi dvěma okrajovými částmi, nacvakaný nebyl, skoro vždy jsem seděla.
A tu chvíli(půl roku dvakrát týdně), co jsem dojížděla asi 5km jsem taky vždy seděla. Kdybych to nestihla doma, klidně bych byla schopná se nasnídat. Jenže autobus není jídelní vůz :zed: :mrgreen:
Jednou, ale už je to delší dobu, jsem dostala pérunk i za křupky, které nedrobí a které jsem podala velmi malému dítěti během cesty linkovým autobusem 25 km od našich, aby bylo v klidu. Autobus jsme měli skoro celý pro sebe :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
15.9.24 17:21
@1Pears1 píše: Více

moje mamka, která se také nikdy „nenaučila“ snídat, jak tady některé chytré dámy doporučují, musí občas jezdit do Brna na kontroly, tak doma vypije čaj a kávu, udělá si namazané rohlíky a tajně v tom autobuse pojídá ty rohlíky, říká, že se vždy skrčí na sedadle, aby ji řidič neviděl, trhá rohlíky v tašce a nenápadně jí :mrgreen: :mrgreen: naštěstí je malá, tak jí to jde :mrgreen: školní autobus už k nám přijede plný a pak má ještě spoustu zastávek, ten je opravdu nacvakaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44211
15.9.24 18:01

Tak toto taky děláme a dělali jsme při cestě dálkovým autobusem, většinou do Brna :mrgreen: Když se někdy jede hodně brzy, tak se ani u nás ta snídaně nestihne. To potom balím s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
16.9.24 11:56

Jéé, to ani nevím :-D A ani mně nenapadlo to zjišťovat. Proboha, co já všechno nevím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
16.9.24 12:51

A my žáky nijak neomezujeme a dokonce jim děláme 2 x v týdnu ve škole snídani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí