Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
4.9.14 20:44

@kar-maa juuu děkuji moc za podporu :hug: :kytka: a gratuluji k synkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.9.14 20:55

Tak obvodacka mi to doporuceni na imunologii nenapsala.. Ze prej je to vec gyndare. Takze pristi ctvrtek jdu na gyndu a pokud mi to neda, tak si muzu jit hodit masli. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.9.14 21:00

@Heli91 máš na to nárok… Chjoo držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.9.14 22:32

Dekuji za reakci… vsechny testy me teprve cekaji, tak snad se konecne na neco prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.9.14 07:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
5.9.14 12:29
@Heli91 píše:
Tak obvodacka mi to doporuceni na imunologii nenapsala.. Ze prej je to vec gyndare. Takze pristi ctvrtek jdu na gyndu a pokud mi to neda, tak si muzu jit hodit masli. :,(

Mně ho nenapsal ani gynekolog, prý jsou ty tři potraty náhoda a ten prostřední se ani nepočítá, protože byl SP 6tt a to je skoro jako zpožděná menstruace :zed: :zed: Kdyby to neklaplo tak zkus napsat profesorce Ulčové-Gallové email s tím co jsi prodělala a že nemáš doporučení. Ona by tě mohla vzít.

Já jsem nakonec sehnala doporučení přes známé lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.9.14 13:07

@Heli91
Tak snad ta gyndarka bude vic v pohode…vazne nechapu o co jim jde :cert: :roll:
Clovek aby se doprosoval o veci na ktere ma pravo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.9.14 12:01

@Papia @AndilekOli 3 potraty jsou NAHODA?! To muze rict jedine debil, kterej si tim nikdy neprosel. Na tu imunologii by me vzali i bez toho, ale bude to stat minimalne 25 tisic a my si zrovna financne vyskakovat nemuzeme :,( Snad mi to napise, jinak menim gyndare.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.9.14 12:27

To je jasny-navic nevidim jediny duvod, proc by jsi si to mela platit sama :cert:
Doktora to nic nestoji, jen ma pry nejaky limit, kolika pacientum to muze dat…ale co mam zkusenost, je to vzdy jen o cloveku…a 3× zadna nahoda neni :!
Tohle jadnani me dokaze vzdy pekne nas. at-pordon ;)
Odkud jsi? Jestli to nemas daleko do Prahy, tak bych byt vami urcite sla k dr. Malicove-je to primarka imunologie a super clovek-myslim, ze se vyplati k ni jet i kdyby jste to meli kousek dal
Ale to uz jsem ti asi psala-promin, mam uz v tech lidech tady trosku zmatek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
6.9.14 18:19

@Heli91 No já jsem na svého gynekologa také naštvaná a budu ho na příští pokus měnit. Jako říct po 3 potratech: první ve druhém trimestru a pak následně 6tt a 10tt, že se jednalo o náhodný faktor je trošku mimo mísu, přestože jsem předtím 3 děti donosila, čímž on argumentuje.

Naštěstí jsem přes známé sehnala doporučení do Plzně na imuno, protože milý pan doktor by mě nechal klidně znovu otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.9.14 18:30

@AndilekOli @Papia jsem domluvena s pani Ulcovou-Gallovou z Plzne, ze me vezme tam, ale musim si vyridit to doporuceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.9.14 18:34

@Heli91
Tak uvidis, jak tam dopadnete, kdyby se na nic neprislo, tak bych urcite skakla jeste i do prahy-preci jen kazda z techto lekarek testuje trosku jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
6.9.14 18:34

@Heli91 To je super :palec: (doporučení určitě někde splašíte), tam jedu také. Hned příští ovulaci. Čekala jsem, že bude nekonečná objednací doba a ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
6.9.14 18:37

@Papia Já tam jedu jako poslední naděje, protože zatím nikdo na nic nepřišel a v podstatě všichni tvrdí, že je to ze stresu, jen můj gynekolog, že je to náhoda :cert:. Doufám, že se na něco přijde. Tak kdyby se nic nenašlo tak doporučuješ ještě paní doktorku Malíčkovou?

U mě vlastně všichni přemýšlí, co se změnilo za poslední 2 roky. Protože předtím bylo vše ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
6.9.14 19:06

@AndilekOli
Jojo, pokud by na nic neprisla ulc-gall, urcite bych jeste zkusila tu Prahu…ale trebas neco najdou uz v te plzni
Myslim, ze se muze v tele zmenit fura veci…to ze byl clovek drive uplne ok, vubec neznamena, ze je to tak naporad…a nahodu beru jen jednou…pak uz ne…
Drzim palce at neco najdou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty