Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
18.8.14 06:59

@Papia @Ginuš dekuju, tak snad to bude jen „malickost“. Mela jsem 2× samovolny potrat v 6tt, 1× zamlkle tehu v 8tt a 1× mimodelozni s odebranim vejcovodu. Otehotnela jsem vzdy po pul roce snazeni (krom jednoho otehotneni po revizi, ktere paradoxne vydrzelo nejdele)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
18.8.14 07:03

@Heli91
Pani doktorka si vas proklepne a verim, ze neco vymysli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.14 09:52

@Heli91 chjoo taky 4 nezdary :hug: u mě nejdýl vydrželo miminko při mole - teď poslední těhu. Dokonce mělo i hlavičku a tělíčko, ale pak bohužel dobojovalo a na obalu se ukázala mola :zed:. Jinak já k prof. Ulčové-Gallové půjdu znova na konzultaci a pak možná budu chodit k nim do CARu, uvidím co my tam nabídnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.14 11:00

@Ginuš musime to nejak zvladnout.. ale je to na palici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.14 11:06

@Heli91 to jo, hlavně se nevzdávat :hug:. I když teda mě teď poslední dobou trápí smutek atd, ale to je tím, jak se to vše po… Je toho moc a s prací jsem počítala :roll: byla to taková moje jistota :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.14 11:38

@Ginuš a ty jsi z Plzne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.8.14 11:40

@Heli91 nejsem, ale mám to kousek, pročpak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.14 15:39

@Ginuš ja jsem taky kousek.Tak jsem tam psala a odpovedela mi do dvou hodin, ze nas objedna v zari behem menstruace, jen ze ted nemam otehotnet. Tak doufam, ze jsme se zrovna netrefili, ale mam takovy pocit, ze asi jo, tyhle pocity uz znam.. To bude prvne co doufam, ze bude jen /…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.14 16:02

@Ginuš tak ted koukam, ze mi odepsala za 10 minut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
18.8.14 17:38

@Heli91
No ja bych to tedy ani neriskovala s tim otehotnenim…dokud nevis v cem je problem bych to urcite jen tak nezkousela, je dost pravdepodobne ze by se to opakovalo…to radeji vydrzte az co vam zjisti.
A super ze se ozvala takhle hnedka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.8.14 17:42

@Papia ja prave slysela, ze po sp je nejvetsi pravdepodobnost ze to vydrzi, tak jsme to zkusili. Ted me to mrzi.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
18.8.14 19:28

@Heli91
Tak to jsem jeste nikdy neslysela…
Snad se to hnedka nepovedlo a budete moct jit na ta vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.8.14 06:20

@Papia pry je vyssi sance diky zvysene hladine hormonu z predesleho tehotenstvi a nizka pravdepodobnost mimodelozniho. Ale snad to tentokrat nevyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.8.14 20:36

Koukám, že se budu muset připravit na to, že se na nic nepřijde (zdá se, že u většiny se na nic nepřišlo). Zatím mně nic nenašli a doktoři tvrdí, že jsou ty moje ZT ze stresu. Je to možné? Setkala jste se s tím některá? Všichni se tváří, že vzhledem k tomu, že jsem první 3 děti bez problémů donosila, tak bych žádný hlubší problém neměla mít.

Asi to za měsíc znovu zkusíme. Beru femibion a říkám si jestli to ještě něčím nepodpořit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.14 20:49

Ahoj holky,

tak se opět hlásím po několikaměsíční pauze, léto jsem věnovala 100% práci (za měsíc mi končí pracov. letní sezona a pak jen relax) a taky všem možným testům po mém 3.potratu v březnu. Udělala jsem snad VSECHNY a zjistili jsme mutaci MTHFR 1298 a protilatky proti Kardiolipinu (oboji srazlivost krve), genetika, chromozomy, hormony - moje i pritelovo jsou v poradku! Minuly tyden jsem byla poprve na hematologii, dali nam ZELENOU ke SNAŽENI, ze jakmile otehotnim tak nasadime heparin (Clexan injekce) na ředeni krve.
Jsem 3 DC, ovulka za rohem a ja se citim nabita, nadejeplne a hlavne hrozne v klidku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty