Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
5.5.14 12:25

@Ginuš dekuji, to jsem rada, ze nebudu muset moc premlouvat. V nemocnici se spis tvarili, ze se to stava, nic tragickeho, kdyz jedno dite mam :/ a muzu se zeptat, co na te imuno zjistuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.5.14 15:57

@Ginuš ahojky prosim jak dlouho se ceka na objednani na imunologii a kolik to stoji dekujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
5.5.14 20:40

@Smilla To je skvele, ze konecne vis, na cem jsi, a hlavne ze se s tim da neco delat. Moc drzim palecky, aby byl drobek v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
5.5.14 20:45

@Carrie01 Mno, mně teda doktorka tvrdila, ze se chodi az po 3 potratech, ale po trose natlaku mi tu zadanku dala uz po 2.
Akorat si pohlidej, kam pujdes - nejlepsi jsou Dr. Malickova v Praze a Dr. Gallova-Ulcova v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.5.14 20:51

@Carrie01 byla jsem v Plzni u prof. Ulčové-Gallové a nic mi nenašla, ale mě se nenašlo nikde nic.. Jsem takový zvláštní případ. A při druhé revizi mě v nemocnici upozornili, ať neblbnu a nechám se vyšetřit na vše možné, že to není normální. Čekala jsem skoro 2 měsíce a pak výsledky měsíc a půl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.5.14 22:23

@Fraga no Plzen i Praha je pro me z ruky:( to uz tak hrotit nebudu, spis abych se vubec na imuno dostala. V pondeli jdu na kontrolu, tak uvidime, kazdopadne to nechci jen tak nechat byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.5.14 22:40

@Ginuš no to moc nepotesi:( a jak jsi na tom ted? Snazite se dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.5.14 17:40

@Carrie01 od příštího měsíce se asi začneme snažit. 16.tého jde ještě moje dr do CARu na konzultaci a uvidí se… Dávala jsem si pauzu přes půl roku od posledního potratu… Nějak jsem se na to necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.5.14 21:34

@Ginuš to bych tak dlouho nevydrzela, i kdyz pokud se sama necitis… Ja do toho chci jit co nejdriv, jednak mi to pomuze se z toho dostat a taky se mi krati materska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.5.14 07:43

@Carrie01 mě to uteklo.. Měla jsem hodně práce a nervy a do toho ještě další starosti. Tak nemělo cenu to zkoušet. A po 3 potratech nepospícham a čekám na doktory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 22:32

Ahoj. Sem na dne nevim jak dal. Ted mi bude 20 a mam za sebou druhy samovolny potrat. Strasne se bojim ze nebudu mit deti nemuzu vydet tehotnou holku pak se mi chce jen brecet vsechny maji deti jenom ja ne. Nemuzu zit spicitem ze nebudu mit deti odve deti prijit je moc. Zivot me bez nich nebavi a nikdo me nechape kazdej mi jen rika ze to je tak lepci ze to bude dobry ale co bude dobry to ze uz se nikdy na svoje dite nepodivam oni na svoje dite jo ale ja ne. Mam desnej strach ze uz nikdy svoje deti neobejmu strasne moc sem svoje dve deti milovala a nemam je u sebe a co kdyz nebudu mit ani to dalsi:(. Nema te nekdo prosim skusenosti z nekolikatim potratem. Sem fagt na dne ani pritel ne nedrzi sem na vse sama a potrebeju radu. Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
11.5.14 21:25

@michelle12 ahojky ja mam za sebou 5 potratu a jedno nezdarene ivf ale porad verim ze se to povede musis verit vim jak se citis a uplne te chapu je to nespravedlive a nejhorsi ze si na to sama drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.5.14 21:40

@michelle12 po dvou potratech máš nárok na vyšetření, tak řekni gynekoložce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 16:30

Sem rada ze see drzis 5 potratu a porad vtom veris, asi bych taky nemela prestavat verit. Jednou nam to musi prijit :) jednou bdem mit svoje deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 16:32

Na vsetreni mam pri narok az po tretim potratu, ja totiz ziji v gb tady to je jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty