Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
30.4.14 20:46

@Ginuš
nam taky nezjistili vůbec nic-ani na genetice, ani Ulc-gall v Plzni, ani Malickova v Praze…ja mam Leidenskou mutaci heterozigot-taky jsem dve poslední tehotenstvi pichala-ale to je jen pro formu-nikdo uz to neriskne mi to nedat-ikdyz výsledky byly ok…ja uz po doktorech nelitam (tri roky stacily)-uz není kam :think:
tak to uz nejak nevim co poradit-většinou něco clovek nemá-ale koukam ze uz mas vse-tak ted uz jen drzim palce at to ted vyjde… :hug:
inseminace asi nic moc nevyresi-kor když tehotnis dobře…tahaj z člověka jen peníze…
zavitaminovana jsi urcite dobře ;) -tak drzim palce at to ted klapne a zadne ivf nepotrebujes :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.4.14 20:57

@Papia děkuji… Přesně jak píšeš, Fraxík je jen pro jistotu. Jsou tu i holky co jsou na tom podobně a zadaří se, tak nezbývá než doufat. Mám panickou hrůzu z jehel, takže i Fraxík mi musel píchat přítel, tak jsem zvědavá jak dám případně IVF, ale co bych pro mimčo neudělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.4.14 21:03

@Ginuš
ja uz pichala tolikrat, ze mi to vůbec neva ;)
jednou to zkusíš a pak uvidíš ze to nic není-a prijde mi ze injekce na IVF mají ještě tenci jehlicku-a hlavne pichat do speku na brise je pohoda ;) -do svalu bych se taky bala 8o
no nekdy je to telo nejake zacarovane :think: -tak snad uz to klapne :hug: :palec:
mozna ještě urogestan by byl ok az otěhotníš- to ti ale muze dat normalne na gynde-bere se to i po ivf-a dost často i na udrzeni tehu-jsou v tom nejake podpurne hormony-zeptej se dr. :hug:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.4.14 21:08

@Papia no já z jehel omdlívám i když jsou pidi :lol: Fraxík mi píchal přítel a já měla na hlavě polštář :oops:. I když teda musím říct, že to vůbec nebolí. No já teď mám ten Duphaston - tak to bude asi hodně podobné - taky na udržení.. Ono si nás všechny nějaké miminko vybere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.4.14 21:25

@Ginuš
aha, tak ten duphaston ja neznam-jen utrous…asi to bude něco podobného, jak pises
tak at se brzo zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
3.5.14 11:22

@Ginuš mame oba vzp a ta na hodne veci ohledne ivf prispiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.5.14 08:53

@pandreja díky za odpověď. No já se chystám na změnu, ale bohužel budu u VZP až od 1.1.2015. Tak hold stihnu jedno IVF bez PGD - moje pojišťovna PGD neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
4.5.14 11:29

@Ginuš A nehradí to PGD i když k tomu má člověk genetické doporučení?
To koukám, abych začala řešit přechod taky k VZP. Já jsem u OZP a zjistila jsem, že kolem těhotenství a miminek nemají vůbec žádné programy, narozdíl od ostatních pojištoven. Ale nenapadlo by mne, že by OZP neplatila ani PGD. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.5.14 15:35

@Fraga no pojišťovna minesterstva vnitra to nehradí, takže je možné, že máš taky třebas smůlu, zkus se tu optat holek a nebo možná Ti to poradí v Caru, já nemám genetický problém. Mě to poradili v CARu hned v lednu, ať nejdéle do 30.6.přejdu a od 1.1. můžu na PGD. Zajímalo je i u jaké pojišťovny je přítel. Hold bude první IVF normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
5.5.14 05:59

Ahoj holky, Papia a Fraga,

hlasim se po delsi dobe :). Uz jsem absolvovala vysetreni u Mudr. Malickove, je vazne moc dobra. Nasla mi antifosfolipidovy syndrom, tak picham Clexane a jim Prednison. Jeste si necham napsat Gonasal.
Jsem ted asi 9 tt, srdce zatim bije :srdce:, ale ted me tak poboliva bricho cely tyden, ze cekam, kdy se rozjede mrcha cervena :(. Kazdopadne jsem moc rada, ze se konecne na neco prislo.
Diky moc holky za vase doporuceni :hug:, jinak bych nemela ani tucha :)
Mejte se krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.5.14 07:54

@Smilla
drzim palce at léčba zabere :palec:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.5.14 09:24

Ahoj, holky omlouvam se, ale necetla jsem celou vasi diskuzi, je toho tady moc. Nasla by se nejaka dobra dusicka, co by mi neco napsala o imuno vysetreni? Mam za sebou dve zamlkla tehotenstvi, jedno slo spontalne, druhy nadvakrat revize. Mezi tim se mi narodil zdravy chlapecek. Genetiku mam za sebou, MTHFR heterozygot. Nevim, jestli nezadat svou dr o dalsi vysetreni a jestli mi vubec da zadanku, kdyz se mi podarilo dite donosit. Chtela bych otehotnet co nejdrive, i kdyz mam strach, co napachaly ty revize a aby se to cele zase neopakovalo…Otehotnet u me nebyl zatim problem… Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.5.14 10:56

@Carrie01 na genetiku máš nárok po 2 potratech a je jedno, že jsi mezi tím donosila zdravé dítě. Mě žádanku vypsala gynekoložka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.5.14 11:52
@Ginuš píše:
@Carrie01 na genetiku máš nárok po 2 potratech a je jedno, že jsi mezi tím donosila zdravé dítě. Mě žádanku vypsala gynekoložka

no genetiku mi dr nechala udelat po prvnim. Ted spis resim tu imunologii, tam jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
5.5.14 11:56

@Carrie01 jéé promiň - napsala jsem místo imunologie genetika. Samozřejmě máš nárok i na tu imunologii. Mě všechna vyšetření dělali po 2 ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty