Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.14 15:45

Ahoj holky :) tak muzu rict ze jsem konečně spokojená, po 3 potratech se nikdo neměl k tomu nic dělat ani mě někam poslat, před 3 měsíci jsem si sama zavolala a objednala se do CAR, včera jsme měly konečně první konzultaci. Pak jsem se venku rozbrečela dojetím, ze konečne nekdo má zájem mi vypsat VŠECHNA potřebná vyšetření (genetika, mutace, hormony, imunologie…), toto jsou recepty, celkem 46 testu… Pritel jen genetiku, nejaky virusy a spermiogram… Pocitam tak ze za 6/8 tydnu budou vysledky. V září se začíname OPĚT snažit, kdyby náhodou to nevyšlo tak jsme v čekací listině na IVF za 12/14 mesicu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.5.14 16:50

Ahoj holky tak mám po ET, ale byla to hrůza. Měla jse 6 blastocyst zamražených po 2. A 5 blast. zamražených po jednom. Při rozmrazení prvních dvou zdegenerovali a umřeli pak rozmrazili další 2 a to samí pak další 2 a taky zdegenerovali. Pak rozmrazili 1 vajíčko a to prý bylo v pohodě tak mi ho dali. Takže z 11 zamražených mi zbyli 4. Nechápu to. Myslela jsem, že budu mít hodně pokusů a tohle. Nevíte proč se to děje? Mám darovaná vajíčka tak snad musí být prověřené a přítel genetika OK. Bojím se, že i ty zbylí a to co mi dali taky umře a nic se nechytne. Většina byla špatná. Tak nevím. Místo radosti se mi chce brečet a řvát proč pořád já mám takovou smůlu. Myslím si, že se určitě nechytne a taky zdegeneruje a umře. A ty 4 zmražený taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.14 18:11

@andyxxx

Kocko

Promin ze se tak blbe ptam ALE vam neudelali vysetreni chromozomu jako jeden z prvnich testu??? Ja na genetiku a ostatni jdu zitra…
Mrzi me to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.5.14 18:54

Udělali mám darovaná vajíčka a ta dárkyně je taky prověřená. Tak nevím kde je chyba. No snad ten zbytek je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.5.14 20:53

@andyxxx držím palce, ať to vyjde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
4.6.14 17:43

Holky jste tu některá, která nejdřív rodila děti bez problému a až pak začala potrácet? Zjistilo se z čeho to je? Já už děti mám (viz metříky), ale teď jsem 3× potratila během jednoho roku - ZT 17tt, SP 6tt, ZT 10tt. Poslední zjištěné včera a v pátek jdu na kyretáž. Můj dr. se tváří, že je to náhoda, ale už jsem si začala domlouvat vyšetření na imuno, mimi půjde po revizi na cytogenetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
5.6.14 15:19

@AndilekOli Tak já měla první těhotenství v pohodě pak jsme 2× potratila zajistilo se že mám špatnou srážlivost krve možné potraty mohli být způsobeny touhle příčinou, a nebo ještě řečeno že jsem prostě mohla čekat chlapečky a ty moje tělo neudrží nebo tak nějak ale na přesnou příčinu se nepřišlo. Byli mi předepsány léky a teď jsem v 6 měsíci a zatím vše OK co čekáme netuším. :mrgreen:
Přeji ať se i u tebe najde příčina. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.14 17:24

Holky vidite nekdo neco? Tento test je ze vcerejsiho odpo, MS ma dorazit v SO… Sice se nesnazime (mame prerus.sex) ale nejsme si jisty zda jsme to jednou stihly včas :-D už asi 3 dny mě vkuse pálí žaha, jsem unavena, vlčí hlad a nechutenství :-o v nove praci jsem pred 5 ti dny podepsala smlouvu… Jinak jsem zacala brat 3× denne železo na tu moji anemii, mam potvrzenou tu srážlivost krve a v UT jdu na gyndu, tam se dozvim co dal s temy mymi pozitivnimi cardiolipiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
5.6.14 17:39

@Linda RICCIONE EE nic nevidím :nevim:
@Janicka86 Tak to gratuluji k těhotenství, zatím potichu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.7.14 16:25
@mari1912 píše:
Ahojky,
jsem po druhém zamlklém těhotenství-dnes je to už 19 dní.Poprvé v 9tt,podruhé v 10tt a mezitím jedno odešlo se zpožděnou ms a tak vím jak ti je.
Mě strašně moc pomohlo se ponořit do netu a vyhledat vše co můžu pro další těhu udělat.Takže hned druhý den po propuštění jsem naběhla do bylinné lékárny pro kontryhelový čaj a ještě jsem si koupila čaj od báby radnický V2 a ty popíjím.Přece jen je důležité tělo dát rychle do kupy,sliznici i dělohu :wink:
Pak jsem tady od holek získala emailovou adresu na dr.z prahy z imunologie a hned jsem jí napsala a ona byla nesmírně milá a hned mě odepsala a dala mě na výběr i termíny na objednání.Nu a tak hned po šestinedělí vyrazím do Prahy.
Teď v pátek už jsem byla kontrole a dostala jsem doporučení na genetiku-tam půjdu i s partnerem,byly mě odebrány stěry na chlamydie a až budu mít ms tak bude proveden hormonální profil.
Takže mě pomohlo se plně oddat dalšímu snažení.Po prvním potratu jsem totiž byla tak na dně,že to málem nevydržel přítel a to už nechci zažít.Taky jsem se rychle vrátila do práce a tam není čas myslet.
Držím palečky,ať se s touhle hnusnou věcí vypořádáš. :hug:

Ahoj a co to bylo konkrétně za Čaj? Pomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
25.7.14 00:27

@chipsa
namíchali mě ho v lékárně, přímo jak jsem ten název napsala, ale bába radnická je plzeňská kořenářka co už nežije, nevím, zda to znají i v jiných regionech. Ovšem stejně dobře poslouží i jiné čaje, co napomáhají růstu sliznice a očistě těla.
Jinak nevím zda pomohl čaj, ale mám doma už skoro dvouletého syna ;) Takže po neúspěších se dostavil úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
29.7.14 12:46

Ahoj, jsem tu nova, zde ve zkratce:
Chodime momentalne do Gennetu:
Moje situace ve zkratce: 38 let, deti zadne, porod zadny,
4× spontani tehotenstvi = 4× potrat v 6-7 tydnu, vzdy bez srdecni akce, 3 revize
2× IVF - embrya neprezila do pateho dne, planovano PGD, ale nebylo co vysetrovat
Posledni akce je darovane vajicko - potrat 6tyden (kdyz jsem zacala krvacet na pohotovosti videli
srdecni akci), zamrazeno 8 blastocyst.
Mam vysetrenou genetiku, stitnou zlazu (beru euthyrox-100), krevni mutace, imunologii u Vas - mam hranicni protilatky proti obalu vajicka(brala jsem medrol), mam celiakii (dodrzuji dietu), spermiogram opakovane dobry, 2× hysteroskopie (normalni nalez).
Posledni pokus s darovanym vajickem podporen medrolem, utrogestanem, estrofenem, dufastonem, fraxiparin. Vysledek vzdy stejny - 5× potrat v cca 6tem tydnu. Mate nejaky napad? vite o nejakem odbornikovi??? dekuji predem, hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.7.14 13:17

@Honzinka1 ahojky, mrzí mě, co máš za sebou.. Napadla mě jedině náhradní matka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
29.7.14 13:36

@Honzinka1
U koho jsi byla na te imunologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.7.14 13:49

@Honzinka1 jinak já mám velmi slabě pozitivní protilátky proti vajíčku, půjdeme na IVF hned jak budu moct a bylo mi řečeno, že mi odsají vajíčka, nasadí na 6 týdnů kortikoidy a pak zavedou vajíčko :nevim: nevím jak to bylo u Tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty