Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
14.4.14 08:21

@Pappia
Dekuju moc za podporu :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.14 08:27

@Smilla - :hug: no vidíš, ted mas pondeli-uz je dva dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.4.14 08:42

Ahoj holky.Moc děkuju za gratulace k Matyáškovi. Jsme moc šťastný, že ho máme!!!Všem vám přeju hezký den. Marta :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.4.14 13:59

@Papia - ahoj, tak jsi mela pravdu. Na UZV jsem zasla uz dneska a jeste neni videt srdicko. Ale gyn. rikal, ze velikostne to odpovida a ze jsem teprve v 6 tt, tak je jeste cas. Jsem znovu objednana za 14 dni. Jsem zvedava jak to dopadne.
Mej se krasne
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.4.14 14:29

@Smilla
za 14 dni bude uz bit jako blazen :palec: -ale je mi jasne, ze to je zase dlouhe cekani, no :hug:…pisni malickove a uvidíš…hlavne ber ten utrous-nic vic asi ted stejne nemuzes delat :hug:
tak at to utika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 14:57

Dobrý den/Ahoj

mohla bych se k vam pridat? Jsem po 2 ZT - jeden v roce 2012 v 8 tt, jeden v minulem roce v 7tt. Mam vysetreni na genetice, endokrinologii, hematologii, imunologii (pani Malickova), hormonalni profil, hysteroskopii za sebou. Vse je pry v poradku. Pouze mutace MTHFR homozygot. Manzel ma imuno a spermiogram v poradku. Doma mame ctyrleteho chlapecka. Je tu nekdo s podobnym pribehem, komu se podarilo nakonec stat dvojnasobnou maminkou? Jinak vsechny zdravim a preji brzy pozitivni tehotenske testy se zdarnym koncem, zakoncenym vytouzenym miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
15.4.14 15:00

Ahoj, jsem čerstvě po 2. ZT v tomto roce. Na kontrolu jdu až za 2 týdny, tak se zeptám, jestli bych si taky nějaký vyšetření nezasloužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.4.14 15:15

@Marcelka146
samozrejme-ale musíš si o to sama rict-vetsinou to gynekolog moc neresi (jak kdo)-pozadej si o doporuceni na reprodukcni imunologii vas obou, pripadne genetiku-když se objednas uz ted tak to bude ok-stejne na vysetreni muzes většinou az po 2 mesicich od posledního tehotenstvi a cekaci lhuty tam byvaji trosku delší…rozhodne bych se bez vysetreni nepoustala do dalšího pokusu.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
15.4.14 15:33

@Papia
Se jen obávám, aby mi Mudr. neřekla, že to jako byla zas „náhoda“ a že se to příště opakovat nebude. My jsme si teď s manželem řekli, že si dáme hodně dlouhou pauzu, alespoň 2 roky, takže dlouhé čekací lhůty na vyšetření mi vadit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.4.14 16:16

@Marcelka146
pokud ti toto dr. rekne, tak ji zmen…2× nahoda není…podle me ti muze zadanku napsat i obvodacka, jestli s ni mas lepsi vztahy, tak požádej ji. Doktorku to nic nestoji vypsani te zadosti-ale dost často nejsou moc ochotne, no :think:
zkus to a uvidíš-třeba to bude ok-tak to klidne vyres az pujdes na kontrolu po revizi/6 nedeli-nevim kdy mas priste jit na KO…podle me ti vyjde vstric :hug: -zas takove blbky to snad nejsou ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.4.14 16:57

@Papia : dekuju :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
15.4.14 16:59

@Kremiencicka,

ahoj :mavam:, jsem momentalne ve stejne situaci. Nejprve cekatel na prvni dite ( po trech potratech) a ted na druhe (zatim dva, haha :dance:. Momentalne cekam, jak se vyvrbi moje tehotenstvi cislo 7. Taky touzim po happyendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
15.4.14 18:16

@Papia
Já si právě myslím, že 2× „náhoda“ po sobě je taky blbost. Jsem zvědavá, co mi na to řekne, podle toho pak budu jednat, ale rozhodně nějaký vyšetření podstoupit chci. Genetika asi u nás třeba nebude, ne? Když už máme jedno dítě a pokusy o druhé jsou pořád s jedním mužem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.4.14 19:38

@Marcelka146
taky bych sla nejdrive na imuno a pak podle vysledku se s dr. poradila co dal…kazde to ZT mohlo mit jiny důvod, ale to my nemůžeme vedet, takze urcite je dobre když te vysetri :hug:
nahodu beru tak, ze se něco stane jednou, 2× uz si myslim, ze to nahoda neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 08:05

Smilla - tak drzim pesti, at je vse v poradku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty