Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
28.4.14 09:38

@pandreja ahoj, moc mě mrzí co máš všechno za sebou.. Našli Ti něco při vyšetření? IVF se nechytilo nebo taky skončilo ZT? Držím palce ať máš brzy mimíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.4.14 16:06

@Ginuš ahojky zjistili mi balancovanou translokaci chromozomu a k tomu vsemu mi dozravaj vajicka do urciteho stadia a pak kones takze nedoslo ani k et embrijka nevydrzela prodlouzenou kultivaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.4.14 18:26

@pandreja tak to mě mrzí a držím palce ať se to vyřeší - doufám, že to jde léčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.4.14 20:05

@Ginuš ta balance vylecit nejde bohuzel a s vajicky se daj silnejsi hormony a k tomu jeste nejake injekce proto musime mit prodlouzenou kultivaci kvuli pgd aby vybrali zdravi embrijko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.4.14 20:07

@Ginuš jinak ja uz mam doma prirozene 14 letou pubertacku :-)a sem za ni vdecna protoze i na ivf mi rikali ze je zazrak pri tom mym nalezu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.4.14 20:13

@pandreja ajaj.. A jak PGD - budeš ho mít hrazené? Kam chodíš do CARu? Tak to že už máš dcerku je důkaz toho, že to jde a určitě to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.4.14 21:16

@Ginuš ivf sme meli v heliosu a na druhy pokus pujdem asi do sanus pardubice a uz bych si to hodne prala po tom vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.4.14 21:17

A pgd nam hradi pojistovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.4.14 18:33

@pandreja prosím-Tě u jaké jste pojišťovny? Mě totiž pojišťovna PGD nehradí - jsem u 211 ministersta vnitra a přítel je u VZP a ta to prý hradí - takže se musim do 30.6 přehlásit, abych kdyžtak od ledna mohla na PGD - VZP to prý platí.. Ale na stránkách Repromedy jsem koukala, že spolupracují i s 211, ale v CARu mi řekli cenu 85 tis 8o :roll:. Tak jedině pak zkusit Repromedu přímo, ale mám to 300 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.4.14 08:40

@Ginuš
nam VZP taky PGD hradila -bylo to uplne bez problemu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.4.14 10:21

@Papia díky za odpověď… Tak od 1 ledna budu u VZP - pro jistotu, kdyby se do té doby nezadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.4.14 13:44

@Ginuš
ja jsem z Prahy-tak tady mame asi na vyber vice tech klinik no…byli jsme v gennetu-ale teda chtit za to takove prachy…je to od nich sprosty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.4.14 13:57

@Papia tak já chodím v Plzni, jsou tu myslím 3 klinika a na genetice jsem tu také byla, ale nikde nic nenašli. Mam doporučeno zkusit naposledy přirozeně a pak IVF s PGD, ale to mi pojišťovna nezaplatí a já 85 tisíc nemám.. Takže musím přejít k jiné pojišťovně. Jinak mi teď v centru nabízeli inseminaci - vždy jsem otěhotněla hned, takže mi to přijde jako fakt dobrý kšeft, bohužel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.4.14 15:59

@Ginuš
a byla jsi na imuno vysetreni? pokud jsi z plzne tak tam mas super doktorku Ulcovou-Gallovou-pracuje na genetice PLzen, sla bych ještě k ni-ja moc tem centrum neverim-spis jim jde o prachy…a imunologii vůbec neresi…a tam je dost často zakopany pes
podle me je nejaky důvod proc se u tebe emrium nelibi a to je prave to imuno, nebo uz jsi tam byla? ono v genetice se malokdy něco najde -spis v tom je nejaky imuno problém-teda aspoň co mi tak prijde :think:
a hlavne tedy oni neresi vůbec tvůj problém-jejich rada je zkouset to zase dal…to není zadna pomoc-nebo by ti dali nejake jiné leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.4.14 19:39

@Papia u doktorky Ulčové-Gallové jsem byla po 2 ZT, veškerá vyšetření mám za sebou a nic.. Jen mám trombofilní mutaci v heterozigotu - při třetím těhu jsem si píchala Fraxiparín a byl z toho SP - HCG mi rostlo krásně, nic nenaznačovalo, že to skončí blbě. Teď mi dali Euthyrox na štítnou žlázu - mám jí na hranici. Duphaston a Fraxiparín hned jak zjistím, že jsem těhu. Už přes tři roky beru Femibion a listovku. V imuno se mi ukázala velmi slabě pozitivní protilátky proti vajíčku, ale tak slabě, že s tím ani dr. U-Gallová ani nikdo jiný nechtějí nic dělat, protože je to jen o asi 1 desetinu. Prostě nikde nic závažného čeho by se mohli chytnout :?. Ve zprávě mám, že všechna vyšetření jsou a všude v podstatě 0. Dr. U-Gallová mě poslala na IVF a tam nejdřív řekli, že neví co tam dělám, že nejsem jejich klasický pacient, pak napsali léky na štítnou žlázu - mám jí na hranici a teď jsem si byla pro Duphaston a Fraxiparín. Když tohle nepomůže, tak IVF/ICSI + cGH (PGD). Lítám po doktorech už přes rok a půl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty