Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
12.4.14 09:44

Papia díky, me vůbec nenapadlo, ze by mohl byt nějaký imuno problém. Ja ji zkusím napsat a uvidím. Ve středu ( pokud vydržím), jdu na UTz. Možna tam uz bude :srdce:, možna ne. I když ani to není záruka uspechu :(. A díky moc za reakce :), cloveku moc pomáhá, když ví, ze v tom není sám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.4.14 09:51

@Smilla
problém tam byt zadny nemusi, ale nejaky důvod ty ZT mají :think:…a pokud by nejaky problém nasla ted na zacatku, tak třeba pujde ještě nejak resit :hug: - za zeptani nic nedas a jak sama pises-srdicko ještě není vyhra-je to jen maly krůček na ceste k miminku :hug: -proto ji urcite napis a zeptej se…nic vic uz pak delat nejde-ale ji urcite napis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
12.4.14 10:17

@Smilla Urcite Dr. Malickove hned napis, dej do predmetu i info o tom, ze jsi tehotna, pak si to precte prednostne (sama rikala). Pokud bys mela imuno problem, tak se to da resit i ted v tehotenstvi, ake musi se rychle.
Btw. cely karyotyp nejen tebe, ale i partnera mate? Tolik potratu nemuze byt vazne jen samosebou.
Drzim moc palce, at to tentokrat vyjde! Sama zrovna mam svuj maly-velky zazrak v brise a bojim se porad, moc dobre chapu, co prozivas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.4.14 10:47

Fraga díky moc. Ja ji hned dneska nápisu. Jestli si dobře pamatuju, tak nám v Gennetu dělali i karyotypy, pak vyšetření na infekce ( mám za sebou prodelanou toxiplazmozu v 16) plus trombofilni mutace. Vše se vrátilo negativni, jen nám s manželem vyšla pozitivně MTHFR mutace. Ja homozygot, manžel hetero. Myslela jsem, ze to by mohla byt příčina těch potratu a nasadila Femibion a pak se povedla Lilly. Pak ale ty dva neúspěchy. Je pravda, ze jsem při těch dvou posledních nebrala Femibion až tak poctivě, jako před tím.
Teď momentálně řeším, ze se vykašllu na lezení a uziju si víkend, ze vyrazímeněkam na víkend. To pobolivani břicha me fakt stresuje. Ale ono je asi jedno, jestli budu ležet, nebo ne, ze? Jestli je to dobře založené, tak se snad udrží. Jestli ne, tak se uvidi :think:
Díky holky za povzbuzení :D :palec:

PS: Fraga a jak si daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.4.14 11:27

Holky, tak jsem sedla a napsala MUDr. Maličkove. Dekuju na stokrát za radu :).
Taky jsem si udělala zase Tt a trochu me to uklidnilo, testovací cara vylezlla stejně rychle jako kontrolní, oproti minulému testu od dvěma dny to je trochu pokrok. Ja vím, ze to není žádná záruka, ale tonouci se i stébla chytá :lol:
Hezky víkend a díky moc Fraga a Papia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.4.14 11:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
12.4.14 16:10

@Smilla Jasně, užij si víkend, bud to má, nebo nemá být, vidím to stejně. Já takhle na začátku těhu jela i na lyže, a to jsem dokonce 2 dny před tím začala špinit, ale už jsem toho měla plné zuby. Před tím jsem se 2× snažila jak blbec, ležela, apod. a stejně to nepomohlo. No a jak lyžování malému mufínkovi prospělo, po návratu se najednou ukázalo srdíčko. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
12.4.14 18:33

Fraga, mas pravdu. Ja pokaždé ležím jako placka a stejně se nic nezachrání. Teda až na Lilly, to jsem hned nastoupila na rizikový.
Teď jsme se vrátili z výletu, dam se do uklizeni. Nějak na ty nervy vyzrát musím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.4.14 09:17

@Smilla
ted na uplnem zacatku to zadnym lezenim ani nepodporis a vyletem ani nepokazíš-spis je dulezite byt v pohode-takze vylet je urcite ok :hug:
utrous beres a vic ted delat proste nemuzes ;)
pak pisni co Malickova :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.4.14 13:21

Ahoj Papia a Fraga,

paní doktorka mi ode psala ještě včera, a napsala mi, ze teď pockame na připadne potvrzeni srdíčka z UTZ ( tam bych měla jít ve středu) a pak bychom si mohly rychle domluvit schůzku. A když to zase neklapne, tak se mám objednat na vyšetření tak jako tak.
Jsem moc rada, ze by se tím někdo zabýval. U mého gynekologa ( i když je to jinak super borec, fakt) je to spis o pokrceni ramen, s tím, ze to třeba kladně napříště.
Holky a neležim, ale suruju :).
Ještě jednou díky moc za tip :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.4.14 17:08

@Smilla
tak to je fajn, ze uz od ni mas info co a jak :palec:
ono je totiž urcite lepsi delat ta vysetreni před tehotnenim-kdyz se na něco prijde da se to lepe resit a sledovat dokud nejsou zmenene hormony k vuli tehotenstvi.
tak drzim palce at se srdicko ve stredu ukaze :palec: a kolik jsi ted tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.4.14 17:18

Papia, ja jsem ted uplne na zacatku, 5tt/6tt bych asi odhadovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.4.14 19:00

@Smilla
ja kvůli tomu srdicku-jeste nemusi byt tedy videt, takhle brzo:think:
ale bylo by to dore, aby jste hnedka zacaly s malíčkovou něco resit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.4.14 20:25

Papia díky moc. Teď jsem se vrátila s malou z nemocnice. Začala byt odpoledne nějaká kropenata, tak jsem ji s hrůzou a podezřením na meningokoka odvezla do nemocnice. Ale dobrý, jen alergicka reakce. Uff, to je úleva.
Ja vím, počítám s tím, ze srdíčko ještě nemusí byt vidět. Trochu se spis bojím, abych to do té středy vůbec dala :think:
Dekuju moc a měj se krasne :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.14 08:00

@Smilla :hug: :hug: :hug:
streda uz je za chvilku ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty