Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
816
7.9.14 19:59

@AndilekOli čím je to konkrétně to nevím. Asi bych řekla, že nadměrné množství hormonů daného pohlaví, které tvé tělo nepřijme. To jedno, co jsi měla až v 2 trimestru si musela rodit? Jak si to zvládla psychicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.9.14 20:03

@Adona-i u nás třebas v práci na to koukají a ptají se na to v dotazníku :think: tak se právě docela bojím. Uvidím jak bude za pár dní, ale udělat doma běžný úklid je pro mě nadpozemský úkol :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
7.9.14 20:39

@Pettra S Naštěstí nemusela, bylo to jen tak tak, ale šlo to ještě revizí. Ale, jak se po revizi nemá skoro krvácet, tak jsem ještě v nemocnici (nešla jsem hned domů, protože velký zásah) prokrvácela takové ty savé podložky a byly z toho sestřičky dost vytrslé, že takto by to být nemělo. Nicméně už se mě týkaly věci typu: chcete pohřeb? podepište souhlas s ukončením těhotenství starším než 12tt (říkám, že mimi je mrtvé, to nevadí stejně to musíte podepsat), chcete pitvu? Jo a po revizi se mě začalo rozjíždět laktace. Docela hukot, podruhé to byl 10tt, šla jsem domů hned ten den, nekrvácela jsem skoro vůbec a nikdo se mě na žádné takové otázky neptal.

@Ginuš Já jsem u psychiatra byla právě to tom prvním potratu, dost mě to položilo. Absolvovala jsem jsem jen jednu návštěvu a mám pocit, že mně to dost pomohlo. On pak řekl, že pokud nechci AD tak že 3 týdny počkáme jestli se to nezlepší a doporučil: sport (běhání, kolo, lyže - žádné posilování doma), vysadit veškerý kofein. Poslechla jsem a už jsem tam znovu nemusela.

EDIt: Nikdo se mě na to neptal, ani v práci ani jinde a nikde to v záznamech nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.9.14 20:44

@AndilekOli teda taky sis zažila :hug: při 4té revizi jsem krvácela tak, že mi sestřičky dávali 3 vložky na ráz a nesměla jsem se zvedat, stačilo se pohnout a krvácela jsem jak blázen no a pak mě za týden čekala další revize, to jsem se složila u gynekoložky, že už do nemocnice nechci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
7.9.14 20:47

@Ginuš Máš to náročné :hug: Příště už ti to určitě vyjde, to už přece není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.9.14 20:51

@AndilekOli děkuji. Každá z nás se dočká… Jen teda budu mít panickou hrůzu během těhu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
7.9.14 20:56

@Ginuš To já také a hlavně budu řešit jak to co nejdéle skrýt před okolím, což je u mě docela problém. Jak jsem vícerodička tak mně roste těhotenské bříško už kolem 7.týdne. Rodiče už by byli nejraději, abych se přestala snažit - mají o mě strach - a kamarádům potřetí nechci vysvětlovat proč už zase nemám břicho. Asi budu nosit velké vytahané svetry až do 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.9.14 20:59

@AndilekOli mě taky hned vyskočí těhu pupík, ale nikdy jsem se nedostala přes 12tt - naštěstí to ví hodně málo lidí. Držím Ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
7.9.14 21:03

@Ginuš Také držím palce a jdu pracovat, jsem dneska zase nějaká naměkko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.9.14 21:05

@AndilekOli já brečím i u fotbalu :zed: když se někomu něco stane a ostatní se o něj starají tak začnu :roll:. Ať Ti jde práce od ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
8.9.14 06:25

Ahoj obcas vas tu docitam, protoze jeste min. rok jsem do teto skupiny patrila…cvicite nektera Mojzisovku? Ja cvicila skorem rok a pul a myslim si ze ona pak mela taky zasluhu na tom ze jsem mimco donosila. Muze byt v tele nejaky blok a ten potrebuje uvolnit…jinak ja AD take brala (i v tehu) ale strach jsem mela porad takze. Pred kazdou KO mi bylo neskutecne zle. Ale i tak vse dopadlo dobre. Ono jestli to dopadnout ma dopadne to i pres vetsi stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
8.9.14 08:23

@AndilekOli No i tak si to měla dost náročné. Neumím si představit, že bych byla v tvé situaci. To bych nezvládla a manžel také ne. Jsi hodně silná žena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.14 11:48

Ahoj, holky, jsem tu nova. Včera jsem byla na kyretazi…po čtvrté. plod vždy perfektní do sedmého tydne, pak se přestal vyvíjet. Prošla jsem vším možným. Imuno, karyotyp normální, stitnou žlázy jsem vyléčila. muj pan gynekolog ma za to, ze to bude u me genetického hlubšího původu. Mate některých s tímto zkušenosti? poradte mi prosím. mam šanci do nosit dítě.?bude mi 36 let. s otěhotnění nemám sebemenší problém. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.9.14 12:00

Bari01 - mam uplne stejny problem, 4× potrat vzdy 6-7 tyden. 2× odber vajicek, planovano PGD, ale nikdy se embrya nedozila 5teho dne. 1× IVF s darovanym vajickem potrat 7 tyden, jedina zmena ze byla videt srdecni akce. mam vsechny mozny vysetreni. Mam planovanou imunologii u Mudr Malickovy v Praze, jinak jsem byla i u Ulcovy Gallovy v Plzni. Co ti rikaj doktori??? drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.9.14 12:05

Ahoj, Honzinko, doktoři říkají, ze jsem silna na spodek, ale po buněčné strance ne a doporučuji mi pravé ty darována vajíčka. Teď jsi me trosku zklamala, ze ti ne pomáhají ani darována. Dávají ti nějakou šanci do nosit dítě? kdyz to takhle nápisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty