Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Raději bych nechtěla mít tyhle těhotenský předtuchy, pak je totiž jasný, že něco je v nepořádku, když se ztratí. To bych raději o ničem nevěděla. I když je celkem zas výhoda, že poznám ovulaci, to je celkem praktický, z toho neplynou žádný negativa, taky je ten pocit jen přechodnej, stejně jako ta ovulace, naproti tomu těhotenství je dlouhodobá záležitost, když má dopadnou dobře.
Tojo, chtěla bych přijít na těhotenství třeba v 12tt ![]()
Já jsem to poznala v obou případech, začaly mě bolet záda, dole v kříži. Testovala jsem 9DPO a mímo se vždy udrželo. Ted bych ráda testovala až po termínu ms, ale asi to nevydržim.
Ach jo, asi jsem vůbec neměla koukat k těm snažilkám. Ony tam dělají OVU a TĚHU testy a přejí si mimi do Vánoc. Fakt bych si nafackovala. Já už chci taky ![]()
@Hanymany ale vždyt se taky dočkáš. Já si naopak řikám, že jsem ráda, že to ještě chvilku potrvá, i když to už taky uteklo a za chvíli snad bude správnej čas na výrobu dětí
Ono udělat si test a najít // neni zas taková romantika pro mě, když vim, co se může stát…takže ted si ještě žiju jak chci…pak už to nebude tak veselý.
@Izzz: což to máš pravdu, to je fakt, ty dvě čárky přišly vždycky rychle, ale pak rychle přišel i konec dvěma čárkám. Jen jem dnes trochu víc labilnější, zítra to třeba budu vidět zas jinak.
@Izzz: pak je právě potřeba, aby to bylo veselý, pokud se budeme furt zkoumat, jako že já budu, tak si moc nepomůžeme
Fakt jsem dnes nějaká labilní. 10 min po tom, co jsem docvičila, jsem si ušlehala 40% smetanu a celou jsem jí sežrala, fuj
@Hanymany píše:
Fakt jsem dnes nějaká labilní. 10 min po tom, co jsem docvičila, jsem si ušlehala 40% smetanu a celou jsem jí sežrala, fuj
@Hanymany píše:
Jj, sice jsem pak měla zabetonovaný břicho, už to ale přešlo. Teď jsem to zazdila grilovaným hermelínem a sklenkou francouzského červeného
Tak dnešnímu podivnému dni konečné odzvoní a bude tu nový, lepší den, který bude zase o kousek blíž k výsledkům a vyšetřenim. Už aby
Ahoj holky, neměla některá vás po revizi zánět vaječníků? Vypadá to, že mě to potkalo
Pokud některá ano, co vám MUDr. předepsala za léky?
@sofie1974 já nikdy zánět neměla. Ale snad tě brzo opustí potvora jedna
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.