Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
4.11.12 00:04

Raději bych nechtěla mít tyhle těhotenský předtuchy, pak je totiž jasný, že něco je v nepořádku, když se ztratí. To bych raději o ničem nevěděla. I když je celkem zas výhoda, že poznám ovulaci, to je celkem praktický, z toho neplynou žádný negativa, taky je ten pocit jen přechodnej, stejně jako ta ovulace, naproti tomu těhotenství je dlouhodobá záležitost, když má dopadnou dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.11.12 11:27

Tojo, chtěla bych přijít na těhotenství třeba v 12tt :)
Já jsem to poznala v obou případech, začaly mě bolet záda, dole v kříži. Testovala jsem 9DPO a mímo se vždy udrželo. Ted bych ráda testovala až po termínu ms, ale asi to nevydržim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
4.11.12 14:15

Ach jo, asi jsem vůbec neměla koukat k těm snažilkám. Ony tam dělají OVU a TĚHU testy a přejí si mimi do Vánoc. Fakt bych si nafackovala. Já už chci taky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.11.12 14:34

@Hanymany ale vždyt se taky dočkáš. Já si naopak řikám, že jsem ráda, že to ještě chvilku potrvá, i když to už taky uteklo a za chvíli snad bude správnej čas na výrobu dětí :) Ono udělat si test a najít // neni zas taková romantika pro mě, když vim, co se může stát…takže ted si ještě žiju jak chci…pak už to nebude tak veselý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
4.11.12 14:57

@Izzz: což to máš pravdu, to je fakt, ty dvě čárky přišly vždycky rychle, ale pak rychle přišel i konec dvěma čárkám. Jen jem dnes trochu víc labilnější, zítra to třeba budu vidět zas jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
4.11.12 14:58

@Izzz: pak je právě potřeba, aby to bylo veselý, pokud se budeme furt zkoumat, jako že já budu, tak si moc nepomůžeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
4.11.12 15:22

Fakt jsem dnes nějaká labilní. 10 min po tom, co jsem docvičila, jsem si ušlehala 40% smetanu a celou jsem jí sežrala, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.11.12 15:25
@Hanymany píše:
Fakt jsem dnes nějaká labilní. 10 min po tom, co jsem docvičila, jsem si ušlehala 40% smetanu a celou jsem jí sežrala, fuj
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
4.11.12 19:54
@Hanymany píše:
Fakt jsem dnes nějaká labilní. 10 min po tom, co jsem docvičila, jsem si ušlehala 40% smetanu a celou jsem jí sežrala, fuj
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to určitě zlepšilo náladu, ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
4.11.12 20:09

Jj, sice jsem pak měla zabetonovaný břicho, už to ale přešlo. Teď jsem to zazdila grilovaným hermelínem a sklenkou francouzského červeného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
4.11.12 20:15

@Hanymany a je ti dobře, co? a vo tom to je  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
4.11.12 23:03

Tak dnešnímu podivnému dni konečné odzvoní a bude tu nový, lepší den, který bude zase o kousek blíž k výsledkům a vyšetřenim. Už aby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.11.12 07:10

Přesně tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.11.12 17:38

Ahoj holky, neměla některá vás po revizi zánět vaječníků? Vypadá to, že mě to potkalo :( Pokud některá ano, co vám MUDr. předepsala za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
5.11.12 17:55

@sofie1974 já nikdy zánět neměla. Ale snad tě brzo opustí potvora jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty