Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
31.10.12 17:22

@sofie1974 spali jsme u sestřenice v břevnově…no před šestou jsme vyrazili směskou busů a tramvají…vylezli jsme někde a šli jsme podle návodu z internetu, kterej jsme si sami vyrobili (největší chyba :)) no a pak už jsme jen bloudili a ptali se lidí. Naštěstí jsme přišli jako první a měli jsme to rychle za sebou. No výsledky jsem mooooc zvědavá.

Ale stejně největší psychický peklo bylo jet dopoledne skrz celou Prahu, centrem…já z městečka 3tis lidí :mrgreen: Mozek jsem měla rozloženej na milion částí, jedna koukala na lidi, další na semafory, na auta, tramvaje, pruhy, kam se mám zařadit…never more :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 17:24

@Izzz: no tak to je dost škoda, dnes byl ale obecném den blbec mi přišlo. Tak hlavní je, na co přijdou z těch odběrů. Teď už jen výsledky a pak šup na to, hlavu vzhůru. Dnes mám dobrou náladu, protože mě intuice ani tělo ně zklamalo. Dnes ovulace na 100%. Škoda jen, že to vyjde naprázdno. Ale když to vše půjde jak má, tak bude už jen jedna taková marná OVU a za dva měsíce :hug:

Jen jsem četla hodnocení na znamylekar.cz, osobní zkušenost mám jen krz mail, to byla velmi vstřícná. Měla mi napsat a nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 17:27

A ms pořád nikde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 17:29

@Izzz: a co test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.10.12 17:32

@Izzz
taky čekám na MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 17:34

@Hanymany ten nemá smysl dělat. Břicho mě dneska bolelo hrozně, už jsem myslela, že to je a ono nic…snad zítra.
Mě ty cykly blbnou :( To neznám :( Dřív jsem cejtila ovulaci, ms po 32 dnech nastoupila a těhotnělo se krásně snadno…mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
31.10.12 17:34

@Izzz
No, hlavně že jste Podolí nakonec našli :) Vidíš, jak mi, obyvatelé Prahy, trpíme každý den 8o Jsem říkala manželovi, že pokud se nám podaří mimi, že chci bydlet mimo Prahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 17:36

@Izzz: takže vám k tomu dohromady nic neřekl? Třeba nechtěl zbytečně čeřit vodu, bude řešit až podle výsledku. Výsledky ti pošlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 17:36

@sofie1974 Já v Praze miluju fakt jen to centrum…staromák, malostranský náměstí, karlův most, taková ta klasika…jinak kdo bydlí kdekoli dál (což jsou všichni) skoro lituju. Smrad, zácpy na silnicích, ošklivý prostředí kolem domů, nikdo nikoho nezná. No pro mě šílený :( Ale zas můžete kdykoli do ikey :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 17:38

@Hanymany Jen se ptal a ptal a ptal…a nic o imunologii a imunitě neřekl. Jen že se kouknou, jestli manžel nemá na spermiích protilátky. No ale nic nevysvětloval. Chápu ho. Ale byli jsme tam hrozně dlouho. Ty tázky se daly zodpovědět za 5 minut :) No a ptal se mě na váhu a výšku. :nevim: Před manželem 8o :zed: Kecala jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 17:41

@Werunka666: naprosto jinej průběh, na co vám to všechno brali? Nám každýmu 2 ampule na karyotyp, trombofilní mutace a cystickou fibrózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 17:46

@Izzz: no tak uvidíme. Váhu manžel ví, chvíli jsme spolu hubli, ty to tajíš? A co ty výsledky, pošlou je poštou, nebo je i jiná alternativa? Co třeba mail? A co říkal o tom sexu s ochranou? My to dodržujem, ale je to nuda, jak jsme si zvykli při snažení. A teď teda do výsledků nemáš otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 17:49

@Izzz: promiň mi tolik otázek, ale chtěla bych být informovaná co nejvíc. Máme navigaci v telefonu, tak snad trefíme. V kolik jste tam byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 17:59

@Hanymany Přišli jsme asi v 7.10 :) a byli jsme 1. :)
Sex s kondomem nevedeme a zatím to neplánujeme. Jen pokud vyjde něco špatně a bude nám to doporučený. Ted mluvil jen o tý možnosti, že nás to možná čeká. Takže my dál přerušovaně. A otěhotnět rozhodně ne, že prej další trápení už není třeba :)
A říkal mi, že jsem recidivistka. To mě pobavilo :)

Výsledky jsem chtěla poštou domů. Můžeš si to tam vyzvednou, můžou to poslat k doktorce. Nebo já nevim, jestli to posílaj dr i mě…ale mě určitě. A dr to pak pořeší, pokud bude problém. Taky se zejtra objednám do Gennetu k dr, co mi psala doporučení, abych pak už nemusela čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 18:09

Díky za odpovědi. Taky bych si představovala být tam v 7, byla to výhoda být tam dřív? Proč máš strach z periody? Neboj, každej to má jinak. Já v tom měla bordel po samovolným potratu, srovnává jsem se až 4. měsíc, o OVU jsem 3 měsíce nevěděla. Že to teď vypadá dobře ještě neznamená, že to tak u mě zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty