Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
24.10.12 18:10

Co plánuješ na prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 18:11

Budem makat na bytě a na chalupě. Skvělej víkend jsme si ted užili u kamarádů s malejma dětma. Ted je zas čas na práci.
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 18:16

No tak nějak podobně, vedle v pokoji na mě volájí dva sušáky prádla a mnoho jiného podobného ražení. V pátek možná Praha, podle toho, zda to manžu pustí. No jinak k rodičům přezout pneu. Nic zvláštního. Trochu přemejšlíˇ, že bych zítra šla fotit, ranní mlhu nebo inverzi, ale ještě jsem nekoukala na předpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 18:18

Teď sedím se sklenkou Pálavy v kuchyni a říkám si, že bych měla začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 18:21

Já se šopákem na klíně :)
No běžnej úklid nepočítám, my potřebujem přestěhovat 3 místnosti :) A večer squash s chlapama. No a dieta…zase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 18:27

Dietu neřeším, to už ani není dieta po skoro roce, spíš způsob stravování. My máme jeden pokoj volnej, už měl bejt vyštukovanej, vymalovanej a dva krát z toho sešlo. Je tam jen bordel a sušáky. V Ikee v dětským jsem málem na oči neviděla, jak se mi zalily slzama, už to mohlo bejt tolikrát zařízený a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 18:57

@Hanymany a těch těhotnejch tam :) já to přehlížim. My máme 4+0, zařízená je ložnice, obejvák, kuchyň…pak pokojíček a pracovna…to chceme komplet přestěhovat, přesunout ložnici z malý místnosti do velký, páč by se nám tam nevešla postýlka a další pičičandy na děti. A když je čas, uděláme to ted. Koupili jsme světla - po roce, tak snad i to namontujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.10.12 19:29

@Izzz
Taky jsem si říkala, že musím vymalovat a zvelebit domov, než se zase vrhneme na plození :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.10.12 19:51

Zdravím všechny po delší době :-) Vidím, že s dětským pokojíčkem jsme na tom všichni podobně…kolikrát už jsme vymýšleli a vybírali dětské věci a pořád se nám tam jen válejí sušáky a různé věci, které nevlezou do skříně či pod postel :D Jinak nám už tak nějak skončilo 6ti nedělí, 1. MS za mnou, a už se začínám těšit na další těhotenství, ale to si ještě počkáme. Příští týden bychom měli mít výsledky genetiky a hemato, tak jsem jak na trní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 20:27

Je dobrý vědět, že v tom nejsme samotné, už se těším na konec roku a na všechny výsledky. Už aby to bylo všechno za náma. V půlce listopadu vlastně ještě pořešit tu štítnou žlázu, tak nějak jsem si z ní udělala 100% důvod neùspěchů, tak když na něco přijdou dalšího, to budu asi valit bulvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.10.12 20:48

@Hanymany Jj, to si dovedu představit…ta tvoje štítka. No hlavně, aby to už teď pořádně pořešili a bude dobře!! Já už se nemůžu dočkat, až tady začneme diskutovat, že se začínáme znovu snažit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 21:18

No to mi ani nemluv, ale snad se dočkáme, listopad je za dveřmi tak už by zase mohl jít, aby tu byl prosinec. Příští týden jsem totálně nasazená v práci č. 2, tak to mi uteče ani nebudu vědět jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
25.10.12 08:59

Ahoj holky, taky jsem tu dlouho nebyla, tak pročítám vaše příspěvky:-) My měli tedy na imunologii štěstí, vůbec jsme nečekali, jeden den ráno jsme přišli na odběry a pak nás objednali na konkrétní den a hodinu na výsledky, ale byli jsme v Immunii v Karlíně. Alergii na sperma mi našli, ale Prednison začnu užívat až zjistím těhotenství, dopředu ne. No a sex s ochranou je pro mě už nadoživotí, kromě toho kdy budem chtít zadělat prcka, ale vůbec to nevadí, stejně to tak řešíme už několik let.
Tak uvidíte, snad vám to snažení moc neposune a brzy si budeme psát, že jsme těhotné. Mně se nějak rozhodila MS, už mám asi 5 zspoždění, byla jsem tento cyklus na hysteroskopii (sonda do dělohy), tak je to asi tím. Snad se to vrátí do starých kolejí. Prázdniny vám závidím, taky bych si dala říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
25.10.12 09:35

@brumik7
Ahoj Brumíku, a s tím Prednisonem ti to tak doporučila MUDr? Já jsem ho po přeléčení alergie brala vždy pár týdnů před snažením, prý se tak musí brát, aby byl účinný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
25.10.12 09:50
@sofie1974 píše:
@brumik7
Ahoj Brumíku, a s tím Prednisonem ti to tak doporučila MUDr? Já jsem ho po přeléčení alergie brala vždy pár týdnů před snažením, prý se tak musí brát, aby byl účinný

Jj, sama jsem si to nenaordinovala:) Řekla mi to takhle ta imunoložka a potvrdila to i MUDr. v CAR. Nemám tu alergii prý tak silnou.
A pomohlo Ti to? Promiň, nějak se v tom ztrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty