Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
24.10.12 16:20

@Izzz
Přesně tak, uvidíte, já bych měla mít ty výsledky 24/11, tak písknu, jak to dopadlo.Ale radši počkat, než potom zase plakat:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 16:25

Já právě nevim, jak to udělám. I když to budu řešit až pak. Jdeme 31.10. Takže nejdýl 31.11.budou výsledky - jestli už v LB u doktorky…a pak se objednávat na konzultaci zase…no mě šibne z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.10.12 16:35

@Izzz
Madar Ti dá do zprávy doporučení, co a jak. Jinak je pravda, že mi říkala kámoška, že tento rok na imunologii nestíhají, že měla výsledky až za 6. týdnů, tak doufám, že už se trošku zrychlili :cert: Sestřička dneska totiž říkala, že by výsledky měly být za 4. týdny, ale mám si zavolat, zda skutečně jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 16:36

Jedna holka byla někdy v září a výsledky za 4týdny…no já stejně musim čekat do 17.12. na výsledky hematologie…takže i 6 týdnů bych přežila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.10.12 16:38

@Izzz
vidíš, na hematologii mě ještě neposlali a to jsem byla skoro všude :) Pročpak tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 16:43

Mám mutaci…homozygota a chtěli mi zkontrolovat homocystein…7zkumavek a 2,5měsíce čekání na výsledky :zed: Prej srážlivost…možná bude vysoká, že se mi ucpe „trubka“ k miminku a nemá se jak najíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 16:44

Takže my máme genetiku, imuno a hematologii…už nic jinýho nechci :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.10.12 16:48

@Izzz
Taky jsem byla na genetice a naštěstí nic. Respektive, tam mě nejdřív tak vyděsili, že jsem s sebou málem šlehla. Poprvé jim totiž vyšel výsledek velmi špatný-mozaicismus (což znamená, že bych rodila postižené děti), naštěstí, když to zopakovali z většího množství krve zjistili, že je vše ok. Takže už taky žádný doktory nechci ani vidět :cert: Tak snad ti ta hematologie dopadne ok-ale to dá přinejhorším nějak obejít, ne? Tuším, že na to dávají heparin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 16:51

@sofie1974 Jo, proto mi připadá lepší mít vyšší srážlivost, moct otěhotnět a brát nebo píchat léky než mít blbou imunitu a muset ještě nějaký měsíce čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 17:42

Dneska jste se nějak rozpovídaly, skoro jsem to všechno ani nedočetla, ale hotovo. Naprosto vyčerpávající info k Podolí. Děkuji. Já mám tu Plzeň jako rezervu, kdyby mě tam objednali dřív. To se asi nestane, no ale co kdyby. Kdyby chtěli, abych se zdržela nechráněnýho sexu půl roku, počítá se to i zpětně? Poslední byl ještě v srpnu. Bude mi to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 17:45

@Hanymany to spíš bude souviset i s tim prednisonem, abys ho brala dost dlouho. Ale nějaká holka tady psala, že měla léčbu na 2 měsíce. Asi podle toho co najdou.
Kdy budeš volat na imuno a objednávat se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 17:57

@Izzz: do Podolí jsme objednaný na 21.11. a z Plzně se mi má primářka ozvat po dnešku… trochu doufám, že když jsme v kontaktu už měsíc, že by mi to nějak urychlila to objednání, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 18:00

@Izzz: úplně ti závidím, že jdeš příští týden. My až za měsíc. Manžel teď lehnul, něco na něj vylezlo, teplotu snad ani nemá, tak snad to vyleží. Uvařila jsem mu rejžovou kaši, tak snad ho posílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.12 18:02

Já jsem pekla muffinky. Manžel je ve škole. Ale smrtelnou rýmu už má letos za sebou :)
Nojo za týden…doted to utíkalo, tak snad to bude pokračovat.
A třeba vás pozvou do plzně dřív. Jak je to tam s výsledkama, nevíš? Jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.10.12 18:09

Vůbec nevím, tuším ale, že to bude hodně podobný jak Podolí. Hm muffinek bych si taky dal, můžu až v sobotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty