Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
26.10.12 00:05

Každopádně je to humus, četla si nežádoucí účinky? Vím, že se tam musi psát vše co se kdy vyskytlo, ale není to jak bejvá jinde bolest hlavy, průjem a pod. banality, Prednison má spešl kalibr nežádoucích účinků. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.10.12 00:07

Zítra jedem do Prahy, budem kousek od Podolí, jak by bylo fajn to mít za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
26.10.12 09:01
@Hanymany píše:
No tak Jo, ten Prednison to je podle popisu přesně ten hnus o kterým Dr. mluvil. Tomu bych se radši vyhla. Jen taková technická: doživotní gumisex i když už budeme mít potomka, proč?

No gumisex proto, aby se ta imunita zbytečně neaktivovala. Pokud budeš alergická na mléko, taky ho přece nebudeš pít :nevim:
Ten Prednison je kortikoid, taky jsem četla že to má dost nežádoucích účinků, já budu brát naštěstí jen 1/2 denně, tak snad to nějak zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.10.12 11:33

On se prý někdy Prednison nahrazuje Medrolem, prý je to ale stejný humus, já Prednison brala dost dlouho, a byla jsem za a. pěkně oteklá a za b. někomu mění trošku tvar obličeje-do měsíčkového tvaru a za c. někdy mi bylo po něm špatně. Ale každý na něj reaguje jinak. A imunita se během života mění, proto i holky, které mají už mimi a teď nemůžou mít, s imunitou mohou mít problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.10.12 14:02

@sofie1974 co to je měsíčkový tvar obličeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
26.10.12 14:14

Přesně jak psala sofie1974, ta imunita se během života mění a zrovna, když jsem čekala syna, tak jsem ji asi měla utlumenou a v pohodě - proto to tehdy zvládnul. Teď může být nějak vyprovokovaná a prostě zuřivě útočí. Doktorka je o tom tak přesvědčená, že mi ten Prednison chtěla napsat rovnou - ještě bez výsledků z imuna 8o Tak jsem ji upozornila, že když už na to vyšetření jdu, tak si počkám na výsledky - taky doporučila, ať si je nechám zaslat domů a jakmile je budu mít, tak ať se stavím na kontrolu a že pak začnu užívat Prednison (zmínila se taky o půlce denně) a Anopyrin a začneme se znovu snažit. No ale nechci předbíhat - to bude aktuální až v lednu.
Jinak z dnešní prohlídky - na revizi nemusím, děloha se vyčistila sama. Jen si dneska musím zajet do nemocnice pro injekci (jsem Rh-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.10.12 16:34

@Izzz
No, vypadala jsem trošku jako Mongolka, obličej se mi zakulatil, normálně ho mám spíše podlouhlého tvaru a po Prednisonu jsem byla jako měsíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.10.12 16:35

@JaLa
To je super, že nemusíš na revizi, já teď jak na smilování boží čekám na MS, byla jsem na revizi už skoro před 5 týdny a zatím nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
26.10.12 17:41

JaLa- je mi blbe se te na to takhle primo ptat, ale neda mi to. Prosim te a ty jsi potratila v kterem tydnu?
Ja mam za sebou tri biochemka, tudiz to u me zkoncilo vzdycky hned na zacatku. Carka prvni sili a pak slabne a potom dorazi ms. Vzdycka tak +- 6dni po spozdeni ms.
Tak trochu doufam, ze by to mohlo byt to co ty pises, protoze jak jsi psala, tak si vezmes par prasku a hned se muzete snazit. Takze by to bylo takove nejmensi zlo a hlavne nejrychlejsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.10.12 10:55

Ahoj všem mám za sebou dva potraty jedno bylo zamlklé těhotenství druhý samovolný oba ukončené revizí. Po prvním jsem čekala 8 měsíců u druhého tři .Po druhém jak se zadařilo třetí měsíc se mi narodila holčička. Tak trošku mi pomohly ovu testy, vše jsem si vypočítala a na vše se snažila připravit. Cítila jsem že to vyjde a vyšlo :srdce: Jedla jsem kyselinu listovou, mamavit a celou dobu se třásla aby bylo vše ok, no a ted´je malé 5 měsíců a je to moje láska. Přeji všem atˇvám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.10.12 12:06

:palec: Žádné vyšetření jsi nepodstupovala??

Příspěvek upraven 29.10.12 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.10.12 12:27

Ahoj Izzz byla jsem s mým na krvi v hk kvůli genetice a taky mi brali krev kvůli toxo vše bylo ok .Hned jak jsem otěhotněla jsem změnila doktora protože jsem se nemohla smířit s větou od jednoho doktora který řekl že to budˇvyjde nebo ne, to jsem věděla taky ale chtěla jsem aktivnější přístup. Takže jsem přešla k novému a jak jsem psala mamavit, listovka ale taky utrogestan a hned od začátku rizikové těhotenství, myslím že to udělalo hodně a díky panu doktorovi ke kterému tedˇchodím mám malou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
29.10.12 13:00

@Hanule81 To jsou super zprávy, díky :kytka:
Já právě přemýšlím jestli nebudu vypadat jako lemra, když v dalším těhotenství nastoupím na rizikové, a jsem ráda že píšeš že to význam mělo.
Myslím že důvěra v doktora je hodně důležitá, moje gynekoložka má podobný přístup jako tvůj starý doktor, ale chodím teď do CAR, kde mě budou hlídat i v těhotenství a tam je to o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
29.10.12 13:11

Brumik7 no vůbec na to nekoukej jestli si někdo bude myslet že se ti nechce dělat, naštěstí nikdo takový nebyl nebo o tom nevím a kdyby mi někdo něco řekl v takovém smyslu hnala bych ho sv… krokem. Dělám od 17 je mi 31,nikomu bych nepřála zažít snažení, těšení, naději a pak zase ztrátu a zklamání a bolest.Ano hodně je o přístupu doktorů, můj je opravdu skvělej pokaždé když jsem měla obavy tak jsem mu mohla vše říct, vše mi vysvětlil od něho zkrátka neodejdu. A právě se hlásí pokládek o slovo bude krmení tak pa a hodně štěstí jo a na ostatní nehledˇ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.10.12 13:40

@brumik7 v klidu. Já jdu taky okamžitě na rizikový. Myslim, že tady kolem nebude nikdo, kdo by nám to nepřál nebo by si ťukal na čelo, že jsem doma, když těhotenství není přeci nemoc :) A i kdyby takový lidi byli, tak by mi byli naprosto u zadku. Prostě rodina je pro mě priorita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty