Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
31.10.12 18:49

@Hanymany Po 1.revizi bylo vše jako dřív, hned ovulace, pravidelnej cyklus. Takže myslíš, že se to může srovnat? No hlavně aby byla ovulace.
Výhoda bejt tam v 7 byla ta, že jsme měli pořadí 1 a šli jsme jako první domů. Ti po nás tam čekali dlouho. Můj chlap šel první a v tý chodbičce jsem byla já, on a sestra…on pak šel do kabinky a já na krev. Takže to bylo dobrý. Pak už tam seděly další ženský čekající na odběr krve a mezi nima tam chodili ti chlapi. Já jsem ráda, že jsme to měli takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
31.10.12 18:53

Holky, po TŘECH měsících výsledky z genetiky. Nikdy nechoďte na genetiku do Ústí nad Labem!! :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
31.10.12 18:57

Ahojte holky,
uz jsem tady dlouho nic nenapsala, ale dukladne vas procitam. U me neni zatim nic noveho. Muj doktor ma ted 14 dni dovolenou, takze se k nemu muzu objednat nejdriv pristi pondeli a to tam ma vzdycky dlouhou objednavaci lhutu, takze doufam, ze se k nemu dostanu aspon jeste do vanoc! :cert: :roll:

Ale vam vsem drzim moc palce at se brzy zjisti v cem je zakopany pes a at uz brzy mate v brisku rostouci a zdrava miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 19:00

@triada a vše ok, předpokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 19:01

@kar-maa tak to ti přeju, at se k němu dostaneš brzo a nějak se to pořádně pohne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
31.10.12 19:08
@Izzz píše:
@kar-maa tak to ti přeju, at se k němu dostaneš brzo a nějak se to pořádně pohne

Diky, ale myslim, ze u me je to jeste beh na dlouhou trat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 19:15

@ Izzz: tak to my to budeme směřovat taky na tu 7. Sice budeme vyjíždět tak v 5, ale zas líp než tam tvrdnout do oběda. Mno, myslím, že se to úplně klidně může srovnat. Fakt jsem to prvně měla rozházený a bez OVU příznaků. Teď je to jako by se nic nedělo. Divím se jak divizna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
31.10.12 19:15

@kar-maa já vim…mě přijde teda iten měsíc nekonečně daleko…jednou se k tomu dopracujem všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 19:24

Jak mám udělat, aby mi nechodily upozornění na mail? Prosím poraďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
31.10.12 19:27
@Izzz píše:
@triada a vše ok, předpokládám…

Ano. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 19:33

Už jsem na to snad přišla, npoklikala jsem vše co šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
31.10.12 19:37

Ted jsem narazila na jednu starou diskusi a tam psala jedna holka, ze uz ma za sebou 6 biochemickych tehotenstvi. Kdyz se chystala, ze zajde za doktorem at uz to konecne zacne nejak resit, tak se rozhodli zaridit svatbu a po dvou mesicich zase otehotnela a bez jakychkoli vysetreni a leku se mimco udrzelo a vsechno bylo vporadku 8o
Ja chci takyyyy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 19:48

Izzz říká, že se všechny dočkáme, tak jsem se rozhodla, že to tak bude. Pojď se rozhodnout taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
31.10.12 19:51

No ja tomu verim. Vsechny budeme mit miminko, to je jasny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
31.10.12 19:59

To je dobře, pozitivní přístup!!! Možná, žes to tu už psala, ale přišli ti na to, v čem je problém? Jestli teda ti nevadí o tom psát, samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty