Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musí se léčit i partner jinak se ti to bude pořád vracet takže i on mazat
Sabrine píše:
Musí se léčit i partner jinak se ti to bude pořád vracet takže i on mazat
Partner se samozřejmě léčil taky. Navíc tu teď dlouhodobě není, tak v tom problém není. ![]()
Ahoj. Mě Mudra v těhu léčila snad pořád
Bylo to opravdu hrozně nepříjemný a když jsem měla na týden pokoj, hned se to vrátilo
No, vlastně jsem se jich do porodu nezbavila. Až po porodu mám klid.
Monny89 píše:
nejíš moc sladkého?
Právě že ne. Taky jsem změnila prací prášek a peru svoje věci na vyšší teplotu. Nosím jen bavlněné nebo bambusové spodní prádlo… Zkoušela jsem na doporučení lactobacily. ![]()
No a co mýdlo spešl pro intimní partie ??? Ale se přiznám, že tomu moc nevěřím,ale říká se, že to občas pomáhá ![]()
S výtokem v těhotenství je to problém, protože je téměř zázrak se toho zcela zbavit, pouze dodržováním všech zásad co nejpřísněji lze dosáhnout mezi jednotlivými záněty více či méně dlouhých přestávek. S tím je nutné se smířit, nechodit do bazénů s chlorem, udržovat sucho a čisto (tzn. sprcha před i po sexu), dostatečně větrat - spát bez kalhotek (dle dr. i doma bez kalhotek), preventivně laktobacily klidně každý den, jíst jogurty, nic sladkého atd. Každému zabírá něco jiného, je důležité to vypozorovat, protože dítěti v těh.to sice nevadí, ale probíhající infekce znemožňuje masáž hráze a hl. při porodu se pak infekce může přenést na dítě, což je špatně. Takže máte (bohužel máme) celé to období problémů na to, abychom si našly recept a udržely ty přestávky co nejdelší a vypozorovaly na co tělo reaguje špatně, na co dobře a hlavně ke konci těh. to udržet, okamžitě řešit globulemi,mastí a vším dostupným povoleným pro těhotenství
Ahojky zeptám se jaké jsou nebo bývají výtoky v těhotenství?par dní po ovu jsem špinila,dnes už spíš svetle hnedý až ružoví výtok.myslím že to byva normalně u rozjiždeji se ms.děkuju.
@Anonymní Ahoj Tak mě výtoky začali od prvního těhu, nezbavila jsem se jich ani po porodu…Jakékoli léky prostě zaberou jen na pár dní pak je to tu zase…Po druhém porodu snad ještě víc
Už jsem toho vyzkoušela mraky a nic nepomohlo…
Tak držím palce ať to po porodu zmizí!!
Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat na váš názor..co myslíte, je v pořádku na začátku těhotenství slabě hnědavý výtok a mírné pobolívání v podbříšku
, žádné pálení.. Nebo se mám obávat? Jsem teprve v 7 týdnu, na ultrazvuku bylo vše ok, ale už 2krát to nevyšlo, tak mám obavy. Mockrát díky za odpověď
@Lilla.02 výtok hnědé barvy není dobrý, radši bych zavolala dr. když už 2× to nevyšlo. držím palce ![]()
@Lilla.02 ahojky! Zašla bych raděj k doktorce pro tvou jistotu.Taky jsem to tak měla, pak jsem začala krvácet, tak jsem valila k doktorce, teď mám léky a klidovej režím, jsem 7+1tt
@Lilla.02 já ho měla taky, na začátku těhu, takový béžový, trvalo to asi 14dní, nebo týden, už přesně nevím, teď mám 10dní do porodu, vše bylo OK, ale jestli se necítíš, raději běž k doktorovi, když už to 2krát nevyšlo, těžko říct ![]()
Tak už jsem ho navštívila-raději, dokror mě uklidňoval, že je to normální, na ultrazvuku je vše ok, tak se snažím mu věřit, ale je to dlouho co mě to trápí, no uvidíme, co nadělám, lékař ke kterému docházím je dobrý, chodí k nim i od jinud, dělají různé vyš. a zákroky, nemám důvod mu třeba nevěřit, budu muset počkat no
dostala jsem též tabletky a mám být hodně v klidu. Mockrát vám díky za reakce ![]()
Ahoj. Chtěla jsem se poradit. Jsem ve 26. tt a už od 20. tt mám opakovaně kvasinky. Doktorka se mě snažila léčit (2× stejným lékem), až mi nakonec oznámila, že na to holt někdo v těhotenství trpí a že se toho nejspíš do porodu nezbavím a dala mi mastičku, kdyby bylo svědění k nevydržení.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?