Opakované záněty močových cest u 2leté holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.1.15 18:49

@Camael No nám taky při zánětu ledvin hrozilo hospitalizace, ale dali mi šanci. Já tam ztropila scénu, ze chci domácí léčbu :lol: a ona nakonec souhlasila, ze je to lepsi.. :palec: ale ze když to do 3dnů nesleze ze okamžitá hospitalizace. No a jaká je pečliva hygiena..třeba se hloupe ptám, ale třeba dělám něco špatně :| koupes? Nebo sprchujes? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
40270
31.1.15 18:57

No já v žádným případě nechci strašit, ale když v nemocnici zjistili, že s tím samým dostala prvně jen atb v sirupu, nadávali jak špačci. Prý ty žilní jsou nějaký silnější a tímhle podáním šetří játra. :nevim: Ke koupání, nějakou dobu si hraje ve vaně s napuštěnou vodou a pak ji pečlivě myjeme rukou a nakonec sprcha. Ve špitále nám říkali, že je tohle důležitý. Ono je to těžký, když jsou holčičky malý, tak to je nikam moc nezajíždějte, a pak zas obráceně. No ale byli jsme v nemocnici v květnu a od tý doby je klid, ťuk, ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 19:35

@Camael Já nevim jestli to bylo správně nebo ne..každopádně jsem rada, ze jsme byly doma! :palec: Hrozně se, ale bojím, ze se to bude opakovat. Však víš ocem mluvim :roll: Já když jí koupem tak jí první omyju mýdlem osprchuji a až pk nepustím vanu.

• Citovat
  • Upravit
1040
31.1.15 19:40

Velký nešvar jsou podlahy-dlažba a plovoučka. dítě sedí a prochladne, nebo papučky nemá a jeto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
31.1.15 20:07

No já ve špitále taky trpěla, ale když mi řekli, co mi řekli, tak věřím, že to ví líp než já. Ale jak to šlo, šla jsem s ní taky domů. Já neříkám, že je to jediný možný, jen říkám, co na ty atb řekli mně.
@cikcak
Já mám fóbku i z blbých bobů v zimě, prostě ze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
31.1.15 20:22

@Camael děti málo pijí a nechodí na wc, protože na to nemají čas. vidím to doma, když jim nenachystám vůbec nemají potřebu pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
31.1.15 20:24

Šípkovým čajem nic nezkazíš, není dobré ho pít nepřetřžitě, ale jako prevence dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 20:25

@cikcak Obcas nam utece na dlazbu do kuchyne, ale fakt jen treba pro lzicku..tak snad to by nebylo ono..nevim :nevim:
@Camael Tak urcite taky verim..co doktor bohuzel jiny nazor :(
Mam taky strach z jakyhokoliv posazeni mimo gauc..provazi me to kazdy den. az si kolikrat rikam, ze jsem prdla, ze to stejne asi neovlivnim:-(

• Citovat
  • Upravit
1040
31.1.15 20:29

Já když se párkrát projdu po plovoučce v kuchyni, tak cítím močák. takže pozor, opravdu stačí 3× denně. holky na to trpí daleko častěji než kluci, mají kratší trubici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.15 20:35

@cikcak Hm to je asi pravda :think: Jenze udrzet ji furt v botickach je hruza :-( jako fakt se snazim ji drzet furt v botkach, ale treba jen jdu pro neco do koupelny a uz je za mnou bez bot.

• Citovat
  • Upravit
1040
1.2.15 04:10
@Anonymní píše:
@cikcak Hm to je asi pravda :think: Jenze udrzet ji furt v botickach je hruza :-( jako fakt se snazim ji drzet furt v botkach, ale treba jen jdu pro neco do koupelny a uz je za mnou bez bot.

já to znám, můj syn když byl malý byl na zánět l. v nemocnici a myslím si, že to měl právě z lítání po studené zemi. Pokud teda má dcera problém, není lepší natáhnout koberec do kuchyně? raději každý rok vyhodím koberec než mít fobii z nemoci, pro mne je to přijatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.15 10:44

@cikcak Bylo by to nejlepší, musím to doma nabídnout. Protože ten věčny strach mě provádí celý dny..hrůza :,( jestli by to mělo pomoct tak to stojí za to!

• Citovat
  • Upravit
6220
29.2.16 14:32

Zánět horních močových cest po 14 dnech opět horečka

Zdravím snad najdu někoho s podobnou zkušenosti. Dcerka 20m má zánět horních močových cest. Byli jsme týden v nemocnici na atb žilně, pak nás propustili do domaci léčby. Dneska má poslední atb. v sirupu a pak bude pokračovat 4týdny atb jen na noc. Teď jsme ani ne týden doma a má opět horečku. v :roll: kašel a prusvitnou rýmu jen to s ní teče. Vůbec nechápu když má širokospektrální atb.jak je to možné, proč a co to může být… znamenat? Pije cca 1-1,5l :zed:
Ráno vyrazíme s močí k dr. Ale jsrm pěkně rozladěná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
29.2.16 14:37

Tak pokud nezabírají ATB, chytla asi nějakou virózu, teď je toho všude plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
29.2.16 14:40
@Hrozina píše:
Tak pokud nezabírají ATB, chytla asi nějakou virózu, teď je toho všude plno.

Z nemocnice jsme šli už s timto atb. sirupem a výsledky byly ok. Mám strach aby to nebylo zase od těch močových cest :-( No jsrm sama zvědavá. Je to na ní celkem dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí