Opakované záněty močových cest u 2leté holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3323
29.2.16 14:41

Ahoj úplně tě chápu. Dcera měla zánět ledvin a od té doby se děsim každé horečky. Ale stalo se nám to samé. Byli jsme týden v nemocnici…když nás pustili domu měla dcera ještě antibiotika na 14 dní po dvou dnech dostala opět vysoké horečky a plakala při pití. Doktorka na mě koukala jak na blázna, že když má širokospektrální atb nemohla nic chytit. Vyžádala jsem si výtěr z krku a byla z toho spálová angina. Takže dvoje dcerka podle mě mohla chytit něco jiného. Ale určitě vezmi moč k doktorce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.2.16 14:43

@karlle při atb je oslabena, chytla obyč virózu, takže to bude k tomu. a ano, jak psaly holky - moč k dr, tim rozhodně nic nezkazíš.. kluk teď dobral atb a šup, druhý den horečky.. ale moč ok, rostou mu asi zuby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.2.16 14:53

Taky bych tipovala virozu…ale strach bych měla, a k dr bych šla určitě. syn měl zánět ledvin jako novorozenec, 3 dny atb v nemocnici, a pak asi 10 dní sirup, my to podchytili hodně brzo naštěstí, tak nás po 3 dnech pustili, a taky se děsím každé horečky :roll: ale už je mu 14m, a ťukám, zatím se to neopakovalo. ale když měl třeba ve 3m i jen zvýšenou 37,7, tak hned jak jsme naměřila, letěla jsem k dr s močí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.2.16 16:30

Dcerka má vrozeny reflex ledvin a taky se děsím každé teploty. Teď bereme d- manosa, jelikož máme pořád e-coli v moči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
29.2.16 19:18

Holky děkuji, už jsem klidnější. :oops: Holka měla v nemocnici 5 dní devětatřicítky jak hrůza..lítalo jí to jak na písnutí :zed:
K dr. půjdu určitě jsme tak domluvení, že při jakékoliv horečce moč sebou :nevim: Vyděsila mě když si stěžovala zase na bříško jako při ledvinách, ale pak se vykadila a dobrý.
Teď šla spát a měla 37,5°
Spustila se jí nažloutlá rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí