Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terien Jasný,ale spíše jsem si vyslechla řeči tchýně jak je po očkování oslabený a může to ode mě taky chytnout. Ze začátku jsem to nějak neřešila, ale pak mě to začalo vrtat hlavou.
@Anonymní píše:
Krásné ráno holky.Ráda bych obnovila diskuzi, jen jsme trošku jiný případ. V pondělí jdeme s ročním synem na očkování,3 dávka hexavakciny. Syn je v pořádku, ale já mám opar a jsem nastydlá. Můžu ho nechat očkovat? V noci je ještě kojeny, ale už je to jen takové „cucani“. Moc děkuji. Samozřejmě se poradím i s doktorku, jen jsem chtěla slyšet i vaše názory.
naše doktorka se před očkování ptá, jestli jsou všichni doma zdraví. Takže ne, nedala bych očkovat.
Taky bych nedala, opar je virového původu a u mimva může napachat dost škody.
@Anonymní píše:
@terien Jasný,ale spíše jsem si vyslechla řeči tchýně jak je po očkování oslabený a může to ode mě taky chytnout. Ze začátku jsem to nějak neřešila, ale pak mě to začalo vrtat hlavou.
To může chytnout i v době, kdy se opar ještě nevylezl a ty o něm nevíš. Pokud je dítě zdravé, normálně bych ho naočkovala.
@Anonymní píše:
Krásné ráno holky.Ráda bych obnovila diskuzi, jen jsme trošku jiný případ. V pondělí jdeme s ročním synem na očkování,3 dávka hexavakciny. Syn je v pořádku, ale já mám opar a jsem nastydlá. Můžu ho nechat očkovat? V noci je ještě kojeny, ale už je to jen takové „cucani“. Moc děkuji. Samozřejmě se poradím i s doktorku, jen jsem chtěla slyšet i vaše názory.
Neockovala bych. Jste diteti nejbliz a dite uz muze byt v inkubacni dobe. Zbytecne bych si tim nekazila Vanoce. Dejte se dohromady a v lednu je na ockivani spousta casu. ![]()
Naše doktorka se vždy před očkováním ptá, jestli jsou všichni členové rodiny zdraví, bez nachlazení atd. A zvlášť opar bych nepodceňovala. Takže můj názor je odoložit.
@Anonymní píše:
Určitě bych neočkovala. Nám doktorka odložila očkování o 14 dní, protože měla opar tchyně.
Holky moc vám všem děkuji. V pondělí ráno doktorce zavolám a přeobjednam nás. ![]()
Krásné ráno holky.
Ráda bych obnovila diskuzi, jen jsme trošku jiný případ. V pondělí jdeme s ročním synem na očkování,3 dávka hexavakciny. Syn je v pořádku, ale já mám opar a jsem nastydlá. Můžu ho nechat očkovat? V noci je ještě kojeny, ale už je to jen takové „cucani“. Moc děkuji. Samozřejmě se poradím i s doktorku, jen jsem chtěla slyšet i vaše názory.