Opar na rtu a očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.12.19 08:39

Krásné ráno holky. :kytka: Ráda bych obnovila diskuzi, jen jsme trošku jiný případ. V pondělí jdeme s ročním synem na očkování,3 dávka hexavakciny. Syn je v pořádku, ale já mám opar a jsem nastydlá. Můžu ho nechat očkovat? V noci je ještě kojeny, ale už je to jen takové „cucani“. Moc děkuji. Samozřejmě se poradím i s doktorku, jen jsem chtěla slyšet i vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
34473
7.12.19 08:40

Opar máš ty, ne on, tak proč by nemohl být očkovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.19 08:42

@terien Jasný,ale spíše jsem si vyslechla řeči tchýně jak je po očkování oslabený a může to ode mě taky chytnout. Ze začátku jsem to nějak neřešila, ale pak mě to začalo vrtat hlavou.

• Citovat
  • Upravit
3823
7.12.19 08:55

Nenechala bych. Opar i nastydnuti jsou infekcni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.12.19 09:05
@Anonymní píše:
Krásné ráno holky. :kytka: Ráda bych obnovila diskuzi, jen jsme trošku jiný případ. V pondělí jdeme s ročním synem na očkování,3 dávka hexavakciny. Syn je v pořádku, ale já mám opar a jsem nastydlá. Můžu ho nechat očkovat? V noci je ještě kojeny, ale už je to jen takové „cucani“. Moc děkuji. Samozřejmě se poradím i s doktorku, jen jsem chtěla slyšet i vaše názory.

naše doktorka se před očkování ptá, jestli jsou všichni doma zdraví. Takže ne, nedala bych očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
7.12.19 09:12

Taky bych nedala, opar je virového původu a u mimva může napachat dost škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.12.19 09:46
@Anonymní píše:
@terien Jasný,ale spíše jsem si vyslechla řeči tchýně jak je po očkování oslabený a může to ode mě taky chytnout. Ze začátku jsem to nějak neřešila, ale pak mě to začalo vrtat hlavou.

To může chytnout i v době, kdy se opar ještě nevylezl a ty o něm nevíš. Pokud je dítě zdravé, normálně bych ho naočkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
7.12.19 10:01
@Anonymní píše:

Neockovala bych. Jste diteti nejbliz a dite uz muze byt v inkubacni dobe. Zbytecne bych si tim nekazila Vanoce. Dejte se dohromady a v lednu je na ockivani spousta casu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.19 11:34

Naše doktorka se vždy před očkováním ptá, jestli jsou všichni členové rodiny zdraví, bez nachlazení atd. A zvlášť opar bych nepodceňovala. Takže můj názor je odoložit.

• Citovat
  • Upravit
9293
7.12.19 14:58
@Anonymní píše:

Určitě bych neočkovala. Nám doktorka odložila očkování o 14 dní, protože měla opar tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.19 16:51

Holky moc vám všem děkuji. V pondělí ráno doktorce zavolám a přeobjednam nás. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek