Opar nebo impetigo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
28.10.18 20:30

@Tichošlápek no aspon ze to neni tohle teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.10.18 20:33

@alexxa Nepomáhá nic. Jednou až dvakrát do roka se to na pár týdnů objeví a pak to zase z ničeho nic zmizí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
28.10.18 20:36

@Martassek tak doufam, ze u me to tak bude taky.Zatim se me to akorat tak zvetsuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.10.18 20:37

Mám to čas od času také. Perioralni dermatitida. Příčin muže byt mraky-bakterie, mykozy, přemíra kosmetiky… Me jako jediné zabírá nepromazavat a sušit. Na noc mažu tenkou vrstvu Imazolu na radu kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.10.18 20:39

je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
28.10.18 20:41

@cverunka tak bakterie a mykozy by mne neprekvapily diky prostredi ve kterem pracuji (to si nestezuji, ta prace mne bavi) .Je fakt, ze Fucidin je mastny az kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
28.10.18 20:42

Dceři na to kožní doporučila Imazol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
28.10.18 20:47

@Lucias241 vyzkousim Imazol ale k mudr si taky radsi dojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.10.18 20:57

Loni jsem měla poprvé periorální dermatitidu, taky kolem úst a nosu, pod okem a nad víčkem, postupně se to rozlézalo. Vypadalo to velmi podobně, tak jestli to není ono?
Do té doby jsem s tím neměla zkušenost, nemám sice moc dobrou pleť a reaguje mi na stres, ale tohle bylo jiné. Šla jsem na kožní (i když až po delší době a hlavně proto, že to předcházelo delší nemoci a bylo potřeba zjistit, jestli ty kožní problémy s tou nemocí nějak nesouvisejí) a dostala jsem na to antibiotika a speciálně umíchanou mastičku na noc. Doktorka mi doporučila nepoužívat žádnou kosmetiku ani make up apod. a umývat jen čistou, převařenou vodou. Zbavila jsem se toho, nebylo to hned (říká se, že to mizí tak dlouho, jak dlouho to necháš neřešené), ale zlepšení bylo znát už po týdnu ošetřování. Teď to mám zas, myju jen vodou, nemažu, suším, v týdnu jdu na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.10.18 21:51

Ja to mam vzdycky jen v zime, to je taky divne. Mazu a licim se porad stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.18 21:57

Já to samé. Hlavně v zimě a ve vlhku. Mě tedy pomáhá krém od Himalaya z Rossmana. MultiPurpose Cream. Jednou jsem si jo na to placla ze zoufalství a pomohl. Tak když mě bolí, svědí, vyleza to, tak ho použiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.10.18 21:59

Za ty prachy stojí to zkusit. https://himalaya-online.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
1.11.18 18:22

Dnes jsem byly u doktorky a rekla mi taky peroralni dermatitida (snad to pisu dobre :D ) a ze pry kdyz mi nezabral Locoid, tak ze budu muset na kozni,ale az doberu atb protoze me boli krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.11.18 18:30

No, já jsem si to myslela. Tak vítej v klubu… :? Ale napadlo mě, že mi přece jen něco docela pomohlo. Zkus si v lékárně koupit Jarischův roztok. Je to taková vodička a používá se to jako pleťová voda, na vatový tampon a neoplachuje se. Může se používat dlouhodobě. ;) Tak bojuj… ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
16.12.18 13:35

Holky, tak me to zacalo pomalu slejzat po tech antibiotikach na bolavy krk. Dobrala jsem leky a zacalo to mizet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí