Operace čelisti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
21.8.16 01:10

T

Ahoj. Ja platila jen rovnatka a plastiku brady. Jinak to platila pojistovna. Kdybys chtela, tak klidne povim vic.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.8.16 08:48

@Kikaaa rok je ještě dobra čekací doba :D já se bojim aby to nebylo ještě dyl. Rovnátka nosím už 24 let a že jich bylo. Až teď mi jiný doktor řekl to, co už sem si sama našla na netu ze mam malou spodní čelist a bez operace to nepůjde. Taky mi řekl že v Praze je čekací doba cca šest let, hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.8.16 09:06

@luccy86 Ja se ted na ortognatni operaci do Prahy na Karlak objednavala, terminy maji na leden 2019, takze 6 let to opravdu neni a navic se muze se stat ze se uvolni drivejsi termin a pujdes i driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.8.16 11:09

@Lenkab81 tak to je docela dobrý, to asi jen doktor plácnul, no dal mi kontakt do Brna, tak sem zvědavá jak to bude tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.8.16 12:53

@luccy86 Taky si myslím že rok je v pohodě :) tyjo 24 let tak to je masakr 8o :D ja mám 4 roky a už se těším jak půjdou dolů :D :D Jinak v Brně jsou fakt dobří ti doktoři a všichni tam jsou takoví hodní a soucitní atd :D fakt jsem nadmiru spokojena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.8.16 13:32

@Kikaaa od šesti let, mazec docela. Nejdřív sem jen měla nějak hýbat pusou, pak rovnátka, který mi pořád vypadávali. Pak další a další, potom rovnátka na pevno…zuby se srovnaly, pak se po sundání a dva roky nošení vyndavacích zase rozjeli…dostala sem dlahu…a tak furt dokola. Nakonec už semnou nechtěl doktor nic mít. Jelikož sem chtěla mít zuby aspoň jakž takž rovné, tak nosím dalších deset let rovnátka vyndavací a už sem se naštvala, sehnala sem jiného lékaře (byl to pech, všude plno) a ten mi hned jak mě viděl řekl, že vada není v zubech, ale v čelisti, konkrétně ve spodní…že je příliš malá a tlačí zuby pořád dopředu. A teď sem momentálně ve fázi, kdy mě čeká v Brně konzultace, už se těším, ono tolik let se pořádně nemůžu ani zasmát jak se stydím, nemám ani jednu fotku se zubama, brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.16 06:19

Ahoj, byl nekdo z vas na operaci ve VFN na Karlaku? Jdu tam v zari a rada bych se zeptala na nejaky podrobnosti, klidne i soukrome do zprav.Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.16 10:56

@luccy86 aha tyjo tak to je něco :O to se nedivím že se těšíš! :) Já se kdysi taky styděla se pořádně usmat a vůbec mít fotku jen trochu z profilu nebo tak hruuuza. Ted po operaci jsem spokojená a vím že mi to stálo za to :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
23.8.16 11:09

@Kikaaa To je krásný tohle slyšet. Už se taky těším až budu mít po. Přesně jak píšeš, fotka z profilu je :poblion: Já když se fotím sama nebo se jen koukám do zrcadla, tak nikdy nemám zkousnuto a vždy vystrkuju bradu víc dopředu. Pak mě fotí někdo jinej a ty momentky stojí tedy za to :zed: :zed: :zed: A došlo mi to, že to dělám až když mi to řekla doktorka, že je potřeba to prodloužit. Bude fajn to tak prostě mít a nedělat to uměle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.8.16 14:14

@Dajdí souhlas naprostej, taky vystrkuju pusu dopdředu a některý lidi, co to nechápou nebo prostě nevědí, tak se smějou, co to dělám, děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
23.8.16 15:07

@luccy86 No já před měsícem plácla před tchýní, že jsem objednaná na rovnátka a chci si dát zpravit předkus. To se na mě podívala a řekla, že to nechápe jak je teď moderní si ve 30ti (mě je 28 :cert: ) dávat rovnátka :pocitac: Takže o tom, že mě kvůli tomu čeká plastická operace jí rači říkat nebudeme :zed: No kdo s tím nežije nepochopí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.8.16 16:12

@Dajdí přesně moje slova. Já to radši taky neříkám, protože ten kdo to nemá, vůbec nechápe a furt se s někým dohadovat a vysvětlit něco co ani nechtějí slyšet a mají jen svoji pravdu. Taky mi je už víc, mám teď malý dítě a všimla sem si že to má taky, menší spodní čelist. Ani z toho nespim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.16 20:41

@Dajdí přesně taky když nějaka momentka co mě někdo vyfotil tak jsem se chtěla jít zahrabat -_- :D ale ted super :) dala jsem fotky vedle sebe před a po operaci a je to úplně luxusni změna a strašně ráda se na to dívám :D :D :D tak doporučuji se nafotit ze všech stran před a po operaci ;) a jinak lidi taky nechápali proč jdu na tu operaci takhle dobrovolně že by to nikdy neudělali ale prostě nechápou že jsem se necitila dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.10.16 16:40

@Gina Tak jsem po konzultaci (Doc. Foltán a dalších asi 6lidí :P ) a operaci mám až 28.2.2019 8o Budou mi trhat spodní 5ky (moudráky zůstávají) a posunovat obě čelisti. Rovnátka dostanu zhruba v půlce příštího roku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.12.16 11:51

Ahoj holky, taky mě čeká prodloužení spodní čelisti, mám rovnátka od února 2016 a v lednu 2017 mě čeká operace na Karlaku. Čím je to blíž, tím víc se začínám bát, ale těším se na výsledek.. až budu moct bez sily zavřít pusu, normálně kousat a nedesit se svých fotek z profilu :D
Nejdete teď taky někdo na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.