Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mamka byla cca 2 měsíce zpátky a vše ok, tohle je dotaz na operatéra.. ![]()
@cecetka píše:
To je ten duvod, proc se bojim do toho jit
Já taky ![]()
Ale teď byla sousedka a vypadá to úžasně, tak mě zase nahlodala ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj 🙂, najde se tu někdo kdo byl na operaci horních víček? Jsem cca 4 týdny po operaci… Mám problém dovřít oči, musím vyvíjet tlak, abych je zavřela, nemám už žádné otoky… Nevím zda mi bylo odebráno více kůžičky, ale vypadá to že nejspíš ano… Myslíte že kůže a jizvy povolí? Měla jsem vnitřní stehy nevstřebatelné. A spravý se to? Jsem z toho fakt nešťastná…
Objednej se znovu na kontrolu. V pořádku to určitě není ![]()
Moje známá byla na horní i spodní víčka. Spodní jí stáhli moc, takže ji vlastně lehce odstávaly, také nedovřela víčka.. Prostě se to nepovedlo ![]()
@Katerinakaty já tě nechci strašit, ale chodí se znovu na zákrok, kde to opraví. Zdarma.
@Nell2 na kontrolu jdu až příští týden, jinak při vytažení stehů mi doktor řekl, že to mám stále vnitřní otoky, že mám vydržet, byl docela nepříjemný, jenže po dalších dvou týdnech to není úplně ideální, vidím prostě méně víčka, které má zavřít oči 😒. Stále doufám, že kůže nějak povolí…
Holky, tak mi to nedalo a šla jsem u nás na oční… A paní doktorka byla hodně milá 😊, což jsem u jiných doktorů nezažila, když jsem šla ohledně těch očí… Ona operuje oči taky, tak se v tom vyzná a potěšila mě! 😊 Prý to mám pěkně udělaný, jizvy jsou krásný a prý mi to povolí! Tak budu věřit a doufat, že za pár měsíců si ani nevzpomenu na ty nervy co teď prožívám.
Kdyby byl ochotný tak i pak operatér, tak člověk ani nestresuje, že by mohlo být něco špatně…
Kdo chce jít dotoho, tak pevný nervy a hlavně vybírejte dobře, přece jen je to na obličeji, kde to jde vidět 😊.
Ahoj 🙂, najde se tu někdo kdo byl na operaci horních víček? Jsem cca 4 týdny po operaci… Mám problém dovřít oči, musím vyvíjet tlak, abych je zavřela, nemám už žádné otoky… Nevím zda mi bylo odebráno více kůžičky, ale vypadá to že nejspíš ano… Myslíte že kůže a jizvy povolí? Měla jsem vnitřní stehy nevstřebatelné. A spravý se to? Jsem z toho fakt nešťastná…