Opravdu je nepochopitelné, že finančně nevycházím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se dá žít dnes bez pračky a lednice?
Odkud jsi, funkční pračky se budu v blízké době zbavovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty uz jsi tu psala, ze. O dceri, co vyvadi, tenkrát se manzel hodně starak, ale uz toho mel dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš malý příjem. Alimenty taky. Ale náklady se zvyšují. To je jasné, že se těžko vychází.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noo, řekla bych manželovi, že mi buď bude prispívat nebo se musíme rozvést, abych dosáhla na dávky.
pokud ti nic posílat nezačne, dej žádost o rozvod a zároveň předběžné opatření na vyživovací povinnost vůči manželce, do rozvodu by mu soud přikázal ti posílat peníze, jelikož máte nárok na stejnou životní úroveň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nežijí spolu. Jsou odloučení. Nevidím důvod, aby ji papírový manžel dával nějaké peníze. Jako proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Zkus nemocnici - sanitář, dělník ve zdravotnictví,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minimalni mzda, když máš 2 děti je skoro 20 tisíc čistého. K tomu máš brigádu, za kolik? A alimenty máš 100 na dítě ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jen práce za minimální mzdu plus brigáda ti dá ten tebou napsaný příjem. Díky slevám a bonusům za dvě deti. Alimenty na dvě děti máš kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je nějaký nesmysl. ty máš dvě práce a alimenty, celé ti to dohromady dělá jenom 24 000? co děláš za práci proboha?
jinak pokud dobrovolně odejdeš od manžela, tak k tobě nemá žádnou vyživovací povinnost.
- Citovat
- Upravit
@MartinL45 píše: Více
Však po něm nic nechci, to jsem psala. Jen aby do mě neryl, že peněz mám dost.
Uklizim 🙄
- Citovat
- Upravit
Tak to neposlouchej, však tě nikdo nenutí s ním mluvit ![]()
Žádný partnerský vztah (ani rodinu) spolu stejně nemáte, tak nechápu, proč ho předstíráš ![]()
Příspěvek upraven 20.03.24 v 07:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit