Opravdu je nepochopitelné, že finančně nevycházím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@inkakřivák píše: Více
Pracují v SVP, spadáme pod výchovňák, vím jak to chodí a co tyhle děti dokážou. Ano někdy je to řešení a pomůže to, ale někdy ne a podle toho mála, co píše zakladatelka si troufám říct, že její dceři by to moc nepomohlo. Kluk co doma bere peníze, aby měl kamarády je něco úplně jiného. Tam věřím, že to může s velkou šanci dopadnout dobře. U holky, co má zkušenosti s útěky, drogami, těžko. Pendlovala by tři roky mezi vychovňákem, dětskou psychiatrii a polovinu času by byla na útěcích mezi feťáky, s obrovskou pravděpodobností. Nejdříve by šla pravděpodobně do diagnosťáku a pak do výchovňáku(pasťáku). Dnes musí jít vše přes soud, rodiče už nemohou svévolně své dítě umístit do vychovňáku ani nikam jinam, jedině jsme mohou je SVP, jde dělám já, což je jen na dva měsíce a není úplně snadné dítě umístit, je plno, všude. Takže já se nedivím matce, že zkouší všechno, aby jí nebyla nařízena ústavní výchova, na druhou stranu chápu i otčíma, je to fakt neštěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezávidím ti. Co z toho máš, že zůstaváš v manželství? On má manža brzo umřít a ty budeš dědit? Nebo je v tom nutkavá potřeba sexu? Nebo je rozvod nějaké rodinné trauma? Mamča si tě pak vychutná a řekne ti, že ti to říkala (že tvůj nastávající choť je gauner )? Po rozvodu budeš mít nárok na dávky. Ve tvém příběhu je mnoho neznámých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
jaké výhody a jaký smysl má být vdaná za tohohle chlapa?
finance ti nedává, fyzicky ti nepomůže, psychicky ti nepomůže, ještě tě sráží,
takže tě u něho drží to, že u něho můžeš prát a dostaneš jídlo, které u něho můžeš tajně sníst?
to je dost divný smysl manželství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Přesně tak, nefunkční manželství, jsou samostatně jednotky, jen za ním občas přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 jak říkám, nevím sama, co bych dělala. Jen jsem si na to vzpomněla, že tomu klukovi to bohudiky pomohlo. Bylo to velmi těžké rozhodování, ale stálo to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vada píše: Více
A proč se mlátiš do hlavy? Protože nechápeš psaný text? To je smutný, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit