Opravdu je nepochopitelné, že finančně nevycházím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Proč ti nějaké peníze manžel nedá? A jak fungujete bez ledničky a pračky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
To, že jsem odešla je můj problém a jak jsem psala, podle něho jsem na tom financne lip jak on ![]()
Stručně jsem odešla kvůli starší dceři, je to hodně složité ale on by ji rad viděl někde zavřenou v pasťáku. Ted momentálně nelituji, že jsem se rozhodla “ pro ni” Podařilo se, že chodí do školy, neutíká atd. Bohužel občas ještě dostane hystericky záchvat ( byla i v léčebně a k psychiatrovi chodí ) pro manžela je to ale jen manipulátor a delikvent. Takže on o svém životě říká vše a já o svém mlcim, stejně to vždy skončí tím, že řekne, že si žiju to, co jsem chtěla a patří mi to.
Jídlo dávám za okno a kupuji na jeden den. Peru u manžela ale většinou u mámy
- Citovat
- Upravit
Jaký smysl má odejít od manžela, protože je ignorant a zároveň k němu chodit? Ty alimenty jsou od tohoto manžela nebo jiného může? Napsala jsi to zmateně. Lepší práci si najít nemůžeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nech si svěřit děti do péče a řekni soudu ať mu určí alimenty. Jaký, že máš víc peněz, to tě nemusí zajímat. S 9tis bych vyčarovala leda how..
- už vidím, že děti nejsou manžela.
Příspěvek upraven 19.03.24 v 23:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše: Více
Samozřejmě hledám, ale tady se zrovna propouští z fabrik, takže je velká tlačenka.
Ne, ty jsou od mého ex. S manželem deti nemáme. Já vlastně nevim, jsem ve fázi, že stojím na místě a nemůžu dělat velká rozhodnutí
- Citovat
- Upravit
Nenabízí v okolí někdo pračku a ledničku za odvoz? Mrkni na bazoš i na fb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite to neni nepochopitelne, taky bych z toho s dvema detmi nevyzila. Pokud to chapu dobre, ty deti nejsou manzela. Zmen praci, pozadej o nejake socialni davky (prispevek na bydleni?).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše: Více
Jsem vdaná, nic nedostanu.
Lepší práci se snažím najít
- Citovat
- Upravit
Rozveď se, stejně tě nepodpoří, chce abys jezdila Ty a co on? Peníze ti nepřidá, tak co s ním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mas dve prace a i s alimenty na dve deti 24 000? Tak to budou spis dve brigady ne? Vzdyt to neni ani minimalni mzda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč se nerozvedeš? Pokud je mladšímu dítěti 7 let, tak asi spolu dlouho nebudete. Dceři je 15 a má potíže, takže výhledově tvé starosti s ní neskončí. Tvůj manžel nějaké dítě má?
Jinak vnímám jako správné, žes dala přednost dceři. Akorát tvůj manžel není schopný ti poskytnout podporu a oporu. Akorát tě to manželství svazuje v případě možných příspěvků…
A co otec dětí, zajímá se o ně, je s nimi nějak v kontaktu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš dvě práce a příjmy i s alimenty 24tisic? To máš brigádu na pár hodin ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys udělala na Doniu sbírku, tak jak to normálně nedělám, tobě bych i přispěla. Fajn, že jsi se zastala dcery. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, jedna práce je za minimální mzdu a druhá jen brigáda.
Já se nedivím manželovi, že má na dceru pifku. Ani nebudu psát, co vše provedla. Manžel deti nemá..
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
Ráda bych se na něco zeptala. S manželem nám to neklapne, jelikož jsem se kvůli své soukromé věci musela odstěhovat jinam. Peníze mi žádné nedává a tak mám dvě práce a asi si najdu další. Z toho důvodu nemám čas a chuť za manželem jezdit. Stále poslouchám, kolik mám peněz, že nechápe, za co utrácím. Mám své dvě deti(7,15). Příjmy i s alimenty 24 000 a výdaje ( bydlení, benzin, jídlo ve škole, pojištění ) 15 000,–. Zbývá mi tedy na vše ostatní 9 000 na měsíc ( jídlo, obleceni, hygiena, léky a další výdaje, které deti mají ) nemám lednici ani pračku a prostě nejsem schopna vyjít.
Opravdu jsem tak financne negramotná?
Kolikrát mě už nebaví ani vstát z postele. Mám pocit, že jsem v práci a dřu se( obě práce jako uklízečka )a ani to vlastně k ničemu není. Nemám z ničeho radost.