Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná ale přišla jsem o to, tak mi před tím říkal že at porodím kluka že se mně vezme, když ne tak za 4 roky
A to ti nevadilo a jsi s ním dál. No každý svého štěstí… znáš to.
Pokud jsi už kolaps měla a diagnostikovali ti nedostatek hořčíku, tak ho pravidelně doplňuješ (předpokládám několika tabletkama denně) ne? Pokud ano, tak s nemáš čeho bát (špatně se dělá právě v krizových situacích, kdy je organismus ať fyzicky nebo psychicky vyčerpaný) a je to od tebe opravdu jen výmluva.
Holka, nemáš na co čekat. Ten tvůj te totální de.il (promiň že to tak musím napsat) a léčí si na tobě svoje mindráky … jsi pro něj jenom fackovací panák a je otázkou času, kdy na ty facky dojde. Rychle pryč.
Není to prča, ale chtěla jsem poukázat že odmalička jsem taková nervní. Pravda už jsem přemýšlela o psychologovi. Ale chtěla jsem se tady vyzpovídat
Na každém konci je hezký,že něco novýho začíná ![]()
Jinak si kup hořčík a zobni si jeden ráno,jeden večer-taky ho užívám ![]()
@mahdalka píše:
Cože?A kdybys jako porodila holku tak by si tě jako nevzal?A proč až za 4 roky?Téda
Já bych mu na to řekla,že až budu mít dítě,tak si ho na just nevezmu
Aby poznal jestli jsem podle té jeho představy, že třeba neležím u televize
Tak zas je dobré, že to o sobě víš a budeš s případnou reakcí svého těla počítat. Vem si k ruce kamošku, aby ti s balením pomohla, jestli to jde.
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná ale přišla jsem o to, tak mi před tím říkal že at porodím kluka že se mně vezme, když ne tak za 4 roky
. No já myslím, že můžeš děkovat bohu, že si mu kluka zatím neporodila, a můžeš vzít nohy na ramena. Moc by Ti prospělo popovídat si o tom s někým na živo.. psala si, že nemáš moc kamarádek, co si najít nějakého „psychologa“ ? Ono to zní možná blbě, každý si pod psychologem představí, že přece není blázen aby k někomu takovému chodil - já si myslím, že blázen nejsem, ale psycholog v mém životě znamená hodně.. je to super, fakt můžu doporučit. Já teda nevím, jak to chodí běžně, je to kamarád kamaráda - tak k němu chodím občas tak nějak neoficiálně, ale cítím se pak vždy parádně, mám uspořádané myšlenky, vidím co je správné a co ne..pokud máš nějaký psychický blok, nějakou „citovou slabost“ odejít, i když vidíš, že tudy cesta opravdu nevede, co to probrat s někým takovým?
@Tesinka16 Myslím,že ta nervozita a celková vystrašenost je z tebe cítit,že tak vystupuješ a i proto si tě tenhle chlap našel a seznámil se s tebou.Protože právě takové snadno zmanipuluje a přesvědčí je o tom,že jsou nuly co nic neumí a on je tím pádem vedle nich za mega borce
Ty sama neodejdeš-to je jasný už z toho jak píšeš,přestože tušíš ,že bys měla.No radím psychologa
Hodně štěstí
@Kallkapa píše:
. No já myslím, že můžeš děkovat bohu, že si mu kluka zatím neporodila, a můžeš vzít nohy na ramena. Moc by Ti prospělo popovídat si o tom s někým na živo.. psala si, že nemáš moc kamarádek, co si najít nějakého „psychologa“ ? Ono to zní možná blbě, každý si pod psychologem představí, že přece není blázen aby k někomu takovému chodil - já si myslím, že blázen nejsem, ale psycholog v mém životě znamená hodně.. je to super, fakt můžu doporučit. Já teda nevím, jak to chodí běžně, je to kamarád kamaráda - tak k němu chodím občas tak nějak neoficiálně, ale cítím se pak vždy parádně, mám uspořádané myšlenky, vidím co je správné a co ne..pokud máš nějaký psychický blok, nějakou „citovou slabost“ odejít, i když vidíš, že tudy cesta opravdu nevede, co to probrat s někým takovým?
To by bylo dobrý si s někým popovídat o tom.
@Sufik píše:
já byla sbalená a odstěhovaná za 2 hodiny. A to že se tam toho za 3 roky nakupilo…
já za půl dne a byla jsem tam 8 let
Věř tomu, že tak jak se chová k tobě, se bude chovat ke tvým dětem. Fuj, nedokážu si to představit. Doporučovala bych si najít třeba nějaké spolubydlení, abys ze začátku nebydlela sama. Ale určitě odejít a nenechat se ponižovat kvůli kravinám.
Pro odlehčení: moje sestra má manžela a jeho rodiče vinohrad. A ona chytrá holka se na první návštěvě zeptala, zda se vinohrad každý rok vysazuje znovu
![]()
@Tesinka16 píše:
A proč bys jako nemohla ležet u televize?
To musíš pořád jen něco dělat a makat mu na baráku?A vůbec,tvůj barák to neni,neni na tebe napsaná ani desetina tak jaképak makání?nehla bych tam ani prstem!
Jinak za tu dobu co spolu jste tě jako ještě poznat nestačil?To na to potřebuje 10 let nebo co?Podle mě je to jen výmluva.A šetříš si nějaký peníze?Kdybys odešla abys měla aspoň do začátku z čeho žít
@Anonymní píše:
Začínám si to uvědomovat i připouštět rozchod. Ale ne ze dne na den. jak si to on představuje
A proč ne? Jaké výhody vidíš v tom ten rozchod oddalovat a protahovat to? Akorát tím oba ztrácíte čas a bere vám to radost ze života a energii. Ty jsi ve vztahu s ním nespokojená on je ve vztahu s tebou taky nespokojený. On potřebuje husu s nulovým sebevědomím co na něj bude koukat jak na boží obrázek, co mu bude posluhovat a které nebude vadit ponižování a nebude od něj nikdy nic chtít - nevím kde takovou ženskou najde ale to už je jeho věc. Ty potřebuješ chlapa co na tebe bude hodný a nebude tě neustále shazovat aby se cítil lépe. Tichá domácnost?? Kolik ti je? Vždyť jsi mladá holka - ty tohle opravdu nemáš zapotřebí. Prosím vysvětli mi c vidíš výhodného na tom rozchod oddalovat a protahovat? Čekáš zlepšení? Pak je ale nejlepší rychle se rozejít a pokud za tebou poleze s prosíkem a sliby že se změní a bude se snažit tak pak záleží na tobě jestli ho vezmeš na milost a dáš mu ještě šanci nebo ne. Já se taky hodně bála rozchodu a říkala jsem si jak budu nešťastná pak a víš co? Většinou to k mému překvapení nakonec byla velká úleva a pocit svobody.
@Tesinka16 píše:
On on on …furt jen on ..hm aby poznal jestli seš podle jeho představy že makáš až dřeš ? Tesinko ..a co ty ? Tohle je chlap podle Tvé představy ? takový ho sis přála ?
Koukej taky trochu na sebe ne ???
@Vichrice píše:
Pro odlehčení: moje sestra má manžela a jeho rodiče vinohrad. A ona chytrá holka se na první návštěvě zeptala, zda se vinohrad každý rok vysazuje znovu
@Vichrice píše:
já za půl dne a byla jsem tam 8 letVěř tomu, že tak jak se chová k tobě, se bude chovat ke tvým dětem. Fuj, nedokážu si to představit. Doporučovala bych si najít třeba nějaké spolubydlení, abys ze začátku nebydlela sama. Ale určitě odejít a nenechat se ponižovat kvůli kravinám.Pro odlehčení: moje sestra má manžela a jeho rodiče vinohrad. A ona chytrá holka se na první návštěvě zeptala, zda se vinohrad každý rok vysazuje znovu