Oprávněný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
11.5.12 13:57
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná ale přišla jsem o to, tak mi před tím říkal že at porodím kluka že se mně vezme, když ne tak za 4 roky

8o No a když dceru tak si ho víc než zklamala,možná bys ho ještě musela odprosit za to,že si nechala jeho spermii(to chlap určuje pohlaví)doplavat první :cert: :poblion: Promin ale to je moc :zed: Chová se jak nějaký pošahaný muslim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 13:57
@Sisulík píše: :pocitac: no jen aby se neposr…ehm nepotentononc … zklamala .. to je vidět, že ještě nikdy POŘÁDNĚ zklamanej nebyl ! Mno … tady je jasně vidět, kdo chce psa bít, … zklamala ..Ty jo ..CO na něm teda je tak pomilováníhodnýho mi pověz ? Proč ho miluješ - za co ?
Mě to spíš zní jako, zvyk a strach ze změny … ne láska

Strach mně v tom brání

• Citovat
  • Upravit
17124
11.5.12 13:58

A čeho se bojíš?Nemáš kam jít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 13:59

Já si nedovedu představit jak se balím ze dne na den. Zažila jsem tady kus života(záčátky byly hezký) Vůbec si to nedovedu představit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.12 14:01
@ddinna píše:
A čeho se bojíš?Nemáš kam jít? :think:

At se rozhodnu pro cokoli, tak vím že se zesypu.Já už jsem taková povaha. Jednou jsem měla kolaps v 6.třídě. Měla jsem nervy a podle doktora jsem měla nedostatek hořčíku.

• Citovat
  • Upravit
15319

Njn, taky můžeš zbytek života (cca 55 let ;) , když vezmu věkový průměr) vzpomínat, jak to bylo první dva tři roky hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304

na každým konci je začátek něčeho novýho.. bát se můžeš, ale je potřeba nenechat život řídit svým strachem ale srdcem a srdce Ti určitě neříká - To je on ..
Hele hezkej začátek s ním .. cynik jsem tak řeknu no a? Co z toho ? jen vzpomínat zbytek života že dááávno bývalo líp ? proč ? Nemáš právo být spokojená a šťastná ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.5.12 14:02
@Anonymní píše:
At se rozhodnu pro cokoli, tak vím že se zesypu.Já už jsem taková povaha. Jednou jsem měla kolaps v 6.třídě. Měla jsem nervy a podle doktora jsem měla nedostatek hořčíku.

A co takhle psycholog ? Hm ? A kolaps v šesté třídě …ehm ..to je prča nebo vážně hledáš důvody proč odejít nemůžeš ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.5.12 14:03

Já tě chápu,ale pak je to tak že si opravdu musíš ujasnit co od života a partnera chceš-bez růžových brýlí a reálně.Napiš si klady a zápory na vašem vztahu a podle toho se rozhoduj.Jak jsem psala-jsou ženský co i toho tvého chlapa vedle sebe snesou.Ovšem za cenu vlastní hrdosti a sebevědomí.Vždycky budeš ta špatná,nedokonalá a chybující a bude ti to dávat sežrat,jen aby ti ukázal jakej si lempl a jak máš být vděčná,že je s tebou-to chceš? :think: Rozchod je vždy těžký,bude ti smutno i přes to všechno…Ale to je normální a časem to přebolí a ty budeš moct volně dýchat a čekat na toho správného chlapa :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 14:04
@Anonymní píše:

Ten si tě zpracoval víc, než se ze začátku diskuze zdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.5.12 14:04
@Sisulík píše:
na každým konci je začátek něčeho novýho.. bát se můžeš, ale je potřeba nenechat život řídit svým strachem ale srdcem a srdce Ti určitě neříká - To je on ..
Hele hezkej začátek s ním .. cynik jsem tak řeknu no a? Co z toho ? jen vzpomínat zbytek života že dááávno bývalo líp ? proč ? Nemáš právo být spokojená a šťastná ?

Mám být právo spokojená a štastná. To zas jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.12 14:05

Anonymní, tak si kup magnézium preventivně, tím nic nezkazíš, to je dobrý na nervy. Vem to stěhování jako nový dobrodružství a ne něco, z čeho by ses měla sesypávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.5.12 14:05
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná ale přišla jsem o to, tak mi před tím říkal že at porodím kluka že se mně vezme, když ne tak za 4 roky

8oCože?A kdybys jako porodila holku tak by si tě jako nevzal?A proč až za 4 roky?Téda :cert: Já bych mu na to řekla,že až budu mít dítě,tak si ho na just nevezmu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.5.12 14:07
@Anonymní píše:
Já si nedovedu představit jak se balím ze dne na den. Zažila jsem tady kus života(záčátky byly hezký) Vůbec si to nedovedu představit

já byla sbalená a odstěhovaná za 2 hodiny. A to že se tam toho za 3 roky nakupilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 14:07
@Anonymní píše:

A to ti nevadilo a jsi s ním dál. No každý svého štěstí… znáš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí