Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná ale přišla jsem o to, tak mi před tím říkal že at porodím kluka že se mně vezme, když ne tak za 4 roky
No a když dceru tak si ho víc než zklamala,možná bys ho ještě musela odprosit za to,že si nechala jeho spermii(to chlap určuje pohlaví)doplavat první
Promin ale to je moc
Chová se jak nějaký pošahaný muslim ![]()
@Sisulík píše:no jen aby se neposr…ehm nepotentononc … zklamala .. to je vidět, že ještě nikdy POŘÁDNĚ zklamanej nebyl ! Mno … tady je jasně vidět, kdo chce psa bít, … zklamala ..Ty jo ..CO na něm teda je tak pomilováníhodnýho mi pověz ? Proč ho miluješ - za co ?
Mě to spíš zní jako, zvyk a strach ze změny … ne láska
Strach mně v tom brání
Já si nedovedu představit jak se balím ze dne na den. Zažila jsem tady kus života(záčátky byly hezký) Vůbec si to nedovedu představit
@ddinna píše:
A čeho se bojíš?Nemáš kam jít?
At se rozhodnu pro cokoli, tak vím že se zesypu.Já už jsem taková povaha. Jednou jsem měla kolaps v 6.třídě. Měla jsem nervy a podle doktora jsem měla nedostatek hořčíku.
Njn, taky můžeš zbytek života (cca 55 let
, když vezmu věkový průměr) vzpomínat, jak to bylo první dva tři roky hezký.
na každým konci je začátek něčeho novýho.. bát se můžeš, ale je potřeba nenechat život řídit svým strachem ale srdcem a srdce Ti určitě neříká - To je on ..
Hele hezkej začátek s ním .. cynik jsem tak řeknu no a? Co z toho ? jen vzpomínat zbytek života že dááávno bývalo líp ? proč ? Nemáš právo být spokojená a šťastná ?
@Anonymní píše:
At se rozhodnu pro cokoli, tak vím že se zesypu.Já už jsem taková povaha. Jednou jsem měla kolaps v 6.třídě. Měla jsem nervy a podle doktora jsem měla nedostatek hořčíku.
A co takhle psycholog ? Hm ? A kolaps v šesté třídě …ehm ..to je prča nebo vážně hledáš důvody proč odejít nemůžeš ???
Já tě chápu,ale pak je to tak že si opravdu musíš ujasnit co od života a partnera chceš-bez růžových brýlí a reálně.Napiš si klady a zápory na vašem vztahu a podle toho se rozhoduj.Jak jsem psala-jsou ženský co i toho tvého chlapa vedle sebe snesou.Ovšem za cenu vlastní hrdosti a sebevědomí.Vždycky budeš ta špatná,nedokonalá a chybující a bude ti to dávat sežrat,jen aby ti ukázal jakej si lempl a jak máš být vděčná,že je s tebou-to chceš?
Rozchod je vždy těžký,bude ti smutno i přes to všechno…Ale to je normální a časem to přebolí a ty budeš moct volně dýchat a čekat na toho správného chlapa ![]()
@Anonymní píše:
Ten si tě zpracoval víc, než se ze začátku diskuze zdálo.
@Sisulík píše:
na každým konci je začátek něčeho novýho.. bát se můžeš, ale je potřeba nenechat život řídit svým strachem ale srdcem a srdce Ti určitě neříká - To je on ..
Hele hezkej začátek s ním .. cynik jsem tak řeknu no a? Co z toho ? jen vzpomínat zbytek života že dááávno bývalo líp ? proč ? Nemáš právo být spokojená a šťastná ?
Mám být právo spokojená a štastná. To zas jo
Anonymní, tak si kup magnézium preventivně, tím nic nezkazíš, to je dobrý na nervy. Vem to stěhování jako nový dobrodružství a ne něco, z čeho by ses měla sesypávat.
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná ale přišla jsem o to, tak mi před tím říkal že at porodím kluka že se mně vezme, když ne tak za 4 roky
Cože?A kdybys jako porodila holku tak by si tě jako nevzal?A proč až za 4 roky?Téda
Já bych mu na to řekla,že až budu mít dítě,tak si ho na just nevezmu ![]()
@Anonymní píše:
Já si nedovedu představit jak se balím ze dne na den. Zažila jsem tady kus života(záčátky byly hezký) Vůbec si to nedovedu představit
já byla sbalená a odstěhovaná za 2 hodiny. A to že se tam toho za 3 roky nakupilo…
@Anonymní píše:
A to ti nevadilo a jsi s ním dál. No každý svého štěstí… znáš to.