Oprávněný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
11.5.12 16:01
@ddinna píše:
@MUFICE No ona kvuli němu furt bulela a bulela a pak ho zas hájila a hájila,tak dlouho až všechny přestalo bavit jí radit a utěšovat. :nevim: pak se odstěhovali do nějakých Kotěhůrek a vím o ní jen přes Fcb,každopádně svoje dvě holky u sebe nemá-zdrhly a ona tvrdí,že jsou nevděčný potvory,že to s nimi Ládík myslel dobře :poblion: :cert: No to jsem viděla na vlastní oči,jak to s nimi myslel dobře!když holky přišly ze školy a čučely do hrce,co je k obědu-ona je vypakovala,že až co zbyde po Ládovi 8o Chtěli banán-Neee až prý co Láda.Když se ta známá rozhodla,že chce vyšší alimenty,protože je na mateřské s Ládovým synkem a nemaj nazbyt,když živí i její dvě děti 8o -tak po večerech s Ládou počítalai,co vše holky projí,kolik kvuli nim projedou na topení a plynu a teplé vodě 8o Probírali to tak dlouho,až se jedna z holek-tehdy 10letá začala počůrávat a milý Ládík jí vytáhl z postele a seřval jí jak malýho fracka,že mu ničí matrace :poblion: A ta známá-její matka?Vysvětlila mi,že Ládík má pravdu a basta :nevim: :roll: Tak se právě bojím,že zakladatelka na tom je a bude stejně :roll: :think:

To je hustý. Takže ten Láďa z ní vlastně udělal totální svini. Neb kdo se takhle chová k vlastním dětem jiný označení nezaslouží. A je nakonec blbá, že si to nechala líbit a nikdy nesebrala odvahu, tipuju, že byste jí jako přátelé bývali pomohli. Zakladatelko, takhle snad dopadnout nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
11.5.12 16:02

AKo sa hovori, vsetko zle je na nieco dobre… DObre je, ze nemate spolu este deti.. Aj keby nemam moc penazi, pratala by som sa kade lahsie.. Nemozes ist na nejaky cas k rodicom alebo ku kamaratke, aby si to odlucenie lahsie zvladla??? A ked si pisala, ze si mala kolaps, tak si nakup kopec magnezka a sup do toho…ale to je ine radit a naozaj to spravit… isto mas kopec krasnych spomienok na zaciatky… ale ak je vas vztah teraz taky, ako si pisala, pochybujem, ze sa daco obrati a zrazu to bude super.. akoby k tebe nic pekne necitil a len tebou opovrhoval..
ono vela zien ma problem opustit manzela a zacat uplne od zaciatku, ale lepsie teraz ako potom s detmi, kde budu utrapene aj tie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
11.5.12 16:09

Já si hlavně myslím, že je tragédie, když mladá 23-letá kočka, chce zůstat s magorem jen ze strachu, že už si nikdy nikoho nenajde .. :nevim:
Tesinko - máš celej život před sebou…jsou ženský, co prožily ve vztahu třeba 17 let nebo kolik a pak si chlap našel milenku a vztah je pryč ..a přesto - jdou dál a nevzdávají se…a i v těch 40-ceti nebo kolika doufají, že je ještě čeká hezkej vztah ..hele seš mladá - můžeš cestovat, studovat, užívat si , jet za prací na zkušenou do zahraničí … můžeš cokoliv ..tak proč protrápit mládí s někým, komu evidentně nejsi dost dobrá ?
Psycholog, psycholog, psycholog !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
11.5.12 16:09

Zakladatelko, hlavně se neboj, že bys nikoho nenašla.
Třeba můj chlap by byl ochotný jednat o výměně - vinohrad nemá, stačí mu občas uvařit a nebrat polštář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 16:34

Já byla s borcem 10 let, poslední dva, tři roky jsem cítila, že to není ono, ale říkala jsem si, že třeba už lepšího nepotkám, že už jsem stará na to začít znovu. Nakonec jsem to ukončila, už mě to ubíjelo (to mi bylo 30). A potkala jsem super chlapa. S novým partnerem máme miminko, za 3 měsíce svatbu. Takže hlavu vzhůru, od toho dementa odejdi co nejdříve, urovnej si život a začni znovu. Jsi mladá, nepromarni život s debilem, který si tě váží asi jako ošlapaných bot!

• Citovat
  • Upravit
22236
11.5.12 16:35
@Knihomyš píše:
Třeba můj chlap by byl ochotný jednat o výměně - vinohrad nemá, stačí mu občas uvařit a nebrat polštář :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.5.12 18:38
@mahdalka píše:
Tesinko a vezme tě někdy třeba do kina,na večeři,koupí kytku nebo nějakou drobnost pro potěšení? :nevim:

do kina a na večeři nechodíme. Akorát náramek mi dal k narozeninnám, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.5.12 18:41
@Knihomyš píše:
Třeba můj chlap by byl ochotný jednat o výměně - vinohrad nemá, stačí mu občas uvařit a nebrat polštář :mrgreen:

Tak to je dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.5.12 18:49
@mahdalka píše:
A proč bys jako nemohla ležet u televize? 8o To musíš pořád jen něco dělat a makat mu na baráku?A vůbec,tvůj barák to neni,neni na tebe napsaná ani desetina tak jaképak makání?nehla bych tam ani prstem! :cert: Jinak za tu dobu co spolu jste tě jako ještě poznat nestačil?To na to potřebuje 10 let nebo co?Podle mě je to jen výmluva.A šetříš si nějaký peníze?Kdybys odešla abys měla aspoň do začátku z čeho žít

Máme společnej učet. říkal že bude šetřit a dá my ty výplaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.5.12 18:54
@stazinka09 píše:
Jo tak tady v tom momentu jsem si říkala, jestli má tu zvláštní školu vůbec dodělanou. Tohle Ti nevadilo zakladatelko? To je přece tak ponižující, co je proti tomu nějaký ukopnutý víno za 60Kč (jak Jura spočítal).Co by Ti pomohlo se rozhoupat k rozchodu? Racionálně vzato je to jediný řešení.....
Hm, antikoncepci máš?

O té zvláštní škole jsem se dozvěděla na dovolené. to jsme v té době byli spolu rok. Co by mi pomohlo? Asi kdyby mně řekl na rovinu že mně nechce. Antikoncepci mám. Znovu po tom potratu jsem začala užívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.12 19:13
@Tesinka16 píše:
Máme společnej učet. říkal že bude šetřit a dá my ty výplaty

Tak a okamžitě si založ účet vlastní - teď hned. Koukni třeba na Mbank nebo FioBank, ty jsou zdarma. To i kdybys s ním chtěla být, jako že snad proboha ne, tak svůj účet musíš mít, to je základ finanční nezávislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
11.5.12 19:37
@Tesinka16 píše:
O té zvláštní škole jsem se dozvěděla na dovolené. to jsme v té době byli spolu rok. Co by mi pomohlo? Asi kdyby mně řekl na rovinu že mně nechce. Antikoncepci mám. Znovu po tom potratu jsem začala užívat

Já nemyslela až tak tu zvláštní školu, ale ty jeho argumenty jsou ponižující a otřesný.

Kočko on Ti neřekne, že tě nechce. Kde by druhou takovou jak ty sehnal, žádná rozumná ženská s ním nevydrží. Jedině nějaká totální semetrika, co by ho srovnala do latě, aby vyšlapoval.

Já spíš myslela, jestli by nepomohlo si sednout, sepsat, čeho se hodně bojíš a hned k tomu si vypsat protiopatření, co s tím můžeš udělat. Několik tipů od holek tu už padlo.

První krok co můžeš udělat hned je ten účet jak píše @Gina108 a hned druhý může být objednat se do PPRM (POradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy) je v každém okresním městě, konzultace zdarma a můžeš tam sama za sebe, prostě probrat svoji situaci s neutrálním profíkem. Co ty na to? :lol:

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
11.5.12 19:39

Jo a hodně alarmující signál je, že Tě varuje jeho vlastní máma a Tvoje mamka to asi taky tak vidí.....asi si toho nejde nevšimnout. No a tady na diskuzi to dopadná taky jednoznačně.

• Citovat
  • Upravit
43
11.5.12 19:43
@stazinka09 píše:
Já nemyslela až tak tu zvláštní školu, ale ty jeho argumenty jsou ponižující a otřesný.

Kočko on Ti neřekne, že tě nechce. Kde by druhou takovou jak ty sehnal, žádná rozumná ženská s ním nevydrží. Jedině nějaká totální semetrika, co by ho srovnala do latě, aby vyšlapoval.

Já spíš myslela, jestli by nepomohlo si sednout, sepsat, čeho se hodně bojíš a hned k tomu si vypsat protiopatření, co s tím můžeš udělat. Několik tipů od holek tu už padlo.

První krok co můžeš udělat hned je ten účet jak píše @Gina108 a hned druhý může být objednat se do PPRM (POradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy) je v každém okresním městě, konzultace zdarma a můžeš tam sama za sebe, prostě probrat svoji situaci s neutrálním profíkem. Co ty na to? :lol:

Hned se na to podívám na internetu. S tou poradnou to slyším poprvně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.5.12 20:00

takový chlap je na ho*vno :pocitac: , vyměnit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...