Oprávněný rozchod

Anonymní
11.5.12 11:37

Oprávněný Rozchod

Zdravím všechny,
mám takovej problém se svým vztahem.Předesílám že jsem taková nervově labilní. Jsme spolu už 2 a půl roku. Mně je 23 a jemu bude ted v květnu 33. Takže desetiletý rozdíl. Já z města, on z vesnice. Měli jsme v půběhu vztahu takový krize. Naučila jsem se starat o domácnost, vařit, péct(ješte to není nějak slavný podle mně, ale některý jídla mu chutnají).Ale něco jsem uměla z domu. Včera jsem okopávala plevel od hroznových vín(bylo to tam dost nepřehledný, tak jsem přehlídla a ukopla jsem víno. Hned byl ohen na střeše a večer mi říkal v posteli že jestli udělám takovej jedinej podobnej poklesek tak že si sbalím věci a odejdu.(předtím ty krize byli že jsem zapomněla utřít prach někde,že bylo podle něho špatně umytý nádobí. Ptám se sama sebe, proč to dělá? Proč hledá chyby jenom na mně? Když se nějak obhájím, tak řekne pokaždé že je to výmluva a že má on vždycky pravdu. Hraje si na dokonalího ač není. Mama mi radila at odejdu. Prej cítí že se trápím.
Chtěla jsem to ze sebe dostat, děkuji za přečtení a případné rady.
PS: Bydlíme spolu 2 roky v baráku
PSS: Jeho matka mi říkala tak před dvěma měsíci at se sbalím a odejdu (to jsme porcovali maso) do dneška nevím jestli to myslela vážně (přítel to neví)

Já by jsem asi určitě nezvládla ten rozchod

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.5.12 11:39

Já bych odešla.. tyhle scény jsou naprosto zbytečný.. pokud nemáš děti, tak to ukonči a fuč..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 11:42

V březnu jsem podstoupila kyretáž, tak spolu nemáme děti.

• Citovat
  • Upravit
31594
11.5.12 11:44

Hmm, nezvládneš rozchod, to máte děti, jste sezdaní, máte společnou hypotéku či z jakého důvodu nezvládla?

Hele, on tě vydírá hrozbou vyhození kvůli ukopnutýmu vínu? Tobě to přijde jako normální reakce adekvátní tvému činu?
Takže, já bych se hezky zabalila, odešla, i kdyby to mělo být k rodičům, na ubytovnu nebo kam a milýho drahýho poslala do řiti. Jsi mladá, máš život před sebou, tak si ho nezkaz nějakým potrefeným dementem přesvědčeným o tom, že je středem tvého vesmíru a pupkem světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.5.12 11:46

No, tak tohle co popisuješ je přímo buzerace 8o :cert: Taky bych si to nenechala líbit a odešla.
No a pokud máš problém s tím, že by jsi oschod těžce rodýchávala- moje rada ( i když ne zrovna ideální) najdi si nějakou bokovku,pak odchod nebude tolik bolet(tebe určitě ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
11.5.12 11:46

Odejdi holka, dokud je čas…pořád čekat na to, až přijde a zase tě za něco dořve? Takový život v nejistotě ti za to nestojí! :-) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.12 11:49

Tak to je nějaky magor ktery si leči na tobě komplexi jinak to nevidim :zed: a to že nemaš snim ditě je protebe jen velke + RADA utikej dokud mužeš :pankac: a neřikej jsi ja to nevzladnu ,ty to vzladneš a budeš zase štastna s někym jinim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.5.12 11:50

Tak mu řekni, že sazenice hroznového vína stojí tak 150 korun až dvě stovky (roubovaná). pokud to byl pravokořenáč (neroubovaný), tak ten je zadarmo. No a víno většinou obrazí, stačí gambium (měkkou kůru) propíchat špendlíkem nebo jehlou… no a pak natřít sadařským stromkovým balzámem. Na každém keři vína jsou ročně tak dvě kila hroznů. Kilo hroznů stojí tak třicet korun. To dělal kravál kvůli šedesáti korunám? To je teda chlapec myslím pěkná socka… Toho bych jako ženská nechtěl.
Spíš ti měl vysvětlit (pokud má v hlavě rozum), jak se drží motyka při okopávání vinohradu. Nechci nikoho urazit, ale každý to neumí. S tímto se nikdo nenarodí, je potřeba se to naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 11:50

Gladys: Nemáme děti, sezdaní nejsme ani žádný dluhy nemáme tudíž i tu hypotéku. Mně se právě nezdála ta jeho reakce, proč tolik vyvádí
Tak před měsícem jsme se bavili, že měl 5 holek na sex. Tak jsem se ptala proč neměl vážný vztah, odpověděl mi že nechtěl mít vážný vztah. Ale já osobně si myslím že ony s nim nevydržely. Kdyby se choval k nim jak ke mně

• Citovat
  • Upravit
3140
11.5.12 11:56

Zdrhej, pokud se teď k tobě chová takhle, tak lepší už to nebude, spíš horší…a jakmile budete mít děti, bude se ti odcházet mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 11:58

Jura007: Včera mi řekl že jsem na to učení měla 2 roky. Tak jsem mu řekla když jsem se spravila v té domácnosti,tak se naučím kolem zahrady. On na to řekl: Měla ses to učit při té domácnosti.

• Citovat
  • Upravit
18305
11.5.12 12:00

A on měl celý život na to, aby se naučil slušnému chování k žemským. (No, můj otec byl zhruba to samé…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.5.12 12:02

Hele, nechci ti radit, ale najdi si pronájem garsonky v nějakém krajském městě a hned si tam sežeň práci v nějaké fabrice. A uvidíš, do půl roku budeš zadaná a do dvou let z tebe bude spokojená mamina. Hodných chlapů je po světě fůra. Nemusíš se vázat na jednoho, co na tebe neumí být slušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
11.5.12 12:03

Jaj utíkej odtamtud, když pominu, že tě vyhazovala i tchýně, což je docela síla, tak mě někdo kritizovat, že jsem špatně utřela prach, tak by asi dopadl hodně špatně, jelikož by měl být rád, že ho utírám. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: Jsi ještě mladá, bezdětná, tak radši ho nech, netrap se, jistě potkáš ještě někoho, kdo tě nebude jen buzerovat za blbosti. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8566
11.5.12 12:06

Holka, tohle nemůžeš vydržet věčně.. pořád žít ve strachu co zase uděláš špatně a z čeho bude scéna.. vidím to stejně jako tvá máma, trápíš se (zbytečně) odejdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí