Oprávněný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
11.5.12 12:19
@Anonymní píše:
On je naučenej, že chlap dělá v dílně a kolem baráku, ženská doma, rychle mít uvařeno(za 2 hodiny) a šup na zahradu najít si nějakou práci

Ježiš to je jak ze středověku 8o . Snad si na jeho domněnky o životě nepřistoupila ..Ať je naučený čemu chce, měla si mu jasně ukázat, že takhle teda ne.. Ty si naučená zase jinak, takže buď kompromis a nebo nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:23

Lynette: On poslouchá většinou rodiče. Byl u svého kamaráda na zabijačce a on za pár dní to přivezl jako odměnu nějaký to maso. Za chvilku to bude 14 dní. Tak jsem řekla že by se mohlo vyudit. Rodiče přišli s tím že se v sobotu se mohli dělat makrely a kuřata od lonska. CCa za měsíc se budou zabíjet kuřata a my tam budeme mít tu vyuděné maso, protože se to nesnědlo. Pak budu špatná já že jsem nevařila z mražáku a že se to tam nevejde. Pak se nějak zatvářil v tom smyslu že si to udělají jak chcou. a smál se přitom.

• Citovat
  • Upravit
18305
11.5.12 12:24
@Anonymní píše:
On je naučenej, že chlap dělá v dílně a kolem baráku, ženská doma, rychle mít uvařeno(za 2 hodiny) a šup na zahradu najít si nějakou práci

Nevím jak by se tvářil, kdyby zjistil, že někteří chlapi i ve svém volnu vysedávají v archívech, něco sepisujou, po večerech vzdělávají ty, kteří díky rodičům nemohli dostat dobré vzdělání, trénujou jako dobrovolní záchranáři a tak..... A především znají hodnotu jednoho každého člověka. Opravdu, jsou i jiné druhy chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
11.5.12 12:24

Me tedy zaujal nazev tematu „Opravneny rozchod“. Proc to? Co by tomu rekli lidi? Nebo potrebujes presvedcit sama sebe, ze kdyz te takhle milostpan buzeruje, ze mas narok si sbalit saky paky a jit po svych? Co te presvedci? Az te zacne mydlit hlava nehlava kvuli ukopnute kytce? Netrap se, bud na sebe hodna a ukonci to, jestli nejsi masochista. Existuji i jini muzi, kteri si budou sve partnerky vazit, treba prave za to, ze se jim snazi vytvorit hezke zazemi… oceni i jednoduchy kolac a ty nakonec budes mit mnohem vic radosti, nez ted :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.5.12 12:26

Chlap který poslouchá své rodiče víc než svou partnerku stojí vždycky za pendrek to si pamatuj. S takovým tě štěstí nečeká. Tak si sama zvaž jestli má cenu ten rozchod oddalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:32

On na druhou stranu se dřív snažil. On je stolař. Udělal nám kuchyn s tatou, novou koupelnu komplet. Celej obývák. Pak mi říkal že to udělal pro mně.

• Citovat
  • Upravit
1315
11.5.12 12:37

Lide jako je tvuj pritel by se nemeli vubec rozmnozovat, pak to na tom svete vypada, jak to vypada. Nema vubec cenu se zde rozepisovat o toleranci, respektu a lidske dustojnosti.

Zakladatelko zacni si sebe vazit alespon ty sama, kdyz si te clovek, ktery by ti mel byt tou nejvetsi oporou v zivote absolutne nevazi.

Je to jeden z rady debilu, kterych je na svete diky naivnim dusickam jako jsi ty spousta. A nedopust proboha v teto atmosfere vychovavat svoje deti, aby z nich vyrostla dalsi naivni dusicka nebo nedej boze dalsi magor jako tvuj pritel!

Omlouvam se za strucny neprijemny nazor, ale k tomu neni co dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.5.12 12:38
@Anonymní píše:
On na druhou stranu se dřív snažil. On je stolař. Udělal nám kuchyn s tatou, novou koupelnu komplet. Celej obývák. Pak mi říkal že to udělal pro mně.

Pro tebe? Co to je za blbost? On ty věci nevyužívá? Kdyby to bylo pro tebe tak si to co udělal můžeš po rozchodu odvézt - myslíš že ti to dovolí? Asi ne viď? Tak to asi pro tebe nebylo když si to nemůžeš odvézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.5.12 12:41

Ty ho asi moc milujes, ze? Jinak bys o odchodu vubec nemohla pochybovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.5.12 12:41

@dalimil souhlasím a ještě ti za pár let nebo měsíců týdnů nafackuje,že si k ničemu :roll: :roll: .Jdi od něj pryč,s dětma to bude m nohem horší a s ním vlastně taky.Pryč,pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:42

Kallkapa
To už jsem taky říkala, on mi odpověděl že jsem na vesnici neměla vůbec chodit.

• Citovat
  • Upravit
22236
11.5.12 12:43

Ty jsi vlastně taková levná pracovní síla - uklidíš, uvaříš, obstaráš domácnost i zahradu, pro případný sex jsi taky po ruce, přispíváš do rozpočtu, … A on si na tvém ponižování a buzerování krásně zvyšuje sebevědomí.
Chceš opravdu takhle žít? Chceš do takového „rovnocenného“ vztahu přivést dítě? Aby poslouchalo, jak je maminka neschopná, protože neumí okopat debilní víno? Jsi mladá, na co čekáš? Na to, až tě nebude napadat jen slovně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 12:43

A s takovým chlapem jsi dobrovolně? 8o Já bych byla už dávno pryč, nejedná s tebou jako s rovnocenným partnerem a to ještě nejsi doma uvázaná s dětmi. Jak by to vypadalo potom si nechci představovat. Jen doufám, že tu za pár let nebudeš zakládat diskuzi o tom, že bys strašně chtěla odejít, ale kvůli dětem nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
11.5.12 12:44

UTÉÉÉÉÉČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:44
@Pudloslava píše:
Ty ho asi moc milujes, ze? Jinak bys o odchodu vubec nemohla pochybovat.

Ano miluju, proto by to bylo těžký odejít. Uvidím jak přijde domů, jestli zase nebude tichá domácnost

Lynette: Využívá, a určitě nedovolil si to odvézt

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí